Sony xperia z alayım mı?

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
kamera video çekimi ve tasarım işlemci açısından önde yakın zamanda playstation ve 4.2.2 güncellemesi de alacak 3 adım önde sony ufak bi pürüz var yazılım güncellemelerini sony geç veriyor o da geribildirim ve teknik hataları tesbit edip daha iyiye ulaştırmaya çalışıyor

Android14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sony xperia z alcam kararımı verdim yorumlarınız için teşekkürler

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
şu anda performan açısından en iyi telefon hangisi ona göre alcam
performans açısından hepsi büyük düşüş yaşadı son model telefon olmasına rağmen, çünkü hepsine de 1080p ekran yerleştirildi ve telefonlar en hızlı donanımla donatılmışsa bile telefon ya çok kasıyor ya çok ısınıyor.

Android14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kamera video çekimi ve tasarım işlemci açısından önde yakın zamanda playstation ve 4.2.2 güncellemesi de alacak 3 adım önde sony ufak bi pürüz var yazılım güncellemelerini sony geç veriyor o da geribildirim ve teknik hataları tesbit edip daha iyiye ulaştırmaya çalışıyor
sende xperia z varmı varsa oyun performansı nasıl söylermisn kasma varmı

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
bende xperia z var biraz ısınsa da günümüz oyunlarını rahatlıkla kaldırabilir.katılmakla beraber ısınması normal ve 30 gündür kasma donma kapanma yaşamadım gayet stabil çalışıyor şu oyunlar var: ıron man 3 real racing 3 nfs most wanted temple run 2 Jetpack Joyride var çalışıyor

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Xperia Z de o kadar kurcalamama rağmen iki eksik eksik var biri PlayStation Mobile'ın TR'yi desteklememesi diğeride stamina moddayken bildirim ledinin çalışmaması.

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
performans isteyen nexus 4 almalı bence kameradan ses seviyesinden harici hafızadan biraz vazgeçerek

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Xperia Z de o kadar kurcalamama rağmen tek eksik var PlayStation Mobile'ın TR'yi desteklememesi onunda çözümü oldu mu başka şey istemem katılmakla beraber sony xperia blog xperia nın 2013 modellerine yakın zamanda playstation desteği verileceğini bildiriyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

onlardan vazgeçerse insan akıllı telefon almanın pek anlamı kalmıyor

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Xperia Z de o kadar kurcalamama rağmen tek eksik var PlayStation Mobile'ın TR'yi desteklememesi onunda çözümü oldu mu başka şey istemem katılmakla beraber sony xperia blog xperia nın 2013 modellerine yakın zamanda playstation desteği verileceğini bildiriyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

onlardan vazgeçerse insan akıllı telefon almanın pek anlamı kalmıyor

PSM ile Xperia Z cidden gözümde devleşir umarım en yakın zamanda yakın bu güncelleme

CorozeB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mağzada inceledim anlık donma bu cihazda'da var.moral bozucu,Güncelleme ile ilgili sorunlarıda düşününce gerçekten Z alma diyorum.bugün S ile İON'a bunu yapan yarın diğer cihazlar geldiğinde Z'de aynı durumda olacak diye düşünüyorum. 1500 2000 TL az para değil forumda öğrenci hariç bu maaşın tamamını alan yoktur hatta bunu alanda yoktur

Android14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mağzada inceledim anlık donma bu cihazda'da var.moral bozucu,Güncelleme ile ilgili sorunlarıda düşününce gerçekten Z alma diyorum.bugün S ile İON'a bunu yapan yarın diğer cihazlar geldiğinde Z'de aynı durumda olacak diye düşünüyorum. 1500 2000 TL az para değil forumda öğrenci hariç bu maaşın tamamını alan yoktur hatta bunu alanda yoktur
ne alıyım sence ?

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
kardeş 30 gündür allaha şükür donma kasma kapanma yaşamadım bazıları sony markası nın sadece güncellemeleri geç vermesinden dolayı SONY gibi bir marka karalanmaz z al rahat ol olmazsa bekle honami al

Android14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gönlüm z ye yatkın ama adam diyor z berbat falan bi çok yerde kafam karıştı şuan %70 xperia z %30 galaxy s4 :helpsmilie:

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
gönlüm z ye yatkın ama adam diyor z berbat falan bi çok yerde kafam karıştı şuan %70 xperia z %30 galaxy s4 :helpsmilie:

kardeşim eğer sen böyle düşünürsen asla telefon alamazsın ben sana ondan önceki mesajımda git mağaazaya içine sineni al dedim Xperia Z ve S4 birbirlerine farklı alanda üstünler ama sonuçta ikiside eşit diyebiliriz böyle giderse [MENTION=316940]kadir ion[/MENTION] dediği gibi hanomi al biraz daha bekleyip

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
telefon güzel fakat sanal tuşlar oyunlarda sıkıntı.tabi fullhd ekranda üst seviye oyunlarda sıkıntı yaratabilir.ama bunu s4te alsan yaşarsın tek soru işareti bence o sanal dokunmatik tuşlara oyun anında elinin gitmesi olabilir.yoksa çok seri ve şık bir telefon.

Android14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam kararımı verdim xperia z temmuz ayına doğru ucuzlarmı site önerirmisiniz 1400 civarı xperia suya karşı dayanıklı dünyada tek o yüzden xperiayı tercih ettim :clap:

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
herşeye rağmen xperia z parasını ediyor.
bugün canım sıkıldı telefonu muslukta yıkadım :D
ısınırsa suya at :D
gerçekten de gayet iyi telefon ya :D

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
bazı insanlar yalan yanlış kullanmadan yorum yapmasın sony adam gibi telefon yapmış tavsiye ederim var mı ötesi

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
al kardeşim S4 kafan rahat olur performans konusunda

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1