'Kurtlar Vadisi' Ankara'dan Tüyo Alıyor mu ?

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[h=1]KURTLAR VADİSİ ANKARA'DAN TÜYO ALIYOR MU?[/h][h=2]'Kurtlar Vadisi' dizisinin senaristi Ahmet Turgut, A Haber’de dizinin senaryolarına Ankara'dan içerik katkısı yapılıp yapılmadığını yanıtladı...[/h]
4d0_0021c.jpg

Kerbela Olayı’nı anlatan ilk romanın yazarı ’Aşkın Şehidi’nin yazarı ve aynı zamanda ’Kurtlar Vadisi’ dizisi ve filminin senaristlerinden Ahmet Turgut, A Haber’de yayınlanan Selin Ongun’un sunduğu Bi Sormak Lazım programında, Kurtlar Vadisi ile ilgili güncel iddialara yanıt verdi.

Ahmet Turgut “Kurtlar Vadisi’nde Ergenekon sürecinde yaşananların, ‘önceden bildirilerek’ yer aldığı” iddialarına yönelik olarak şöyle konuştu:

MİT OLACAKLARI BİLİYORSA, POLİSE HABER VERSİN

"Tombalacı isminde bir karakterimiz var, Baron karakteri onu yurt dışına gönderecek. Tebriz’e gidiyor. O sırada biz haberleri izliyoruz, Başkan Bush açıklama yapmış ’Azerbaycan seçimlerinde hile olmadığını düşünüyoruz’ bunu söylemesi lazım ama ısrarla ’Kuzey Azerbaycan seçimlerinde hile olmadığını düşünüyoruz’ diyor. Neden durduk yere Kuzey Azerbaycan diyor, Amerikan Cumhurbaşkanı, Güneyde bir Azerbaycan hatırlatmak istiyor, o da Tebriz merkezli. Hani İran’ın bahçesi. Biz bunu kendi aramızda içimizde konuşuyoruz. Sahnede zaten karakterin bir yere gitmesi lazım, Tebriz’e git diyoruz. Bir hafta sonra Tebriz karıştı, gazeteciler haber yaptılar ’Kurtlar Vadisi bunu nereden biliyor. MİT haber verdi’. Gazeteci bu yaptığı habere inanıyor olsa, şunu sorması lazım: ’MİT Tebriz’in karışacağını nereden biliyor?’ Sen mi karıştırıyorsun ki biliyorsun? Gazeteci bile yaptığı habere inanmıyor. Vadi’de bir sahnedir, Polat alemdar Kuzey Irak’a gitmekte olan uçaksavarları gümrükte engellemiştir. Aynı gümrükte bir süre sonra uçaksavar yakalandı. Aynı gazeteci yine haber yapıyor. Eğer MİT bunu biliyorsa polise haber versin, polis yakalayacak, Polat Alemdar kurgu bir karakter yakalayamaz ki!"

Kaynak

levent26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kurtlar vadisi,ciğeri beş para etmez yandaş atv ye geçtikten sonra saçmalamanın dozunu iyice kaçırdı..konu mafya ve siyaset olayından iyice kopup siyonizm üzerine kurulu bir dizi haline geldi..devamlı mason ve siyonizmi övüp onların dünyanın en büyük gücü olduğunu vurguluyorlar..suriye politikaları da ayni bizim hükümet gibi,esad kendi halkına zulüm eden katil ama muhalifler masum gariban...yemezler!..

İhtiyar-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kurtlar vadisi,ciğeri beş para etmez yandaş atv ye geçtikten sonra saçmalamanın dozunu iyice kaçırdı..konu mafya ve siyaset olayından iyice kopup siyonizm üzerine kurulu bir dizi haline geldi..devamlı mason ve siyonizmi övüp onların dünyanın en büyük gücü olduğunu vurguluyorlar..suriye politikaları da ayni bizim hükümet gibi,esad kendi halkına zulüm eden katil ama muhalifler masum gariban...yemezler!..

Yanlış düşünüyorsun bize Türkiyenin gerçeklerini gösteriyorlar. Siyonizm gibi bir akım var. Tapınakçılardan benim dizi sayesinde haberim oldu ayrıca onları büyütmüyor. Dizide geçen bir repliği söylüyeyim:
"Türklerin varlığından habersiz olduğumuz teşkilatından bir adam aramıza katılıyor. Açıkcası endişeliyim. Bu bir şans veya tesadüf değil bir plan. Ve böyle kusursuz planları sadece tanrı yapabilir. Eğer bunların aksiyse Tanrı yardımcımız olsun.."

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
vadi saçmalamadı sadece gerçekleri söylediği için bazı kesimlerin tepkisi çekiyor diye bitirilsin deniyor

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
İzleyenlere soruyorum, hükümetin hiç yanlışı yok mu? en son vadide ne zaman tanık oldunuz?

levent26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ciğerinin beş para etmesi için ille de sizin ideolojinizin yandaşı olması gerekiyor galiba!
evet benim ideolojimin yandaşı olması lazım..bana dünyaları verseler ne Türklüğümden geçerim nede Müslümanlığımdan..ben sadece doğruların tarafında olmak isterim..izlediğim haberlerde sadece doğru ve tarafsız haber izlemek isterim..sence bu düşüncenin neresi yanlış? ufak bi örnek vermek gerekirse geçen ki yerel seçimlerde Eskişehir i akp kazansın diye belediye başkanı Büyükerşen e atmadıkları iftira yapmadıkları karalama kampanyası kalmadı (bizzat kendim şahit oldum)sana şuan bir solukta bunun gibi 100 örnek verebilirim ama konu dağılır uzar gider..senin müslümanlığını ben sorgulayamam ama eğer taraf olmak istiyosan doğrudan yana ol,doğru yoksa taraf olma..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yanlış düşünüyorsun bize Türkiyenin gerçeklerini gösteriyorlar. Siyonizm gibi bir akım var. Tapınakçılardan benim dizi sayesinde haberim oldu ayrıca onları büyütmüyor. Dizide geçen bir repliği söylüyeyim:
"Türklerin varlığından habersiz olduğumuz teşkilatından bir adam aramıza katılıyor. Açıkcası endişeliyim. Bu bir şans veya tesadüf değil bir plan. Ve böyle kusursuz planları sadece tanrı yapabilir. Eğer bunların aksiyse Tanrı yardımcımız olsun.."
sen daha tapınakçılardan yeni haberdar olmuşsun,onuda atv gibi bir kanaldan öğrenmişsin ne diyimki ben sana !.. siyonizm diye akım varmış mış.. dünyadan haberin olmadığı çok açık...siyonizm 16.yüzyıl ingiltere hanedanlığına kadar dayanır..sana en başından anlatmaya kalksam 10 sayfa yazmam gerek.. ben 31 yaşındayım ve bilmediğim bi konu hakkında tartışmam!..sanada tavsiyem konu hakkında bilgin yoksa o gaganı kapat benim canımı sıkma!..

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
evet benim ideolojimin yandaşı olması lazım..bana dünyaları verseler ne Türklüğümden geçerim nede Müslümanlığımdan..ben sadece doğruların tarafında olmak isterim..izlediğim haberlerde sadece doğru ve tarafsız haber izlemek isterim..sence bu düşüncenin neresi yanlış? ufak bi örnek vermek gerekirse geçen ki yerel seçimlerde Eskişehir i akp kazansın diye belediye başkanı Büyükerşen e atmadıkları iftira yapmadıkları karalama kampanyası kalmadı (bizzat kendim şahit oldum)sana şuan bir solukta bunun gibi 100 örnek verebilirim ama konu dağılır uzar gider..senin müslümanlığını ben sorgulayamam ama eğer taraf olmak istiyosan doğrudan yana ol,doğru yoksa taraf olma..

sen daha tapınakçılardan yeni haberdar olmuşsun,onuda atv gibi bir kanaldan öğrenmişsin ne diyimki ben sana !.. siyonizm diye akım varmış mış.. dünyadan haberin olmadığı çok açık...siyonizm 16.yüzyıl ingiltere hanedanlığına kadar dayanır..sana en başından anlatmaya kalksam 10 sayfa yazmam gerek.. ben 31 yaşındayım ve bilmediğim bi konu hakkında tartışmam!..sanada tavsiyem konu hakkında bilgin yoksa o gaganı kapat benim canımı sıkma!..

Müslüman kardeşinin kanını döküp ırzına geçenlerin yardımcılarına oy verenler; kasedi çıkanlara (tornocu diye) veremiyor..
Allah'tan (C.C.) korkanlar böyle...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
kurtlar vadisini benzersiz yapan da bu zaten. senaryo ekibinin dünyaya bakış açısı normal bir vatandaş gibi değil daha çok bir mit görevlisi gibi.
senaristlerin herhangi birinden tüyo aldığını zannetmiyorum. daha çok her türlü haber kaynağını okuyup en ilginç olayları işliyorlarmış gibi geliyor.

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63

sen diziyi anlamamışsın hocam, birde böyle diziyi anlamadan eleştirenler var ya bi başkasınız yani

carizmauqur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Seni bu konu hakkında yüz yüze saatlerce dinleyebilirim...

İhtiyar-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Araştırmadığımdan bilmiyorum olabilir bunu da diziden öğrenmiş olabilirim bu gayet normal sen atv'yi sevmiyorsun diye herkes sevmeyecek diye bir kaide yok. 31 yaşına gelmişsin ama insan olamamışsın karşında biladerin yok kelimelerine dikkat edeceksin!

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=334500]levent26[/MENTION] size bir soru sormak istiyorum dizide siyonizmi övdüğünü söylüyorsunuz bunun bize yararı ve zararı ne olur ki öğrenmek için soruyorum(diziyi izlemiyorum ara ara 2-3dk bakmışlığım var)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadasim sen ilaclari fazla kacirmissin. dengen bozulmus. Siddetle anca zalimler hukmeder. muslumanim, Türküm diyorsan edebinle davran. Doğru konusmak yetmiyor. Doğru da davranmak gerekiyor.

levent26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@levent26 size bir soru sormak istiyorum dizide siyonizmi övdüğünü söylüyorsunuz bunun bize yararı ve zararı ne olur ki öğrenmek için soruyorum(diziyi izlemiyorum ara ara 2-3dk bakmışlığım var)
aynı şeyleri devamlı tekrarlayarak izleyenlerin bilinç altına onların en büyük güç olduğunu kabul ettirir ve onlardan korkmamızı sağlar..sonuç olarak korktuğun bi güçle savaşamazsın onların isteklerine karşı çıkamazsın ve bir taraf seçmek zorunda kalırsan korkundan onların tarafına seçmek zorunda kalırsın..doğrunun değil güçlünün tarafında olmak zorunda kalırsın..hadi canım diyebilirsiniz ama piskolojik üstünlük çok önemlidir..biz neden zulüm gören gariban müslüman ülkelerin yanında olamıyoruz sizce?

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
aynı şeyleri devamlı tekrarlayarak izleyenlerin bilinç altına onların en büyük güç olduğunu kabul ettirir ve onlardan korkmamızı sağlar..sonuç olarak korktuğun bi güçle savaşamazsın onların isteklerine karşı çıkamazsın ve bir taraf seçmek zorunda kalırsan korkundan onların tarafına seçmek zorunda kalırsın..doğrunun değil güçlünün tarafında olmak zorunda kalırsın..hadi canım diyebilirsiniz ama piskolojik üstünlük çok önemlidir..biz neden zulüm gören gariban müslüman ülkelerin yanında olamıyoruz sizce?

söylediğinize göre psikolojik olarak güçsüz olduğumuzdan mı ? ama gerçekte güçlümüyüz ?

levent26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadasim sen ilaclari fazla kacirmissin. dengen bozulmus. Siddetle anca zalimler hukmeder. muslumanim, Türküm diyorsan edebinle davran. Doğru konusmak yetmiyor. Doğru da davranmak gerekiyor.
milli ve dini değerlerime olan koruma güdüsü yüzünden bazen aşırı tepki gösterebiliyorum..hele birde cahil bir insanın bu konuda yanlış şeyleri savunması bütün kimyamı bozuyor..yani kibarca lütfen cahil olmayalım,araştıralım..şiddet yanlısı tabiki değilim ama gerçek hayatta da ben böyleyim..ezan okunurken susarım,namazda değilsem çalışıyosam ara veririm yada istiklal marşı okunduğunu duyduğumda hemen saygı duruşuna geçerim..yanımda kimsenin Atatürk e ve Türk bayrağına saygısızlık yapmasına seyirci kalamam..mesajlarımdan rahatsız olan diğer arkadaşlardan özür dilerim..

söylediğinize göre psikolojik olarak güçsüz olduğumuzdan mı ? ama gerçekte güçlümüyüz ?
tabiki güçlüyüz,Türk milleti tarih boyunca çok büyük zorluklarla karşılaşmış ve hepsiyle başa çıkmıştır,ama ne zaman doğru yoldan saptıysak bedelini ağır ödemişiz..bugün cumhuriyetimizi silmeye çalışan güçler yarın dinler arası dialog,aynı tanrıya şarkılar gibi saçma sapan projeleri geliştirip hatta üç kutsal kitabı birleştirip tek din yapmaya çalışacaklar..bunun temelleri atıldı bile..özet geçmek gerekirse siyon tarikatı ve büyük orta doğu projesi asla kulak ardı edilecek bir konu değil..bunun şakası bile yapılamaz..işte bu yüzden kurtlar vadisine kızıyorum..kurtlar vadisinde gösterilen o dosyaların üzerindeki lale benzeri logo bu tarikatın logosudur ve her defasında insanların gözüne sokulmaktadır..

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Kuzey Azerbaycan'a tepki vermiş de Kuzey Irak'a niye tepki yok ?
Irak'ın kuzeyi ayrı güneyi ayrı bir devlet ne zaman oldu.
İşte bu iki yüzlülüktür.Milletin gözünü boyamak için kendisiyle çelişkiye düşüyor yazık.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Saygısız,seviyesiz yorumlar yapmayın. 31 yaşımdayım diyorsun yaptığın yorumlara bir bak Allah aşkına.
Hem de seviyesiz,yorumlarında Allah'ın ve Hz.Muhammed(S.A.V)'in adını kullanıyorsun.
Moderator yok mu konuda silin şu seviyesiz mesajları.Yakışmıyor SDN'e

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tamam artik, isin tadini kacirmayin. Oldu hos olmayan bir durum, artik devamini getirmeyin. Herkes hata yapar, onemli olan bunu devam ettirmemek. Iki taraf da biraz anlayisli olsun. Birbirinizi tahrik etmeyi birakin.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Arkadaşlar daha sakin lütfen

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Basit, yarısından çoğu hayal ürünü ve saçmalık olan eğlence amaçlı bir diziyi de milli duygularla yorumluyorsunuz ya...

Harbiden bu sanal dünya iyi gaz veriyormuş gerçekten...

Bu diziler yakında sezon finali yapacak napacaz bilmiyorum...

Evlenme programlarına sararız herhalde... :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Verin la bana Banlama yeteneğide şuradan 4 5 kişiyi uçurayım :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
[MENTION=334500]levent26[/MENTION] Merak ediyorum acaba Muhteşem Yüzyıl dizisinede böyle tepki gösteriyor musun??.

levent26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@levent26 Merak ediyorum acaba Muhteşem Yüzyıl dizisinede böyle tepki gösteriyor musun??.
evet tepki gösteriyorum..hatta bizim evde izlettirmemeye çalışıyorum..kaç kere evde kavga çıktı bu yüzden..sultan süleyman ın ömrü seferlerde savaşlarda geçmiştir..ama muhteşem yüzyıl denen dizide ecdadımızı kadın peşinde harem sefasında göstermeye çalışıyorlar..dizi harem dedikodularından ibaret halbuki sultan süleyman dini bütün bir pahişahtı..arkadaşım bak hala zihninizde beni bir tarafa çekmeye çalışıyosunuz..ben şuanki çoğu diziye karşıyım..biz mahallenin muhtarlarıyla bizimkiler dizisiyle büyüdük..birde şimdiki dizilere bak küçük çocukların zihinlerini sihirli büyülü dizilerle saçma sapan şeylerle doldurulorlar,kurtlar vadisiyle gündemi çarpıttırıyolar muhteşem yüzyıl denen diziyle tarihimizi karalamaya çalışıyorlar..

emriniz olur paşam!
başka bi arzunuz?
arkadaşım o kestiğin yazının tamamını neden almadın? benim ideolojimin ne olduğunu tekrar görürdük!..