kosasker
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 49
o halde "Cevabı da Kuran-ı Kerim versin." diyerek bu cevabı kime veriyorsunuz....soru sormadığım halde..bana mı Ona'mı
Sana cevap veriyorum.
o halde "Cevabı da Kuran-ı Kerim versin." diyerek bu cevabı kime veriyorsunuz....soru sormadığım halde..bana mı Ona'mı
Demokrasi olduğuna inanıyor musun inanmıyor musun, bunu sordum cevap vermedin.Videoda açık ki göstericilerin peşinden gitmiş polis. Burada aşırıya kaçıyorsa gider mahkemeye şikayet edersin.
Demokrasi bu demek.
Sen polisi kışkırt, kişisel hakaretler yağdır; polis copla müdahale emri almış belki, sopayı yiyince fakir edebiyatı yapma.
Yaşımdan öte müslümanım. Allah' dan ve adaletten de hiçbir zaman ümidimi kesmedim.
Polisin görevi orada ne emir verildi ise odur. Copla müdahale edeceksin denir, copla müdahale eder.
Keyfi müdahalede bulunduğunu düşünüyorsan, mahkeme kapısı açık gardaşım.
Polisin kendi kişisel duygularına göre kimseye vurma özgürlüğü yoktur.Sen polisi kışkırt, kişisel hakaretler yağdır; polis copla müdahale emri almış belki, sopayı yiyince fakir edebiyatı yapma.
Yani..Alinir da boyle mi alinir?
Gösterici yakmadı yok.
Otobüsleri de gösterici yakmadı.
Dükkanları da onlar dağıtmadı.
Duvarlara otobüslere de elinde sprey boya ile gezen polisler yazı yazdı zaten.
Asansörlere polis gitti molotof attı zaten.
Göstericiler, masum, melaike afedersin.
Senin niyetin belli.
Yani..
Daha örgütlü olmaları gerektiğini düşünüyorum. Ama yine de fena değildi, bu zamana kadar böylesi olmamıştı çünkü.
Sana cevap veriyorum.
Demokrasi olduğuna inanıyor musun inanmıyor musun, bunu sordum cevap vermedin.
Polisin kendi kişisel duygularına göre kimseye vurma özgürlüğü yoktur.
Eğer küfür yemişse, gitsin mahkemeye gitsin, olmadı insan hakları mahkemesine gitsin, demokrasi var demi?![]()
Senin niyetin tüm eylemcileri kötü göstermek.
Sana diyorum ki ve herkese diyorum. Ben gittim. Orada eylemcilerin arasında provokatör insanlar vardı. Bunlar fırsatçılar, bunlar kavgacı insanlar. Zaten tiplerini görseniz yeterli.
Ben sana tarafsız soruyorum sen beni etiketlemeye çalışıyorsun.
Bosuna ugrasiyorlar, ne Türkiye ne de Türk halki bu bayat oyunun tuzagina düsmez!
Polis psikolojisini halktan mı çıkarıyor?Sence polisin şu anki psikolojisi nasıldır? Sonuçta karşında masum insanlar da var; onların arasına karışmış provokatörler, teröristler de var.
![]()
![]()
Kabul edin genşler bunlar iyiydi.![]()
Polis psikolojisini halktan mı çıkarıyor?
Küfürü kime ettiklerini görüyor musun peki?
Polisin arkasında ellerinde sopalarla saldırmaya giden AK Parti'nin "abiler"ine.
Ve arkalarından gelen eli sopalı bu kişilere sesini çıkarmayan polise.
İzlerken ben de attım.
Birde devrimci müslümanlar diye bi grup türemiş eylemlere destek vereceklermiş Yarın devrim olsun görürüz hallerini.Unuttular Hastanelerin acillerine başörtülü diye sokulmadıkları zamanları.
küfürler yanlış bende karşıyım ayıpdır küfür edilmesi hiç hoş değil
Cumhuriyet mitingleri direk muhalefetin elinden çıkan laiklik üzerine eylemlerdi. Ama bu eylemler tamamen dış mihraklar tarafından organize edilen eylemdir. Düşünün IMF'ye borcumuz bitmiş ülke artık faiz ödemeyecek, PKK çekilmeye başladı 6 7 aydır şehit haberi gelmiyor bazı şeyler düzelir gibi duruyorken 1 2 ağaç yüzünden buralara gelinmesi oldukça manidar.
Eğer ülkesini gerçekten seven insanlar varsa bu eylemlerin içinde artık bir son versinler.. Ne onlara ne de devlete bir yararı olmayan bir duruma geldi..
@nikney, ne yani şimdi onca tahribata, yıkıma, zarara "evet" mi demek istiyorsun?O işler Allah'tan dua edip beklemekle olmuyor işte.
O inandığımız Allah, bize el kol verdi.
Hak verilmez, alınır.
Önceki mesajıma da cevap bekliyorum.İlk 2 günün resmi üstte. Pazar günü çekilen resim altta.
Pazar günü, üstte verilen resimdeki görüntüyü bulamazsın. Pazar günü meydanlarda dhkpc, tikko, dev-sol ağırlıkta, yanında da onların dolduruşuna gelmiş insanlar vardı.
Genç, kanı kaynayan adamın bunu anlaması zor vesselam.
"Çalan her düdüğün peşine gitme, sonra kendin düdük olursun" demiş.
Evet tahmin etmiştim..Bu cümleni anlamadım, anlatım bozukluğu var, düzeltirsen iyi olur.
Sen çamur atmaya iyi alıştın. Sopalar nerede? Ve birilerini dövdüğünü nereden gördün?
Abi sana bi' şey diyim. Sen bana ne dersen de haklı sayarım. Neden bilmiyorum ama sana karşı aşırı bi' saygılı olma isteği var içimde.@nikney, ne yani şimdi onca tahribata, yıkıma, zarara "evet" mi demek istiyorsun?
kusura bakma ama, sanki seni yanlış tanımışım gibi bir his oluşmağa başladı içimde.
şu üstte alıntıladığım yoruma bi daha bak istersen.
ya bu kadar mı yandaş bu kadarmı taraflı yorum olur pes yaaa..arkadaşım bak burda herkez kendi düşüncesine göre yorum yapabilir ama sen kör duman taraf oluyosun..açıkça çıkın söyleyin biz Atatürk düşmanıyız,biz Cumhuriyet düşmanıyız diye..kıvırıp durmayın asena gibi..adam olun adam!..dış mihraklarmış mış..akp cia projesidir sen önce bunu araştırıp beynine sok gerisini zaten çözersin..Cumhuriyet mitingleri direk muhalefetin elinden çıkan laiklik üzerine eylemlerdi. Ama bu eylemler tamamen dış mihraklar tarafından organize edilen eylemdir. Düşünün IMF'ye borcumuz bitmiş ülke artık faiz ödemeyecek, PKK çekilmeye başladı 6 7 aydır şehit haberi gelmiyor bazı şeyler düzelir gibi duruyorken 1 2 ağaç yüzünden buralara gelinmesi oldukça manidar.
Eğer ülkesini gerçekten seven insanlar varsa bu eylemlerin içinde artık bir son versinler.. Ne onlara ne de devlete bir yararı olmayan bir duruma geldi..
Önceki mesajıma da cevap bekliyorum.
Evet tahmin etmiştim..
Şöyle diyim, polis, psikolojinin bozukluğunu, halka saldırarak mı gideriyor?
Videoda, ellerinde, dövdüler diye bir şey de yazmadım. Ki onu yapamazlar zaten.
10 Tane Makarnacı naif "abi" , 1 tane bile cesur arkadaşımız etmez.
Abi sana bi' şey diyim. Sen bana ne dersen de haklı sayarım. Neden bilmiyorum ama sana karşı aşırı bi' saygılı olma isteği var içimde.
Onun dışında, önceki bir kaç mesajımda bu dediğinin gerçekten olduğunu zaten ben de söyledim, böyle bir şey yok demiyorum. Açık açık var zaten belli.
Ama şu var, siz diyorsunuz ki bunu eylemciler yapıyor, biz de diyoruz ki kaynağınız nedir? Bizim kaynaklarımıza göre de polis yapıyor bunu.
Şunu da söyledim, bir kaç provokatör yüzünden, tüm Türkiye genelindeki bu protestonun yanlış görülmesi de ayrı bi' yanlıştır.![]()
ya bu kadar mı yandaş bu kadarmı taraflı yorum olur pes yaaa..arkadaşım bak burda herkez kendi düşüncesine göre yorum yapabilir ama sen kör duman taraf oluyosun..açıkça çıkın söyleyin biz Atatürk düşmanıyız,biz Cumhuriyet düşmanıyız diye..kıvırıp durmayın asena gibi..adam olun adam!..dış mihraklarmış mış..akp cia projesidir sen önce bunu araştırıp beynine sok gerisini zaten çözersin..
Kişisel münakaşaya girmeyelim.Mesajına cevap verdim, mesajımı iyi oku.
Eğer anlayamıyorsan, kendini biraz daha geliştirmeni tavsiye ederim![]()