SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Videoda açık ki göstericilerin peşinden gitmiş polis. Burada aşırıya kaçıyorsa gider mahkemeye şikayet edersin.

Demokrasi bu demek.

Sen polisi kışkırt, kişisel hakaretler yağdır; polis copla müdahale emri almış belki, sopayı yiyince fakir edebiyatı yapma.

Yaşımdan öte müslümanım. Allah' dan ve adaletten de hiçbir zaman ümidimi kesmedim.

Polisin görevi orada ne emir verildi ise odur. Copla müdahale edeceksin denir, copla müdahale eder.

Keyfi müdahalede bulunduğunu düşünüyorsan, mahkeme kapısı açık gardaşım.
Demokrasi olduğuna inanıyor musun inanmıyor musun, bunu sordum cevap vermedin.

Sen polisi kışkırt, kişisel hakaretler yağdır; polis copla müdahale emri almış belki, sopayı yiyince fakir edebiyatı yapma.
Polisin kendi kişisel duygularına göre kimseye vurma özgürlüğü yoktur.
Eğer küfür yemişse, gitsin mahkemeye gitsin, olmadı insan hakları mahkemesine gitsin, demokrasi var demi? :D

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Gösterici yakmadı yok.

Otobüsleri de gösterici yakmadı.

Dükkanları da onlar dağıtmadı.

Duvarlara otobüslere de elinde sprey boya ile gezen polisler yazı yazdı zaten.

Asansörlere polis gitti molotof attı zaten.

Göstericiler, masum, melaike afedersin.

Senin niyetin belli.

Senin niyetin tüm eylemcileri kötü göstermek.
Sana diyorum ki ve herkese diyorum. Ben gittim. Orada eylemcilerin arasında provokatör insanlar vardı. Bunlar fırsatçılar, bunlar kavgacı insanlar. Zaten tiplerini görseniz yeterli.
Ben sana tarafsız soruyorum sen beni etiketlemeye çalışıyorsun.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu iş teror yancılarının kardesi kardeşe kırdırmak isteyenlerin ekmegine yağ sürdü yazık. hala didişiyosunuz az toparlanın birlik olalım.

kgt1453

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Yani..
Daha örgütlü olmaları gerektiğini düşünüyorum. Ama yine de fena değildi, bu zamana kadar böylesi olmamıştı çünkü.

Simdi sen benim arabimi yaktin dukkanimi yagmaladin hak aradin. Peki ben hak aramak istersem ne olacak?

Senin niyetin amacin belli. Allah islah etsin

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Demokrasi olduğuna inanıyor musun inanmıyor musun, bunu sordum cevap vermedin.

Polisin kendi kişisel duygularına göre kimseye vurma özgürlüğü yoktur.
Eğer küfür yemişse, gitsin mahkemeye gitsin, olmadı insan hakları mahkemesine gitsin, demokrasi var demi? :D

Polis kolluk kuvvetidir. Müdahale et denirse gider müdahaleyi eder.

Bir polis olarak müdahalesini yapar, ondan sonra gider şikayetini de yapar.

Polisin kanuni görevlerini genel asayiş, sosyal yardım, devletin yürütme gücüne yardım, önleme, olayları bastırma, ve adli görevleri olmak üzere altı ana başlık altında toplamak mümkündür.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=346236]ruz[/MENTION] olmaması gereken. Diyecek hiçbirşey yok.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Provakatörler var. Bence bir şeylerin yakılıp yıkılmasının arkasında da provakatörler var.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Senin niyetin tüm eylemcileri kötü göstermek.
Sana diyorum ki ve herkese diyorum. Ben gittim. Orada eylemcilerin arasında provokatör insanlar vardı. Bunlar fırsatçılar, bunlar kavgacı insanlar. Zaten tiplerini görseniz yeterli.
Ben sana tarafsız soruyorum sen beni etiketlemeye çalışıyorsun.

Kardeşim, orada yapılan haksızlığı önleyemiyorsan gitme!

Bu cümlemi bir düşün bakalım.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117

Sence polisin şu anki psikolojisi nasıldır? Sonuçta karşında masum insanlar da var; onların arasına karışmış provokatörler, teröristler de var.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Biraz önce şirketin önünden binlerce eylemci geçti.Olaysız ,polissiz yürüyorlar söyledikleri şey de ''Tayyip istifa , Atatürk'ün askerleriyiz'' tüm eylemcileri aynı kefeye koymayı bırakın artık zaten nasıl bir mantıkla bir tutmayı başarıyosunuz onuda anlamadım ya.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bosuna ugrasiyorlar, ne Türkiye ne de Türk halki bu bayat oyunun tuzagina düsmez!

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
968794_536954989695646_1319386832_n.jpg

936166_579720085406372_1375648885_n.jpg

Kabul edin genşler bunlar iyiydi. :)

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Birde devrimci müslümanlar diye bi grup türemiş eylemlere destek vereceklermiş Yarın devrim olsun görürüz hallerini.Unuttular Hastanelerin acillerine başörtülü diye sokulmadıkları zamanları.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
968794_536954989695646_1319386832_n.jpg

936166_579720085406372_1375648885_n.jpg

Kabul edin genşler bunlar iyiydi. :)

İlk 2 günün resmi üstte. Pazar günü çekilen resim altta.

Pazar günü, üstte verilen resimdeki görüntüyü bulamazsın. Pazar günü meydanlarda dhkpc, tikko, dev-sol ağırlıkta, yanında da onların dolduruşuna gelmiş insanlar vardı.

Genç, kanı kaynayan adamın bunu anlaması zor vesselam.

"Çalan her düdüğün peşine gitme, sonra kendin düdük olursun" demiş.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Polis psikolojisini halktan mı çıkarıyor?

Bu cümleni anlamadım, anlatım bozukluğu var, düzeltirsen iyi olur.

Küfürü kime ettiklerini görüyor musun peki?
Polisin arkasında ellerinde sopalarla saldırmaya giden AK Parti'nin "abiler"ine.

Ve arkalarından gelen eli sopalı bu kişilere sesini çıkarmayan polise.

İzlerken ben de attım.

Sen çamur atmaya iyi alıştın. Sopalar nerede? Ve birilerini dövdüğünü nereden gördün?

ruz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Birde devrimci müslümanlar diye bi grup türemiş eylemlere destek vereceklermiş Yarın devrim olsun görürüz hallerini.Unuttular Hastanelerin acillerine başörtülü diye sokulmadıkları zamanları.

Boşuna demiyolar kardeşim bizim millet balık hafızalı işte, böyle arada tekrardan yaşatmak gerekiyo aynı şeyleri demek ki, bundan sonra baş örtülü birini gördüğümde zerre acımayacam bende, hak ediyolarmış demek ki.

küfürler yanlış bende karşıyım ayıpdır küfür edilmesi hiç hoş değil

Bu mu yani, o zaman bizde polisin tavrı hiç hoş değil desek bitecek mi bu olay? Yapmayın gözünüzü seviyim yapmayın

Reaksiyon puanı
10,315
Cumhuriyet mitingleri direk muhalefetin elinden çıkan laiklik üzerine eylemlerdi. Ama bu eylemler tamamen dış mihraklar tarafından organize edilen eylemdir. Düşünün IMF'ye borcumuz bitmiş ülke artık faiz ödemeyecek, PKK çekilmeye başladı 6 7 aydır şehit haberi gelmiyor bazı şeyler düzelir gibi duruyorken 1 2 ağaç yüzünden buralara gelinmesi oldukça manidar.

Eğer ülkesini gerçekten seven insanlar varsa bu eylemlerin içinde artık bir son versinler.. Ne onlara ne de devlete bir yararı olmayan bir duruma geldi..

işin özü bu, tebrikler kardeşim.

O işler Allah'tan dua edip beklemekle olmuyor işte. :)
O inandığımız Allah, bize el kol verdi.

Hak verilmez, alınır.
@nikney, ne yani şimdi onca tahribata, yıkıma, zarara "evet" mi demek istiyorsun?
kusura bakma ama, sanki seni yanlış tanımışım gibi bir his oluşmağa başladı içimde.
şu üstte alıntıladığım yoruma bi daha bak istersen.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İlk 2 günün resmi üstte. Pazar günü çekilen resim altta.

Pazar günü, üstte verilen resimdeki görüntüyü bulamazsın. Pazar günü meydanlarda dhkpc, tikko, dev-sol ağırlıkta, yanında da onların dolduruşuna gelmiş insanlar vardı.

Genç, kanı kaynayan adamın bunu anlaması zor vesselam.

"Çalan her düdüğün peşine gitme, sonra kendin düdük olursun" demiş.
Önceki mesajıma da cevap bekliyorum. :)
Bu cümleni anlamadım, anlatım bozukluğu var, düzeltirsen iyi olur.

Sen çamur atmaya iyi alıştın. Sopalar nerede? Ve birilerini dövdüğünü nereden gördün?
Evet tahmin etmiştim..
Şöyle diyim, polis, psikolojisinin bozukluğunu, halka saldırarak mı gideriyor?

Videoda, ellerinde, dövdüler diye bir şey de yazmadım. Ki onu yapamazlar zaten.
10 Tane Makarnacı naif "abi" , 1 tane bile cesur arkadaşımız etmez.

@nikney, ne yani şimdi onca tahribata, yıkıma, zarara "evet" mi demek istiyorsun?
kusura bakma ama, sanki seni yanlış tanımışım gibi bir his oluşmağa başladı içimde.
şu üstte alıntıladığım yoruma bi daha bak istersen.
Abi sana bi' şey diyim. Sen bana ne dersen de haklı sayarım. Neden bilmiyorum ama sana karşı aşırı bi' saygılı olma isteği var içimde. :)

Onun dışında, önceki bir kaç mesajımda bu dediğinin gerçekten olduğunu zaten ben de söyledim, böyle bir şey yok demiyorum. Açık açık var zaten belli.
Ama şu var, siz diyorsunuz ki bunu eylemciler yapıyor, biz de diyoruz ki kaynağınız nedir? Bizim kaynaklarımıza göre de polis yapıyor bunu. :)

Şunu da söyledim, bir kaç provokatör yüzünden, tüm Türkiye genelindeki bu protestonun yanlış görülmesi de ayrı bi' yanlıştır. :)

levent26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Cumhuriyet mitingleri direk muhalefetin elinden çıkan laiklik üzerine eylemlerdi. Ama bu eylemler tamamen dış mihraklar tarafından organize edilen eylemdir. Düşünün IMF'ye borcumuz bitmiş ülke artık faiz ödemeyecek, PKK çekilmeye başladı 6 7 aydır şehit haberi gelmiyor bazı şeyler düzelir gibi duruyorken 1 2 ağaç yüzünden buralara gelinmesi oldukça manidar.

Eğer ülkesini gerçekten seven insanlar varsa bu eylemlerin içinde artık bir son versinler.. Ne onlara ne de devlete bir yararı olmayan bir duruma geldi..
ya bu kadar mı yandaş bu kadarmı taraflı yorum olur pes yaaa..arkadaşım bak burda herkez kendi düşüncesine göre yorum yapabilir ama sen kör duman taraf oluyosun..açıkça çıkın söyleyin biz Atatürk düşmanıyız,biz Cumhuriyet düşmanıyız diye..kıvırıp durmayın asena gibi..adam olun adam!..dış mihraklarmış mış..akp cia projesidir sen önce bunu araştırıp beynine sok gerisini zaten çözersin..

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Önceki mesajıma da cevap bekliyorum. :)

Evet tahmin etmiştim..
Şöyle diyim, polis, psikolojinin bozukluğunu, halka saldırarak mı gideriyor?

Videoda, ellerinde, dövdüler diye bir şey de yazmadım. Ki onu yapamazlar zaten.
10 Tane Makarnacı naif "abi" , 1 tane bile cesur arkadaşımız etmez.

Abi sana bi' şey diyim. Sen bana ne dersen de haklı sayarım. Neden bilmiyorum ama sana karşı aşırı bi' saygılı olma isteği var içimde. :)

Onun dışında, önceki bir kaç mesajımda bu dediğinin gerçekten olduğunu zaten ben de söyledim, böyle bir şey yok demiyorum. Açık açık var zaten belli.
Ama şu var, siz diyorsunuz ki bunu eylemciler yapıyor, biz de diyoruz ki kaynağınız nedir? Bizim kaynaklarımıza göre de polis yapıyor bunu. :)

Şunu da söyledim, bir kaç provokatör yüzünden, tüm Türkiye genelindeki bu protestonun yanlış görülmesi de ayrı bi' yanlıştır. :)

Mesajına cevap verdim, mesajımı iyi oku.

Eğer anlayamıyorsan, kendini biraz daha geliştirmeni tavsiye ederim ;)

ruz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya bu kadar mı yandaş bu kadarmı taraflı yorum olur pes yaaa..arkadaşım bak burda herkez kendi düşüncesine göre yorum yapabilir ama sen kör duman taraf oluyosun..açıkça çıkın söyleyin biz Atatürk düşmanıyız,biz Cumhuriyet düşmanıyız diye..kıvırıp durmayın asena gibi..adam olun adam!..dış mihraklarmış mış..akp cia projesidir sen önce bunu araştırıp beynine sok gerisini zaten çözersin..

Sizde açıkca din düşmanı olduğunuzu söyleyin o zaman kıvırmayın boşuna, asıl adam siz olun. Bu adamlar bu halkın oylarıyla oraya geldi hile hurdayla değil, CIA bu halkı manupule mi etti, saçma sapan iddaalarda üstünüze yok. Madem CIA projesi neden bu ülkeyi kalkındırıyo AKP? ama yokk ne kalkındırması dimi saçma sapan yerlerden duyduğunuz rakamları sıralarsınız şimdi buralara

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Mesajına cevap verdim, mesajımı iyi oku.

Eğer anlayamıyorsan, kendini biraz daha geliştirmeni tavsiye ederim ;)
Kişisel münakaşaya girmeyelim.
Mesaj attım söylediklerime cevap vermedin. Bir şeyi yazıp kaçmak, tartışmak değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...