tambjk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 16
[MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] gölgem gibi takip ediyor beni
Ben yazıyorum arkamdan siliyor sagolsun.
Paspal çalışan boyacı gibisin o zaman, arkandan temizlikçiler geliyor@mr_rain gölgem gibi takip ediyor beniBen yazıyorum arkamdan siliyor sagolsun.
[MENTION=2]Troy[/MENTION] beni ona zimmetlemişPaspal çalışan boyacı gibisin o zaman, arkandan temizlikçiler geliyor![]()
@mr_rain gölgem gibi takip ediyor beniBen yazıyorum arkamdan siliyor sagolsun.
Sen kimsin ki gölge gibi takip edeceğim seni? 2 gündür şehir dışındaydım ve mobilden girdim foruma. Yeni geldim ve raporlanan mesajlarla ilgileniyorum..
Bütün bu yazdıklarında Haklısın sonuna kadar.Ben aslan utanmam gurur duyuyorum edebiyat da yapmıyorum ama şu bir gercek ezildik halende eziliyoruz şuan işyerimde bile halen eziliyorum ve bu ülkede cuma namazına gitmediğim diye işten cıkarıldığımı biliyorum benim sana bir kinim yok ne kadar ki güzel gercekden alevi arkadaşlarımla cem evine cenazeye vs benimde var arkadaşlarım hata %90 dindar ailenin cocukları ayrımcılık benim karekterimde yok zaten dinimiz buna müsade etmiyor ama insan oğlu cahil bunu dine alet edenler var olaylarıda dinle bağlaştırmamak lazım akp yanlış politikaları sadece bir kesimi görmemeleri lazım oy vereni değil sadece vermeyeninde hükümeti olması lazım bu acık ortada bazıları şefah hayat icinde bazıları cefa icinde eşitlik yok demokrasi yok bu ülkede 33 yaşında adamım 12 yaşımdan beri calışıyorum kendi ülkemde halen kiracıyım halen ay sonunu nasıl getiririm diye düşünüyorum bundan önceki hükkümetler iyimiydi hayır onlarda iyi değildi onlarda etiklerini buldu bu tür politikalar yüzünde şimdi akp de onlar gibi yanlış politikalar uyguluyor 1 doğru yapıyorsa 2 yanlış yapıyor güzel yaptıkları şeylerde var inkar edemem ama bu güzel şeylerin yanında bazılarına rand sağlanıyorsa bazılarıda ac kalıyorsa tabiki bir yere kadardır sonra dur diyecekler
Biber gazım var!
Okuyamıyoz.Link uçmuş.
Sen kimsin kigölge gibi takip edeceğim seni? 2 gündür şehir dışındaydım ve mobilden girdim foruma. Yeni geldim ve raporlanan mesajlarla ilgileniyorum..
Sen kimsin kigibi oldu da yanlış anlamadıysam.
bence modlarımız daha sakin olmalı?
Bütün bu yazdıklarında Haklısın sonuna kadar.
Ben Akp ye oy vermiş bir İnsanım.
Fakat son zamanlarda yaptığı çoğu İşlerinden dolayı Başka bir seçenek arar oldum.
Özellikle şu çözüm süreci denen ucubeden sonra.
Fakat düşünüyorum yok, başka seçenek yok.
Şu an şu olaylarda bunu alenen gösterdi.
Düşünün ki Bir Muhalefet partisi Bir kaç çapulcunun eyleminden medet umar oldu.
Yeşil Hareket siyasi bir Hareket oldu.
Senin gibi çalışan bir çok insan var,hala hakkını alamadığından dem vuruyor ki,Bunlardan biride benim,Bir sözleşme 6 aydır bitmez mi yahu?
Amabunları düzeltmek bu şekilde yakıp yıkmakla,Halka Kötü davranmakla düzelmez.
Yanlışı yanlışla nasıl düzeltirsin.
Yarın Bu Hükümeti Düşürelim,Ben buna varım.
Lakin Bana Alternatif söyleyin.Sivil irade giderse yerine en iyi ihtimal ile Asker gelir ki Bundan da neler çektiğimizi Biz yaşlardakiler iyi bilirler.
Sen Cumaya gitmediğn için işten çıkarılmışsın,Ben ise Cuma'ya istesem bile gidemiyorum.
Buyur Buradan yak.
Haklısın [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION]Herşeyden önce vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü gelir. Bazılarının olaylara müdahale ettiğini düşünemiyorum..
İç meseleler sandıkta veya benzeri şekilde çözülmeli. Bence mesajlar verildi, dersler çıkarılmalı.
Şimdi sağduyu zamanı.
İlk 2 gün güzel giden şeyler dış mihrapların olaya müdahil olmasıyla boka sardı.
Sağ duyu hakim olmalı artık. Yoksa gidişatı hiç iyi bulmuyorum.
![]()
Ağaçlarını korudular şükürler olsun. Unutmayın devletine milletine zarar veren haindir. Bu ülke hainlerin eline geçecek olursa canımı bile vermeye hazırım.
2-3 gündür yeterince sakiniz. Öyle olmasa şimdiye yüzlerce mesajın silinip, onlarca kişinin süreli-süresiz banlanması gerekirdi.
Dostlar, kardeşler bu yazıyı lürfen okuyun! @BERVA lütfen sende oku hocam.
http://www.guncelmeydan.com/pano/ne-oluyor-ne-yapmali-erhan-sandikci-t34634.html
Sen kimsin ki gölge gibi takip edeceğim seni? 2 gündür şehir dışındaydım ve mobilden girdim foruma. Yeni geldim ve raporlanan mesajlarla ilgileniyorum..
Hocam bu konuyu @Troy acıtı ve şunu dedi
Gezi Parkı Eylemi'ne katılanlar tarafından sosyal medyada paylaşılan TTNET'in sosyal ağlara girişi engellediğine dair resmi cevaba ulaştık.
Eylemcilerin interneti kesildi mi? Burada yazdık!
Bu eylem için neler düşünüyorsunuz dostlar?
Buyurun, medeni bir ortamda tartışalım!
küfür olmadan hakerat olmadan kimsenin banlamasına gerek yok zaten banlanacaksa neden konu acıldı peki bu konu acılmadan önce düşünürdü ki bu seviyeye geleceğini hem aç hem bannla olmaz saygı cercevesinde herkes düşüncesini söylüyor icindekini burda sizler sayasinde döküyor sinirer geriliyor kızmalar oluyor ama bir nevide herkes icini boşaltıp sağ duyuyla kalıyor bence hepimizin dolan sinir sistemleri boşaldı bu da bu konu sayesinde herkes icini döktü yani banlama her zaman son care olsun
O değilde haberlere bir bakayım dedim. Hiçbir kanalda olaylarla ilgili birşeye rastlamadım.
Yabancı kanallardan takip ediyorum. Al Jazeera, sky news..
Korku imparatorluğu böyle bişey olsa gerek.