work obey die
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Akaretler çok kötü şuan.
Cidden acayip olaylar yaşanıyor şuan orda. İzleyebilirsiniz: http://halktvcanli.tumblr.com/
Akaretler çok kötü şuan.
iyice sohbet yerine çevirdiniz burayı moderatör yokmu ya
sohbet ve seviyeli tartışma amacıyla burdayız başka ne yapalım
Occupyne demek abiler? Biz Türkler hatırlayamadık böyle bir kelime de
Eylemcilerin abarttiklarini dusunuyorum. Zaten Erdogan bugun Haberturk'e cikip konusmustu. Dinleyince hak vereceksiniz. Karsi goruslu olduklari icin en ufak bir seyi bahane edip "Hukumet istifa!" diye bagiriyorlar. (Sahsi gorusum.)
Çözüm belli: Devletin polisini geri çekmesi halinde bu halk dağılacaktır. Bu halkın devleti devirmek gibi bir amacı yok. Geriye kalanlar ise provokatörler olcaktır.
Ama öyle bir kibir bürümüşki iktidarı..
İzleyin arkadaşlar: http://halktvcanli.tumblr.com/
Dagilmaktan anladigin nedir? Polisin cekildigi yerlerde 80 i askin polis arabasini ve sivil araclari yakmak mi, yoksa kamu ve ozel is yerlerini yakip yikip talan etmek mi, cevre peyzajini kokten sokmek mi, turizmi baltalamak mi. Hangisi?ayrica iktidari kabul etmiyorsun diye iktidar neden ozur dilesin bir kesimden. Onlar haklarini secimle kazanarak iktidar olmuslar, ya siz bu terorizmi yapma hakkini hangi kanundan aldiniz?
![]()
Bende tasimde bu direnişe katıldım ve gurur duyuyorum. İnsanlar meseleyi partilere bağlamakta, fakat işin aslı o şekilde değildir. hükümet istifa, chp istifa, mhp istifa şeklinde sloganlar atılmıştır herkesçe. Omzunda çocuğuyla katılanıda vardı türbanlı olanıda .. reyhanlıyı soruyor millet ordaki direnişçiler onun içinde ordaydı , yarın 3.cü havalimanında yokedilecek ormanlar içinde oradaydı. sizde özellikle rica ediyorum siyaseten konuşmayalım. gezi parkına dokunulmayacak sadece traşlanacak deniyor ama parka gidin görün , giriş kısmından başlanmıştı yıkıma. Görüşünü dilegetirmek hangi demokraside suçtur ? siz yıkımı protesto etmek istiyorsunuz ama polis güçleri kimyasal gazlarla karşılık veriyor haliyle insanlarda zıvanadan çıkıyor. poliste işini yapmaya çalışan vatan sever onlarada lafım yok ama sistemi bu şekle getiren yönetimedede hata arayın biraz.
Bu tür resimler eylemin haklılığından çok polisin yanlış davranışını gösteriyor. Olaylar zaten protesto olmaktan çıktı çok farklı boyutlara ulaştı.
Herkesin kendi gorusleri ve bakis acilari farklidir. Ben oyle dusunuyorum. Tum konusmalarini izlemedim fakat sanada hak vermek lazim tabii. Kendisi acikladi "kararliyiz,yapacagiz" diye hala direniyorlar. Herkes anlayisla karsilasa,baris icinde yasak hem maddi hem de manevi aciden kazancli biz olacagiz ama nerede...samimi değil ondan ihracatcılarla yapılan toplantıda farklı konuşuyor meydan okuyor habertürk cıkıp farklı konuşuyor bugün 3 yerde konuşma yaptı her biri birinden farklı ortamı yumuşatma cabasında değil o yüzden güvensizlik veriyor
Bu tür resimler eylemin haklılığından çok polisin yanlış davranışını gösteriyor. Olaylar zaten protesto olmaktan çıktı çok farklı boyutlara ulaştı.
Herkesin kendi gorusleri ve bakis acilari farklidir. Ben oyle dusunuyorum. Tum konusmalarini izlemedim fakat sanada hak vermek lazim tabii. Kendisi acikladi "kararliyiz,yapacagiz" diye hala direniyorlar. Herkes anlayisla karsilasa,baris icinde yasak hem maddi hem de manevi aciden kazancli biz olacagiz ama nerede...
Bu olaylar dahada uzarsa benim korkum hükümete karşı atılan sloganların ortalığı yıkan dökenlerin karşı tarafı tahrik ederek sokağa inmesi işte bu yüzden artık biran önce eylemin bitirilmesi gerekir..
Zaten eylemin en büyük nedenlerinden biri de polisin yanlış davranışları.