Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
bana pcnin internet bağlantısını kontrol edecek, yenileyebilecek bir program lazım. var mı bu tür bişey bilen?
Ccleaner iyidir abi. temizleme işlemi yapar internet hızı hızmeti verdigini sanmıyorumbana pcnin internet bağlantısını kontrol edecek, yenileyebilecek bir program lazım. var mı bu tür bişey bilen?
bir ara bişey bulduydum. net bağlantısını kontrol edip düzenliyordu. cfossspeed değildi adı başka bişeydi ama neydiCcleaner iyidir abi. temizleme işlemi yapar internet hızı hızmeti verdigini sanmıyorum![]()
torrent işleri yok mu sendeAbi pek alakam olmuyo netle zaten bir forum,bir face upload,download yapmıyorum net'de sarmıyo artık![]()
Abi bi ara 100 gb yakın kullandım torent'i sonra faturaya ek 20 tl daha gelince mecburen bırakmak zorunda kaldımtorrent işleri yok mu sende![]()
kendi evindeysen kotasız alsanaAbi bi ara 100 gb yakın kullandım torent'i sonra faturaya ek 20 tl daha gelince mecburen bırakmak zorunda kaldım![]()
![]()
Abi sınırsız kullanmama ragmen ek ücret ödedim ona yanıyom benkendi evindeysen kotasız alsana20 lirayla iyi kurtulmuşsun
![]()
o da iyiymişAbi sınırsız kullanmama ragmen ek ücret ödedim ona yanıyom ben1 terebayt'ta kullansam 59 tl ödemem lazım 70 tl ödedim
![]()
Abi titineto da iyiymişttnet mi o?
ek ücret neymiş peki söylediler mi?Abi titinet![]()
abi kota aşımı diyo da zaten sınırsız anlamadım üzerine düşmedim.ek ücret neymiş peki söylediler mi?
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi burayı kaçırmasınabi kota aşımı diyo da zaten sınırsız anlamadım üzerine düşmedim.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
1 Ay 11 günde 2000 yorum yazmışım vay be zaman ne çabuk geçiyor.
Hangi anlamda kaçırmıcak anlamadım@friendly abi burayı kaçırmasın![]()
bir ay, o kadar mesajHangi anlamda kaçırmıcak anlamadım![]()
Abi haklı olarak yazdım fatih abi bili a sını b sinibir ay, o kadar mesaj![]()
Abi avatar'ın çok güzel baktıkça bakası geliyor insanınah ulan ah...
Abi avatar'ın çok güzel baktıkça bakası geliyor insanın![]()
![]()
ülkücü maymun
- - - Mesaj Güncellendi - - -
senin yüzünden değiştirdim![]()
maymun ettik avatarıAbi iyiydi önceki avatarın
değişik şeyler iyidir abi bak benimkine
ülkücü maymun return avatar
![]()
Hah işte bu be abi şu bıyaklara hele şu gözlere abi çok tatlı bir resim seçmişinmaymun etik avatarı![]()
kusura bakma. burda hedef maymunduÜlkücü ve maymun kelimelerini yan yana kullanmazsanız memnun olurum.
Abi nerelerdesin görünmüyon hiç.Ülkücü ve maymun kelimelerini yan yana kullanmazsanız memnun olurum.
![]()
Ateistler?