SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eylem yapanlar sürekli demokrasi hukuk vs.. çığlıkları atıp her fırsatı değerlendirerek antidemokratik hukukdışı eylemlerle ortalığı karıştırmaları, etrafa zarar vermeleri sonrada mağdur edebiyatı yapmaları çok ironik oluyor.. Sandıkta yapamayacaklarını bildiklerinden olsa gerek...

Varsa bir sorunun çıkar o hükümeti sandığa gömersin.. MHP'nin terörist elebaşının yakalanmasıyla meclise girip idam cezası verilmesine rağmen idam edilmemesi üzerine sonraki ilk seçimde meclise girememesi gibi..

Ortalığı karıştıracağınıza muhalefetin tepki olarak gidip başka bir yerde tüm medyayı karşına alıp bakın orada hükümet ağaç söküyor bizde burada ağaç dikiyoruz şeklinde bir eylem yapması daha "DEMOKRATİK" ve "HUKUKSAL" bir eylem protesto olmaz mıydı?..

Polisle çatışmak terör estirmek ne kadar demokratik hukuksal bir tepki ise işte o kadar değer veriliyor bu eylemlere..

Ayrıca FB,BJK,GS,TS.. gibi takımların sporda dostluk,kardeşlik,sevgi,saygı çervesinde buluşamayıpta bu tür karmaşa ortamında bir araya gelmeleride oldukça enterasan..

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
o değilde hayırlı olsun Türkçeye yeni bir kelime girdi :)Occupy artık herkes dilinde olur :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

cekilin SDN Occupy yaptım :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
iyice sohbet yerine çevirdiniz burayı moderatör yokmu ya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Demokrasi ise hadi buyurun sandığa... ama yok küçük bir azınlık elindeki şeker alınan çocuk gibi ha ha ağlıyor...

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Eylemcilerin abarttiklarini dusunuyorum. Zaten Erdogan bugun Haberturk'e cikip konusmustu. Dinleyince hak vereceksiniz. Karsi goruslu olduklari icin en ufak bir seyi bahane edip "Hukumet istifa!" diye bagiriyorlar. (Sahsi gorusum.)

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Occupyne demek abiler? Biz Türkler hatırlayamadık böyle bir kelime de

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
sohbet ve seviyeli tartışma amacıyla burdayız başka ne yapalım

bu sayfada bir sürü hata yapılıyor

1- Herkes agzına geleni söylüyor
2- Birisi resmen roman yazıyor 2 sayfa up uzun roman yazı yazmış ( ben okumak zorundamıyım o kadar yazıyı )
3- başka birisi konu açtıgında göremıyoruz yardımcı olamıyoruz herkes buraya mesaj atıyor bişey varmış gibi
4- takip edıyorum Haberleri editorleri çok azalttılar bugun 2-3 gördüm veya görmedim

work obey die

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çözüm belli: Devletin polisini geri çekmesi halinde bu halk dağılacaktır. Bu halkın devleti devirmek gibi bir amacı yok. Geriye kalanlar ise provokatörler olcaktır.

Ama öyle bir kibir bürümüşki iktidarı..

İzleyin arkadaşlar: http://halktvcanli.tumblr.com/

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Eylemcilerin abarttiklarini dusunuyorum. Zaten Erdogan bugun Haberturk'e cikip konusmustu. Dinleyince hak vereceksiniz. Karsi goruslu olduklari icin en ufak bir seyi bahane edip "Hukumet istifa!" diye bagiriyorlar. (Sahsi gorusum.)

samimi değil ondan ihracatcılarla yapılan toplantıda farklı konuşuyor meydan okuyor habertürk cıkıp farklı konuşuyor bugün 3 yerde konuşma yaptı her biri birinden farklı ortamı yumuşatma cabasında değil o yüzden güvensizlik veriyor

tolgatk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende tasimde bu direnişe katıldım ve gurur duyuyorum. İnsanlar meseleyi partilere bağlamakta, fakat işin aslı o şekilde değildir. hükümet istifa, chp istifa, mhp istifa şeklinde sloganlar atılmıştır herkesçe. Omzunda çocuğuyla katılanıda vardı türbanlı olanıda .. reyhanlıyı soruyor millet ordaki direnişçiler onun içinde ordaydı , yarın 3.cü havalimanında yokedilecek ormanlar içinde oradaydı. sizde özellikle rica ediyorum siyaseten konuşmayalım. gezi parkına dokunulmayacak sadece traşlanacak deniyor ama parka gidin görün , giriş kısmından başlanmıştı yıkıma. Görüşünü dilegetirmek hangi demokraside suçtur ? siz yıkımı protesto etmek istiyorsunuz ama polis güçleri kimyasal gazlarla karşılık veriyor haliyle insanlarda zıvanadan çıkıyor. poliste işini yapmaya çalışan vatan sever onlarada lafım yok ama sistemi bu şekle getiren yönetimedede hata arayın biraz.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Çözüm belli: Devletin polisini geri çekmesi halinde bu halk dağılacaktır. Bu halkın devleti devirmek gibi bir amacı yok. Geriye kalanlar ise provokatörler olcaktır.

Ama öyle bir kibir bürümüşki iktidarı..

İzleyin arkadaşlar: http://halktvcanli.tumblr.com/

Dagilmaktan anladigin nedir? Polisin cekildigi yerlerde 80 i askin polis arabasini ve sivil araclari yakmak mi, yoksa kamu ve ozel is yerlerini yakip yikip talan etmek mi, cevre peyzajini kokten sokmek mi, turizmi baltalamak mi. Hangisi? :D ayrica iktidari kabul etmiyorsun diye iktidar neden ozur dilesin bir kesimden. Onlar haklarini secimle kazanarak iktidar olmuslar, ya siz bu terorizmi yapma hakkini hangi kanundan aldiniz? :D

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
295693_10152862178955459_1590028740_n.jpg

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Dagilmaktan anladigin nedir? Polisin cekildigi yerlerde 80 i askin polis arabasini ve sivil araclari yakmak mi, yoksa kamu ve ozel is yerlerini yakip yikip talan etmek mi, cevre peyzajini kokten sokmek mi, turizmi baltalamak mi. Hangisi? :D ayrica iktidari kabul etmiyorsun diye iktidar neden ozur dilesin bir kesimden. Onlar haklarini secimle kazanarak iktidar olmuslar, ya siz bu terorizmi yapma hakkini hangi kanundan aldiniz? :D

Silahlarıyla da çekilebilirler ;) Sıkıntı yok.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bende tasimde bu direnişe katıldım ve gurur duyuyorum. İnsanlar meseleyi partilere bağlamakta, fakat işin aslı o şekilde değildir. hükümet istifa, chp istifa, mhp istifa şeklinde sloganlar atılmıştır herkesçe. Omzunda çocuğuyla katılanıda vardı türbanlı olanıda .. reyhanlıyı soruyor millet ordaki direnişçiler onun içinde ordaydı , yarın 3.cü havalimanında yokedilecek ormanlar içinde oradaydı. sizde özellikle rica ediyorum siyaseten konuşmayalım. gezi parkına dokunulmayacak sadece traşlanacak deniyor ama parka gidin görün , giriş kısmından başlanmıştı yıkıma. Görüşünü dilegetirmek hangi demokraside suçtur ? siz yıkımı protesto etmek istiyorsunuz ama polis güçleri kimyasal gazlarla karşılık veriyor haliyle insanlarda zıvanadan çıkıyor. poliste işini yapmaya çalışan vatan sever onlarada lafım yok ama sistemi bu şekle getiren yönetimedede hata arayın biraz.

Caniniz teror estirmek istemis acikcasi. Yetkililer yapacaklari her mimarinin simulasyonlarini yapiyorlar ve isin ciddiyetini ortaya koyuyorlar. Butun projelerde oncelik insan ve cevre. Sandiklarda goremedik sizin dusuncelerinizi. Biz de milyonlarla mi gelelim taksime. Ne dersin. :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bu tür resimler eylemin haklılığından çok polisin yanlış davranışını gösteriyor. Olaylar zaten protesto olmaktan çıktı çok farklı boyutlara ulaştı.

yeni katılan polisler eğitim yapıyor canım :) uygulamalı

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu olaylar dahada uzarsa benim korkum hükümete karşı atılan sloganların ortalığı yıkan dökenlerin karşı tarafı tahrik ederek sokağa inmesi işte bu yüzden artık biran önce eylemin bitirilmesi gerekir..

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
samimi değil ondan ihracatcılarla yapılan toplantıda farklı konuşuyor meydan okuyor habertürk cıkıp farklı konuşuyor bugün 3 yerde konuşma yaptı her biri birinden farklı ortamı yumuşatma cabasında değil o yüzden güvensizlik veriyor
Herkesin kendi gorusleri ve bakis acilari farklidir. Ben oyle dusunuyorum. Tum konusmalarini izlemedim fakat sanada hak vermek lazim tabii. Kendisi acikladi "kararliyiz,yapacagiz" diye hala direniyorlar. Herkes anlayisla karsilasa,baris icinde yasak hem maddi hem de manevi aciden kazancli biz olacagiz ama nerede...

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Bu tür resimler eylemin haklılığından çok polisin yanlış davranışını gösteriyor. Olaylar zaten protesto olmaktan çıktı çok farklı boyutlara ulaştı.

Zaten eylemin en büyük nedenlerinden biri de polisin yanlış davranışları.

hızıracil

Doçent
Reaksiyon puanı
4
tamam polis yanlış yaptı fakat yanlışa böyle bir yanlışla karşılık verilmesi ne kadar doğru

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Herkesin kendi gorusleri ve bakis acilari farklidir. Ben oyle dusunuyorum. Tum konusmalarini izlemedim fakat sanada hak vermek lazim tabii. Kendisi acikladi "kararliyiz,yapacagiz" diye hala direniyorlar. Herkes anlayisla karsilasa,baris icinde yasak hem maddi hem de manevi aciden kazancli biz olacagiz ama nerede...

Projeyi inceleyin. Burda haksiz olan taraf demokrasiye ragmen ortaligi yakip yikan taraftir. Ama soz konusu ne taksim ne de baska sey. Soz konusu cekememezlik. Birilerinin ki hizmet yapan birilerinin elindeki haklari eskiyalikla almaya calismaktan baska bir sey yok ortada.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bu olaylar dahada uzarsa benim korkum hükümete karşı atılan sloganların ortalığı yıkan dökenlerin karşı tarafı tahrik ederek sokağa inmesi işte bu yüzden artık biran önce eylemin bitirilmesi gerekir..

işte o dediğin olmasın inş olmaz ozaman durum vahim olur

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zaten eylemin en büyük nedenlerinden biri de polisin yanlış davranışları.

Polisin eline gazı verdiklerinden beri bütün "izinsiz ve hukukdışı" eylem ve protestolara bu şekilde müdahale ediyor; ancak bu yinede eylemin haklılığını göstermez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...