Fatih Tekke göreve başlamadan bıraktı

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Trabzonspor'da sportif direktörlük görevine getirilen Fatih Tekke, bu göreve başlamadan bırakırken yerine ise Ünal Karaman ile görüşmelere başlandı.

00000584098.jpg

Trabzonspor'da göreve seçilen yeni yönetim kurulu sportif direktör olarak Fatih Tekke'nin göreve getirildiğini açıklamıştı. Bu süreçte Fatih Tekke ile sözleşme imzalanmamış ve zaman için fikir ayrılıkları meydana gelmesinden ötürü eski futbolcunun görevi bıraktığı öğrenildi. Yaşanan durum üzerine Bordo-Mavili yönetim sportif direktörlük görevi için Ünal Karaman ile görüşmelere başladı. Yapılacak görüşmelerin ardından birkaç gün içinde Trabzonspor'un eski sportif direktörü Ünal Karaman'ın göreve geleceği ifade edildi.

Kaynak

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
bu yönetim çok can yakacak belli ki :D

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bune ya adam başlasaydı 1-2 gün, başlamadan adamı göndermişler,ne ara fikir ayrılıgı yaşadınız arkadaş. :D

Reaksiyon puanı
2,148
Fatih Tekke göreve başlamadan bıraktı

cümlesindeki hatayı bulunuz :D

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[h=1]Karaman ve Mandıralı yuvaya döndü[/h]
[h=2]Trabzonspor'da yapılanma çalışmaları sürüyor. Sportif direktörlüğe Ünal Karaman getirilirken Hami Mandıralı da yardımcı antrenör oldu.[/h]
karaman_6OGSO.jpg

Trabzonspor'da yapılanma çalışmaları sürüyor. Sportif direktörlüğe Ünal Karaman getirilirken Hami Mandıralı da yardımcı antrenör oldu.

Sportif direktörlük için daha önce Fatih Tekke ile görüşen bordo-mavili yönetim, pürüz çıkması üzerine Ünal Karaman ile anlaştı.

Karaman'ın hafta içi Trabzon'a gelmesi ve imza atması bekleniyor. Kulübün bir başka efsane isimlerinden Hami Mandıralı da yeni yapılanma içinde yer aldı.

Hami Mandıralı, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın yardımcılığına getirildi.

Kaynak

61trabzon61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ne oluyor bizim kulüpte anlayamıyorum bir türlü :)

ki bence türk futbolunda Sportif Direktör kavramı hiçbir zaman oturmamış oturamaz da. bizim bünyeye ters bu.