Başbakan yasak değil düzenleme diyor sen burada yasak diyorsun ufaklık. Zihnini böyle şeylerle doldurma![]()
Evet olayları başka yerlere çekmek isteyen provaketörler var. Dikkatli olunsunBDP acıklama yaptı bizim orda işimiz olmaz dediler 1 mayıs hatırlayan armı 1 ay önce bir grup katıldı genc türk diye ortaya cıkmıştı kimler tarafından sokulduğunu buda ona benzer birşey galiba gezipark terörstler diye dünya duyuracaklar onlar topbaşı dememişmiydi dünya ya bunu nasıl anlatacağız. eğer ki öyle birileri varsa oralarda gercek eylemciler ayrılsın orda bence olay farklı yerlere cekile bilir
Yahu arkadaş siz niye anlamakta zorluk çekiyorsunuz? Tüm bunlar insanların içinde biriken tepkiler! Ağaç olayı masumane bir eylemdi ama polisin orantısız güç kullanımı biriken tüm duyguları dışa vurdu.Sorun da bu işte, Reyhanlı'da ölen onlarca vatandaşımız eylem için yeterli görülmedi de 2 tane ağacın yıkılmasıyla mı olay patlak verdi? Halk Gezi Parkı için toplandı, eylemin saptığını görünce olayı bir iki ünlünün yönlendirmesiyle yok Reyhanlıyımış, alkolmüş, oymuş buymuş gibisinden farklı yönlere çektiler. Hadi toplanmışken Reyhanlıyı, Suriyeyi, şehitlerimizi koruyalım mı dediler? Bakkal hesabına benzemiyor mu bu? Gelmişken iki ekmek daha al sonra bi daha gelmek zorunda kalma mantığı..
Şu dakikadan sonra hiçbirinin samimiyetine inanmıyorum. Evet bu yukarıda sayılan her şeyde hükümetin hatası ama tepki göstermek için biraz geç kaldınız.
Evet olayları başka yerlere çekmek isteyen provaketörler var. Dikkatli olunsun
Bu resimler iki gösteri arasında fark olmadığını göstermek için çekilmemiş mi ?
Altına da böyle bir yorum yazılıncaolisi, Diyarbakırda taşlarsanız terörist... Taksim de taşlarsanız Devrimci olursunuz..
Polisi taşlamak dünyanın nereisnde olursa oslun TERORİZMDİR.
Site 2 senelik hit aldı aga.@Troy, böyle bir tartışma ortamı sağladığın için teşekkürlerimi iletirim.
Ama bence konu kapatılsın artık. Zira magazine dönüştü...
Sağ olsun hükümetimiz bu batı uygulamalarını alırken hep seçici davranıyor. Ekonomik yönden de tüm kesimleri memnun edecek bir uygulama alsana o batıdan. Millet ay sonunu zor getiriyor. Zam üstüne zam vergi üstüne vergi. Bilmem dünyanın en büyük kaçıncı ekonomisiymiş pehh.Abi yasaj işte ya. Zaten varmış belirli bir süre. Onun aralığını artıyor... Ama dün herkes bunu protesto ediyorlardı batıcı olalım diyorlardı hayır batıda da örnekleri çok bu "düzenlemelerden".
benim kişisel düşüncem kolluk kuvetlerininde bir ailesi var. ve güzel TÜRKİYEM de düzeni sağlamakla görevlendirilmişlerdir... maalesef empati yapma yeteneğinden uzak insanlar polise saldırıyorlar...orantısız güçmüş...oldu efendim sende al silahını al biber gazını orantılı olsun....se se sie...kimseyle tartışmıcam azıcık oturup kafasını iki elinin arasına alıp düşün TÜRKİYEM...Alıntı yapmayınız tartışmıcam...sorun yok arkadaşlar,
sdn forum üzerinde demokratik bir şekilde tartışabiliriz moderatörlerin biber gazı yok merak etmeyin![]()
Gezi parkı olayları hakkında: http://michaelsikkofield.blogspot.com/2013/06/gezi-park-olaylar-hakknda.html
Hepimiz süper zeki, dört dörtlük insanlar değiliz öyle bir çabamız da yok. Düşüncelerinizdeki kalıplaşmış duyguları bir tarafa bırakıp olayları hükümet çerçevesinde savunarak düşünmenizi istemiyoruz. Avatarımda Atam'ın resmi var diye beni AKP düşmanı olarak da görmeyin. Bu hükümetin övdüğüm yönleri de oldu. Ama bu baskıcı tutum, dediğim dedik tavırlara hiç gelemem.Bırakın bu ayakları... Siz hepiniz süper zeki insanlarsınız, olayları en doğru şekilde yorumluyorsunuz da sizinle aynı görüşü paylaşmayan kişilerin anlama problemleri var..
Benim sizin yorumunuza itibar etmemi istiyorsanız inceden inceden laf sokma çabasında olmayacaksınız!
kesinlikle sandıkta gösterilmeli.....bu şekilde değil...Evet tepkinizi sandıklarda gösterin AKP'nin yaptığını iddia ettiği şeylerin bin katı yaparak değil.
Hepimiz süper zeki, dört dörtlük insanlar değiliz öyle bir çabamız da yok. Düşüncelerinizdeki kalıplaşmış duyguları bir tarafa bırakıp olayları hükümet çerçevesinde savunarak düşünmenizi istemiyoruz. Avatarımda Atam'ın resmi var diye beni AKP düşmanı olarak da görmeyin. Bu hükümetin övdüğüm yönleri de oldu. Ama bu baskıcı tutum, dediğim dedik tavırlara hiç gelemem.
kesinlikle sandıkta gösterilmeli.....bu şekilde değil...
2 Ağaç İçin Değermi Diyenler;
Bayramlarını Yasaklandı SUSTUN..
Şehidine Kelle Denildi SUSTUN..
Suriye Uçağını Düşürdü SUSTUN..
Amerika Askerlerine Çuval Geçirdi SUSTUN..
İsrailde Gemin Basılıp Vatandaşların Öldüründü SUSTUN..
Reyhanlıda Vatandaşların Katledildi SUSTUN..
Atan'a Ayyaş Dendi Sustun..
Konu Hala 2 Ağaç Meselesi mi Sizce ?