PetyrBaelish
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
O zaman tekpi seçimlerde oy kullanılarak gösterilecek.
Böyle,bu şekilde değil.
Böyle,bu şekilde değil.
hani bana diyince kıramamışlar. headshot olmuş... kendi düşen ağlamaz demişler...Bu adamın kafası kopabilirdi.. Tayzikli su ne kadar tehlikeli bilemessiniz.
[video=youtube;CbRgMqkSvRg]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=CbRgMqkSvRg&NR=1[/video]
hakaret...
edeni yüceltmez,
edileni alçaltmaz.
belki tam tersi!
fikirlere saygı,
ama hakarete asla!:hammer:
yazdıktan biraz sonra pişmanlık duyduğundan şüphem yok.
öyleyse sabır diyelim sevgili @DİAZEM,
öfkelerimiz bizi yönetmesin.
sevgiyle kal!
O Otobüsün ne yaptığından haberin varmı senin. Tomalar geçemesin diye otobüsünü feda edip yolu kapattı adam. Yalandan yere milleti gazlama burda ya. Birşeyden haberin yook. Yandaş medya gibisin![]()
Sanırım bu otobüs de ''eylemcilere'' biber gazı sıkmış.! Yoksa devletin otobüsünü neden kullanılamaz hale getirsinler.!!!
[MENTION=42702]skys[/MENTION] nin dediği gibi. Bu otobüsü şöförü kendisi çekti. Siz resim cımbızlamaya devam edin.O Otobüsün ne yaptığından haberin varmı senin. Tomalar geçemesin diye otobüsünü feda edip yolu kapattı adam. Yalandan yere milleti gazlama burda ya. Birşeyden haberin yook. Yandaş medya gibisin
Polis çekildikten sonra polis barikatlarını inşaat malzemelerini araçları kendilerine siper yapanları gayet iyi izledim.
Son dakika lütfen dikakte alıp paylaşın ; #direngeziparki
Taksim'de olan arkadaşlarınıza haber verin, derhal toplanıp oradan ayrılsınlar. Apo bayrakları açılıyor. Farklı boyutlara çekiliyor.
Son dakika lütfen dikakte alıp paylaşın ; #direngeziparki
Taksim'de olan arkadaşlarınıza haber verin, derhal toplanıp oradan ayrılsınlar. Apo bayrakları açılıyor. Farklı boyutlara çekiliyor.
Başbakan yasak değil düzenleme diyor sen burada yasak diyorsun ufaklık. Zihnini böyle şeylerle doldurmaBu arada kimdi ya @tambjk sen miydin ne birisi içki düzenini protesto ediyorlar dedilerdi. Bu gün bir araştırma yaptım aslında ufacıcık bir araştırma . Bu 10 dan sabah 10 a içki satışı yasak olacak filan ya. Ya inanırmısın elin Amerikasında bile bu yasak varAllah Allah bak sen şu işe. Adamlar yıllar öncesinden taaa Bush zamanında anlamış bu içki yasağının yararlarını.