IuTKuI
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
arkadaşlar konu sapmaya başlamış..garip garip insanların eyleme destek oluyoruz diye saçma sapan şeyler yaptıklarını görüyorum..dün akşam sarhoşluktan ayakta durmaya hali olmayan zibidiler ellerinde içki şişeleriyle ATATÜRK ün askerleriyiz diye bağırdıklarını gördüm..grup kalabalık ve sarhoş olduğu için müdahele edemedim ama hiç hoşuma gitmedi.bunun gibilerine mi kaldı Cumhuriyeti savunmak..yazık!..sabah internette bir foto gördüm adam içki şişeleriyle T.C yazmış,sonrada karşı görüşün alay konusu olmuş..hepimizi aynı şekilde ateist ayyaş sanıyorlar..böyle şeylere mahal vermemek lazım..hükümete sonuna kadar karşıyım,çoğu milletvekilinin ermeni kökenli olması benim için yeterli bir gerekçedir zaten ama sadece milli değerlerimize değil dini değerlerimize de sahip çıkmamız lazım..bir insan ya laik olur yada müslüman diyerek bizi bölmeye çalışanlara itibar etmememiz lazım..bu arada yabancı basının olayları Türk baharı diye göstermesi çok vahim bir durum.birileri insanları kışkırtmaya çalışıyor belliki..inşallah ülke karışmadan olaylar yatışır,hükümet geri adım atar ve türk halkının değerlerine saygı duyar,yapılacak projeleri de halka önceden tanıtır ve fikrini alır..seçim zamanı geldiğinde de adil ve güvenli bir seçim yapılır ve yeni ülke yöneticileri halkın artık koyun olmadığını görerek adımını ona göre atar inşallah..
Kardeşim seçim de seçim deniyor da bir halkın tepkisi göstermesi seçimlerle olmuyor.
Seçim dediğin %40 oy verir kalan oy vermez tamamdır fakat bu hükümet oy vermeyenleri de sanki oy vermişcesine %100 oy almış gibi asarım keserim yaparım olacak diyemez. Karşısında koyun yok. (Olanlar var tabi)
Benim karşı olduğum nokta bu. Yaparım ederim nedir ya. Biz vatandaş değil miyiz? Bizim düşüncelerimiz, fikrimiz yok mudur?