SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
gezi-parki-eyleminde-asker-maske-dagitti.jpg

şimdi bu askerlde hain ha

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14

Gezi ve Parkı kelimelerindeki koyuluğa bir bakın. Güzelcede bulanıklaştırma yapılmış. Neyse sizinle buradan klavye yarıştıracak değilim. Ayrıca 3-5 Türk askerinin yazıhanede bir resim çektirmesiyle konuyu tartışacak değilim.

bilaleski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gonul isterdi ki bahsi gecen uc bes tane agac icin duyarlilik gosterenler ( samimiyetlerine inanmiyorum) Ormanlar peskes cekilirsen ayni duyarliligi gosterse.
Dikkat ettiniz mi haklin parasiyla alinan araclara, otobuslere, kamu mallarina saldiranlara. Insanliktan cikmis gibi.
Gun boyu facebook ve diger sosyal medyada ucusan yalan haberlere, palavralara.
Birileri cok iyi calisti gercekten. Tebrik etmek lazim.
Ozellikle taninmis bazi unlulerin ifade ettigi "bu agaclar icin degil, hala anlamadin mi?..." gibi ifadeler sanirim gercekleri anlamaya calisanlara bir on ayak olur.

Demokrasiden bahsedip duruyoruz. Demek ki neymis. isimize geldigi kadar demokrasi....

Dun istanbulda bir yuruyus daha vardi. 60 bin civarinda kisi yurudu. Neden duyulmadi. cunku: insan gibi tepki gosterdikleri icin, cam cerceve kirip dokmedikleri icin, is yerlerini banka subelerini talan edip yagmalamadiklari icin sanirim.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Gezi ve Parkı kelimelerindeki koyuluğa bir bakın. Güzelcede bulanıklaştırma yapılmış. Neyse sizinle buradan klavye yarıştıracak değilim. Ayrıca 3-5 Türk askerinin yazıhanede bir resim çektirmesiyle konuyu tartışacak değilim.

yahuu hem paylaşıyorsun asker polise destek verdi diye gurur duyuyorsun sonra da 3-5 asker mi oldu gerceği görünce hiç güleceğim yoktu :)

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Atatürk ile Aponun posterlerini bir araya getiren zihniyetsiniz. Bumu sunuz? Bu sunuz işte !
sen ne konusuyorsun ya sabahtan beri ? O posterleri bir araya getirenlerin eylemci olduğunu nerden biliyorsun ? Hangi kaynağa dayanıyorsun ? Diyelim kaynak var. gerçekliğine nasıl inanıyorsun ? Gözünle gördündemi Eylemcileri yargılıyorsun ? Kimsin sen kardeş kimsin ?

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Atatürk ile Aponun posterlerini bir araya getiren zihniyetsiniz. Bumu sunuz? Bu sunuz işte !
Yanlış yerden saldırıyorsun, zararlı çıkarsın :) Konuyla alakalı sayfa başında bir video paylaştım sana, hangi erdoğan diye. Kendini fikrini savun elbette ama böyle değil.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bazı şeyler açıklanamaz zorlarına gider.

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Benimde açıklayacağım çok şey varda bağzı arkadaşlara karşı. Bakma burda ban yerim diye açıklamıyorum @S4B0T4J

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Yanlış yerden saldırıyorsun, zararlı çıkarsın :) Konuyla alakalı sayfa başında bir video paylaştım sana, hangi erdoğan diye. Kendini fikrini savun elbette ama böyle değil.
Onlar işlerine gelenleri görüyor.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Kimin battığı kimlerin gerçek yüzü çıktığı ortada. Ağacı bahane ederek Türk baharı lafını ortaya çıkaran, polis araçlarını ateşe verip yakan ortalığı esnafın malına zarar verip yıkan bir zihniyet mi haklı? Güldürme beni koçum.

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Laga luga yapmayın eylemler amacının dışına çıkmıştır. Eğer güç gösterisine dönüşürse pek hayırlı olmaz sokaktaki yeşil kızıllar adına

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
10570_163304947181653_741850196_n.jpg

Sanırım bu otobüs de ''eylemcilere'' biber gazı sıkmış.! Yoksa devletin otobüsünü neden kullanılamaz hale getirsinler.!!!

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Kimin battığı kimlerin gerçek yüzü çıktığı ortada. Ağacı bahane ederek Türk baharı lafını ortaya çıkaran, polis araçlarını ateşe verip yakan ortalığı esnafın malına zarar verip yıkan bir zihniyet mi haklı? Güldürme beni koçum.
Yürü git işine ya beyin yoksunu.

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Görüyoruz. Emir kesenleri,telefonda emir verip insanları öldürtenleri,bu olaylardan sonra halen polisi tutanları,faşizm yok diye kendini yırtanları,kapitalizm gölgesinde kalanları,yalancıları,palavracıları,medyayı,polislerin o biber gazlarını sıkmasını.... Hepsini gördük. Rahat ol...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
270134_507960509257540_226974255_n.jpg

Vatan evlatlarina bakin siz hele :)

Ayık kafayla secim sandigini bulamayanlar, sarhos kafayla devrim yapacagini saniyor!

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[video=youtube;f-lcDDZtY64]http://www.youtube.com/watch?v=f-lcDDZtY64[/video]

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
birde 1995 de 3 köprüye karşıydı da şimdi de ne oldu

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu adamın kafası kopabilirdi.. Tayzikli su ne kadar tehlikeli bilemessiniz.

[video=youtube;CbRgMqkSvRg]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=CbRgMqkSvRg&NR=1[/video]

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23

Resmen Tahrir meydanı benzetmesi yaptılar. Ama hükümetin yanlış tavrı bu noktalara getirdi. yoksa 50-100 ayyaş takımının eylemi olarak kalacaktı.Hükümet gerekli bilgilendirmeleri yapmadan sert müdahale etti neyazıkki. Halkın iyi niyetini kulllandırttı bu terör gruplarına.

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bu adamın kafası kopabilirdi.. Tayzikli su ne kadar tehlikeli bilemessiniz.

[video=youtube;CbRgMqkSvRg]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=CbRgMqkSvRg&NR=1[/video]
Bu adam ektiğini biçti resmen. Nesini savunuyorsunuz.
O deli gibi gaz sıkan polisi gösterseniz tamam haklısınızda bunun neyi haklı.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19

Birşey hatırlatmak isterim sana

12 aralık 1997 - recep tayyip erdoğan davet üzerine gittiği siirt’te, miting sırasında ziya gökalp'in 1912 yılında balkan savaşı için yazdığı asker duası'nın değiştirilmiş bir versiyonu ile; orduyu öven dizeyi söylemeden yerine "minareler süngü/ kubbeler miğfer/ camiler kışlamız/ müminler asker," mısralarını eklediği için diyarbakır devlet güvenlik mahkemesi’nde yargılanmaya başlandı. yargılama sonucu türk ceza kanunu’nun 312/2 maddesinden “halkı din ve ırk farkı gözeterek kin ve düşmanlığa açıkça tahrik etmek” suçunu işlediği gerekçesiyle dört ay hapis cezasına çarptırıldı bu cezasını 24 temmuz 1999 günü tamamladı"(*)

yani şiiri değiştirip orduyu öven kısmı çıkaracaksın, dini öğeleri silah olarak betimleyip bunları şiire monte edeceksin, üstüne zaten önce söylediklerin yüzünden sabıkan kabarık olacak, sonra hala buna "şiir okudum hapse girdim" diyeceksin. kusura bakmayın ama tayyip bey'in amacı apaçık ortadadır.

http://eksisozluk.com/recep-tayyip-erdoganin-siir-okumasi-ve-sonuclari--1687872

http://tr.wikipedia.org/wiki/Tayyip_Erdo%C4%9Fan#Hapis_d.C3.B6nemi.2C_1999

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...