SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
o iyi konuyu temizlemişler en azından milletin kafası karışmaz, güzel olmuş.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Başbakan yasak değil düzenleme diyor sen burada yasak diyorsun ufaklık. Zihnini böyle şeylerle doldurma :)

Abi yasaj işte ya. Zaten varmış belirli bir süre. Onun aralığını artıyor... Ama dün herkes bunu protesto ediyorlardı batıcı olalım diyorlardı hayır batıda da örnekleri çok bu "düzenlemelerden".

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Yandaşların tehlikeyi anlamaları için meydanlara inmesi gerekecek. Toplansınlar biber gazını copu yesinler kafalarına dank eder o zmn belki bazı şeyler.

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
BDP acıklama yaptı bizim orda işimiz olmaz dediler 1 mayıs hatırlayan armı 1 ay önce bir grup katıldı genc türk diye ortaya cıkmıştı kimler tarafından sokulduğunu buda ona benzer birşey galiba gezipark terörstler diye dünya duyuracaklar onlar topbaşı dememişmiydi dünya ya bunu nasıl anlatacağız. eğer ki öyle birileri varsa oralarda gercek eylemciler ayrılsın orda bence olay farklı yerlere cekile bilir
Evet olayları başka yerlere çekmek isteyen provaketörler var. Dikkatli olunsun

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Sorun da bu işte, Reyhanlı'da ölen onlarca vatandaşımız eylem için yeterli görülmedi de 2 tane ağacın yıkılmasıyla mı olay patlak verdi? Halk Gezi Parkı için toplandı, eylemin saptığını görünce olayı bir iki ünlünün yönlendirmesiyle yok Reyhanlıyımış, alkolmüş, oymuş buymuş gibisinden farklı yönlere çektiler. Hadi toplanmışken Reyhanlıyı, Suriyeyi, şehitlerimizi koruyalım mı dediler? Bakkal hesabına benzemiyor mu bu? Gelmişken iki ekmek daha al sonra bi daha gelmek zorunda kalma mantığı..

Şu dakikadan sonra hiçbirinin samimiyetine inanmıyorum. Evet bu yukarıda sayılan her şeyde hükümetin hatası ama tepki göstermek için biraz geç kaldınız.
Yahu arkadaş siz niye anlamakta zorluk çekiyorsunuz? Tüm bunlar insanların içinde biriken tepkiler! Ağaç olayı masumane bir eylemdi ama polisin orantısız güç kullanımı biriken tüm duyguları dışa vurdu.

tolgacem

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Hacı sen olayı anlamamışsın. Sana biraz yardımcı olmak istiyorum (umutsuz olsam da)

Mesele bir iki ağaç değil. Sen orada sadece tek kalan parkını savunmak isteyen 40 50 tane bayan ve erkeğe, şımarık ve ukala bir şekilde biber gazı sıkıp, joblarsan. Hükümet ile aynı düşünceye sahip olmayıp herkesi marjinal grup olarak değerlendiren zihniyete bir isyan, bir baş kaldırıdır bu.

Türkiye'de insanı polis şiddetinden koruyacak bir mekanizma maalesef yok. Bunu illa başınıza gelince anlamayın cidden yandaş bulamazsınız. Empati yaparak, kafayı kullanarak anlayın.

work obey die

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fatih Altaylı-Başbakan denkleminin özeti.

BLw2AzSCMAE2IaD.jpg:large

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bu resimler iki gösteri arasında fark olmadığını göstermek için çekilmemiş mi ?

Altına da böyle bir yorum yazılınca :Polisi, Diyarbakırda taşlarsanız terörist... Taksim de taşlarsanız Devrimci olursunuz..

Polisi taşlamak dünyanın nereisnde olursa oslun TERORİZMDİR.

Şunu bana açıklar mısın?

10 POLİSİN Bİ' BAYANA SALDIRMASINI !!!

[video=youtube;TqQjPHtAZ6c]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TqQjPHtAZ6c#at=59[/video]

@Troy, böyle bir tartışma ortamı sağladığın için teşekkürlerimi iletirim.
Ama bence konu kapatılsın artık. Zira magazine dönüştü...
Site 2 senelik hit aldı aga. :D

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Abi yasaj işte ya. Zaten varmış belirli bir süre. Onun aralığını artıyor... Ama dün herkes bunu protesto ediyorlardı batıcı olalım diyorlardı hayır batıda da örnekleri çok bu "düzenlemelerden".
Sağ olsun hükümetimiz bu batı uygulamalarını alırken hep seçici davranıyor. Ekonomik yönden de tüm kesimleri memnun edecek bir uygulama alsana o batıdan. Millet ay sonunu zor getiriyor. Zam üstüne zam vergi üstüne vergi. Bilmem dünyanın en büyük kaçıncı ekonomisiymiş pehh.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
fatih altay lı diyorki icenler hepsi ayaş değil RTE diyorki hepsi ayaş belki adam ayda bir kere bir parti de bir yemekde bir kere iciyor bu ayaşlık demekmi ha bunuda bilesiniz ben 33 yaşındayım hayata hiç ic edim alkoli sevmem ondan acı su :)

somberness

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu olayları haklı durumdan haksız duruma düşme olarak görüyorum.
Haklı olan eylemlerde çoğu insan provokatörlerin desteğiyle hareket etmeye başladı. O anda bu eylemler Gezi Parkı eylemleri olmaktan çıktı.
Ben Ankara'da yaşıyorum. İzlenimlerimi paylaşıyorum. 2 günde Kızılay meydanını savaş alanına dönüştü.
Çok sayıda iş yerine, bankalara, belediye otobüslerine saldırılar gerçekleşti. İş yerlerinde yağmalama olayları yaşandı.
Benim kişisel görüşüm Doğuda polise taş atan çevreye zarar verenlerde aynı kişiler, Türkiye Cumhuriyeti'nin başkenti Ankara'da da polise taş atıp, çevreye zarar veren her gün kullandıkları toplu taşıma araçlarına zarar verenlerde aynı kişiler.

levent26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar dün saat 17:00 den itibaren Antalya da eylemler başladı..Antalya nın tamamı eyleme katıldı yada destek oldu desem abartmış olmam.hiç kimse ve hiçbir yer zarar görmedi..bunun nedeni polisin olmamasıydı..eğer polis gelip gazla jopla müdahele etmeye kalksaydı durum diğer illerdeki gibi olurdu kesin..tekrar hatırlatmakta fayda var eylem kesilen bir kaç ağaç için değildi sadece,taksim olayları sabrı taşıran son damlaydı..eylemler pkk ile yapılan anlaşmalar içindi,şehitlerin titreyen kemikleri içindi,reyhanlıdaki bombalı saldırı ve sonrasında başbakanın reyhanlıya değilde amerikaya gittiği içindi,yasakların dayatılmasına tepki içindi,Atatürk ten ayyaş diye bahsettiği içindi,başbakanın sadece benim dediğim olur,ben ne dersem o olur dediği içindi,diktatörlükle kafasına göre kanun koyduğu içindi,Atatürk ü ve kurduğu cumhuriyeti ve diğer emanetlerini yıkmaya çalıştığı içindi..ve hala yandaş medya da çıkıpta bize,Türk milletine,Atatürk ün gençliğine provokatör diye hitap ettiği içindi..birileri çıkıpta falancada bilmem ne olurken aklınız nerde diyenler; her olayda,hükümetin yaptığı her yanlışta sabır yavaş yavaş taştı ve artık sabır taşı kırıldı..biz hükümetin ve onun polisinin koruduğu pkk yanlıları gibi ortalığı savaş alanına çevirmeyiz aslan gibi çıkar tepkimizi veririz..erken seçim olsun da görelim o zaman diyenler,erken seçim olsa iktidar gene aynı oyu alacak çünkü seçimler adil değil..gene hayali seçmenler ve kaybolan oy sandıkları olacak ama artık türk halkı dönen oyunların farkında ve biz gerçekten uyandık!..sakın chp li yada mhp li falan sanmayın beni,ben partici falan değilim..Türk vatandaşıyım!..

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bırakın bu ayakları... Siz hepiniz süper zeki insanlarsınız, olayları en doğru şekilde yorumluyorsunuz da sizinle aynı görüşü paylaşmayan kişilerin anlama problemleri var..

Benim sizin yorumunuza itibar etmemi istiyorsanız inceden inceden laf sokma çabasında olmayacaksınız!

work obey die

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İş artık sapıklık derecesine vardı! [video=youtube;p9kVmrOtFnA]http://www.youtube.com/watch?v=p9kVmrOtFnA&feature=youtu.be[/video]

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
sorun yok arkadaşlar,

sdn forum üzerinde demokratik bir şekilde tartışabiliriz moderatörlerin biber gazı yok merak etmeyin ;)
benim kişisel düşüncem kolluk kuvetlerininde bir ailesi var. ve güzel TÜRKİYEM de düzeni sağlamakla görevlendirilmişlerdir... maalesef empati yapma yeteneğinden uzak insanlar polise saldırıyorlar...orantısız güçmüş...oldu efendim sende al silahını al biber gazını orantılı olsun....se se sie...kimseyle tartışmıcam azıcık oturup kafasını iki elinin arasına alıp düşün TÜRKİYEM...Alıntı yapmayınız tartışmıcam...

polis dağılın diyor uyarıyor...kimse dağılmıyor...sonra taş sopa derken polis oyle durup izleyecek mı ...emir gelir polisimde uygular...

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Herkesin Görüşü Farklı Olabilir.Kimse Kimsenin Yaptığı Olayları Beğenmek Zorunda Değil.
Gezi Parkı Olayında Şiddete Karşı Olan Biri Olarak.Eğer POLİS O Şiddetle Davranmasaydı Durum Bu Noktalara Kadar Gelmezdi.

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Bırakın bu ayakları... Siz hepiniz süper zeki insanlarsınız, olayları en doğru şekilde yorumluyorsunuz da sizinle aynı görüşü paylaşmayan kişilerin anlama problemleri var..

Benim sizin yorumunuza itibar etmemi istiyorsanız inceden inceden laf sokma çabasında olmayacaksınız!
Hepimiz süper zeki, dört dörtlük insanlar değiliz öyle bir çabamız da yok. Düşüncelerinizdeki kalıplaşmış duyguları bir tarafa bırakıp olayları hükümet çerçevesinde savunarak düşünmenizi istemiyoruz. Avatarımda Atam'ın resmi var diye beni AKP düşmanı olarak da görmeyin. Bu hükümetin övdüğüm yönleri de oldu. Ama bu baskıcı tutum, dediğim dedik tavırlara hiç gelemem.

work obey die

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her yıl binlerce polis alımı yapılıyor. Keşke daha özenli bir biçimde yapılsa bu alımlar. 2012 yılında 7.770 kişi alınmış. Bu yıl ise 8.400 kişi.

BLvtqPXCYAAsx0N.jpg:large

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Hepimiz süper zeki, dört dörtlük insanlar değiliz öyle bir çabamız da yok. Düşüncelerinizdeki kalıplaşmış duyguları bir tarafa bırakıp olayları hükümet çerçevesinde savunarak düşünmenizi istemiyoruz. Avatarımda Atam'ın resmi var diye beni AKP düşmanı olarak da görmeyin. Bu hükümetin övdüğüm yönleri de oldu. Ama bu baskıcı tutum, dediğim dedik tavırlara hiç gelemem.

o avatar yüzünden sen düşman oldun bile kardeşim.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Olayı kan davasına dönüştürmek benim gözümde aptallıktan başka birşey değil kimse kusura bakmasın. Bu olayların tek kaybedeni var gene Türk halkı yaklaşık 100 milyon tl civarı hasar olduğu söyleniyor. Bunun sebebi ne 10 tane ağaç değil 3 5 kişinin piyonu olan halk.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
2 Ağaç İçin Değermi Diyenler;
Bayramlarını Yasaklandı SUSTUN..
Şehidine Kelle Denildi SUSTUN..
Suriye Uçağını Düşürdü SUSTUN..
Amerika Askerlerine Çuval Geçirdi SUSTUN..
İsrailde Gemin Basılıp Vatandaşların Öldüründü SUSTUN..
Reyhanlıda Vatandaşların Katledildi SUSTUN..
Atan'a Ayyaş Dendi Sustun..
Konu Hala 2 Ağaç Meselesi mi Sizce ?

Susmaya alışmışlar, konuşan birini görünce gariplerine gidiyor. Haçlılarla bir olup Libya' yı kuşatan adamlardan ne bekliyorsunuz ki... Katil İsrail için füze kalkanı kuranlardan ne beklenir, Irak, İncirlik üzerinden bombalanırken sesleri çıkmaz da, Suriye muhalif ajanları vurduğunda Müslümanlar ölüyor diye çığırırlar. Irak da, Libya' da ölenler kimdi, Yahudi miydi ? Görmek istedikleri kadarını görüyorlar, biri çıkıp yanlışlarını yüzlerine vurunca afallıyorlar.

work obey die

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tüm polisi genellemiyorum bakın. Ama şu son PMYO mezunları ilk olarak İstanbula gönderiliyorlar. Tecrübesiz bir şekilde.

Direnmeyen adamın kafasına tekme atmakta nerden geliyor yahu? Masumca börek ikram ediliyor duruma bakar mısınız!

[video=youtube;nr9ZQuNvFLI]http://www.youtube.com/watch?v=nr9ZQuNvFLI[/video]

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
aslında burda suc polisin değil polise emir veren akp bakan ve onun emirlerindeki emniyet müdürleri sonra da cıkıp polisi halk yem yaptılar kınadılar sucu polisden buldular ve halen de acıklama yapıyorlar soruşturma acılacak polise polise emri ver sonra polise cezayı kes komik değil mi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...