Sony xperia z alayım mı?

Android14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben şuan sony xperia z almayı düşünüyorum limit 1500 alıyımmı sizce veya hangi telefonu almalıyım çok oyun oynuycam ve internette gezincem :blush::blush:

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
1.500'e nereden alacaksın?

Android14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuan karşılaştırdım en iyisi bu galiba oyun mesela 5-6 tane indircem uygulamada 3-4 tane rahat kasmadan oynayabilirmyim

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
şuan karşılaştırdım en iyisi bu galiba oyun mesela 5-6 tane indircem uygulamada 3-4 tane rahat kasmadan oynayabilirmyim

uygulama tarafında sıkıntı çıkarmaz sana istediğini çok rahat yaparsın ama oyunlarda özellikle ağırlıklı 3D ve grafik isteyen oyunlarda hafif belli belirsiz kasma yapabiliyor. Buna çok takılmam dersen al yok ben böyle şeylere dikkat ederim dersen biraz daha bekle S4 al fiyatı 1.500'e düşecek zaten.

Android14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
takılmaları sorun çıkarmaz ama hepmi takılır bide suya karşı dayanıklı ya o özelliğinden dolayı seçtim

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
takılmaları sorun çıkarmaz ama hepmi takılır bide suya karşı dayanıklı ya o özelliğinden dolayı seçtim

hep takılacak diye bir şey yok sana şöyle anlatayım Real Racing 3 bana göre cidden kaliteli bir oyun gerek grafik gerek oynanış ses olarak. Yarışlarda kimi zaman 3-5 arabayla pistteyken kimi zaman bu sayı 10-12'ye kadar çıkıyor. İşte o zaman hafif bir kasma oluyor onun dışında bir sorun yok.

Sana telefonumda olan oyunları yazayım bunların hiçbirinde en ufak bir kasma yok.
Iron Man 3
Dead Trigger
Into The Dead
Jetpack Joyride
NFS Most Wanted
Offroad Legends
Real Racing 3
Temple Run 1-2

Android14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mesela benim oynuyacaklarım subway surfers modern combat4 real racing3 ve onun gibi oyunlar bunlarda kasma yaparmı 3d olduklarını bilmiyorum ilk akıllı telefonum olcak

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende onun gibi oyunlar oynuyacam

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Subway Surfers'da sorun çıkmaz ama dediğim gibi RR3 gibi oyunlarda ekranda ne kadar nesne olursa telefon o kadar zorlanır buda kasmasına yavaşlamasına sebep olur. Sana şuan bu oyunda kasar veya bunda kasmaz diyemiyorum sadece yaşadıklarımı anlatarak yardımcı olmaya çalışıyorum.

Android14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bide yazın köye gitcem orda bilgisayar yok canım sıkılıyo orda oyun oynamak için alıom s4le xperia z yi karşılaştırdım xperia z daha iyi çıktı oyun bakımından hangisi dersin para sıkıntı deil liseye geçeceğim için annem rahat alır

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kardeşim ben sana git şu telefonu al diyemem her iki telefonda mağazalarda var git incele hangisi içine sinerse onu al herkesin zevki rengi farklıdır.

Android14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyun için hangisini tercih edersin sende para olsa mesela oyun için tercihini söylermisin

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Oyunu bilgisayarından oyna telefondan değil ısınınca görürsün oyun oynamayı :D

Android14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayar zaten oyun oynanmıyor xperia z benim bilgisayardan daha iyi özellikleri bile :DSADSAD

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Al da bi kaç ay sonra bi üstü çıkar 300 lira üst fiyatına. Gözün onda kalır.

Android14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
olsun bu bana yeter ilk akıllı telefonum olcak

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
İnsanın gözü doymaz xperia z alırsın diğer modeli almak istersin 2.3 ghz lik Sony alırsın 2.4 çıkar onu istersin yani kafaya takma bu mhz hızlarını senın işini görüyormu buna bak görüyorsa 1 ghz de yeter

HKKYCL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphone 5 almanı tavsiye ederim anroidden sıkılırsın

tam performans kullanman için rootlaman gerekiyor sıkıntı sıkıntı işler...

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
xperia ZR gelecek daha iyi işlemci ve daha iyi ram ile bravia engine 2 de var bence ZR modelini bekle

leoh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
38
alma! ben aldım pişman oldum. ne kamerası kamera ne tuşu tuş ne de güncelleme veriyor.

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
uzun lafın kısası xperia z 4.2.2 güncellemesi haziran ortalarında gelecek ve playstation desteği yakın bir zamanda geliyor ben xperia z kullanıyorum 1 aydır al

Android14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu anda performan açısından en iyi telefon hangisi ona göre alcam