Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
varsa ekip oyanayalımordan bı masaya gir abi oyuna almalarını rica et ve boşluk tuşu ile gol atmaya çalış yön tuşları normal tuşlar![]()
varsa ekip oyanayalımordan bı masaya gir abi oyuna almalarını rica et ve boşluk tuşu ile gol atmaya çalış yön tuşları normal tuşlar![]()
Bir kere de düzgün yaz laaa adımı![]()
Tamam ya yazarız @Desparado64![]()
@Artvincenter Ben oda kuruyorum bakalım Olucakmı benim modem ZYXEL olduğu için odalara giremiyorum![]()
Bu haxbal çok basit bişiymiş ya, sevemedim ben![]()
Bana bi Pes 2013 orj key bulabilirsem isteyenin boyunun ölçüsünü pis alırım![]()
giremedim.Tamam ya yazarız @Desparado64![]()
@Artvincenter Ben oda kuruyorum bakalım Olucakmı benim modem ZYXEL olduğu için odalara giremiyorum
- - - Mesaj Güncellendi - - -
GELİN HAXBALL
http://www.haxball.com/?roomid=5784ad28fdd92f48e9abacd7834fd155bd0834fbcd82056bb3ac40f2b9e27f8a
Birisi şuna desperado64 nasıl yazılır öğretsin.
Basit mi Allah aşkına bu oyunda uğraşmak alzım abiYenemezsin beni mesela kolay diyorsun ama
![]()
markası ne hocam? bende alsam mı diye düşünüyorum ama iyi birşey de pahalı geliyorİyi gezdim bea, iyi ki almışım bisikleti
Pahalıdan pahalıya o kadar çok fark var kimarkası ne hocam? bende alsam mı diye düşünüyorum ama iyi birşey de pahalı geliyor![]()
@friendly abi ekip kuralım oynayalım ne uyuması @Empatik ekip kuralım@Ahbârî de var ekipte @desperado64 abi pardon yanlış yazmışım
![]()
Abi olmazmı tabiki var ekipi toplayalım oynayalım ama millet uyudu sanırımİzleyici olayı gibi bişi varsa gelip izlerim.
Hem sevmedim ben o oyunu
Yoksa oynamaya kalksam zaten acemiyim.. Dalga geçersiniz benimle![]()
güzelmiş ama tuzlymuşPahalıdan pahalıya o kadar çok fark var ki
Sedona 341
cs filan oynasak?Abi olmazmı tabiki var ekipi toplayalım oynayalım ama millet uyudu sanırım![]()
abi az bekleyım gelen olmassa tek'e tek oynayalım bende acemiyim![]()
Abi oynayalımda benim cs ekranı olmuıyor pc monitor ekranı 1600 900 ama cs de tam olmuıyo ekran 1024 oynamak zorunda kalıyom bı fıkrın varmı nasıl düzeltebilirim ?güzelmiş ama tuzlymuş
bf3 oynuyordum tam daşimdi o da oynanmaz ki
cs filan oynasak?
beni bildiği her çözünürlükte oyanıyor. sıkıntı çıkcağını sanmam. cs 1.6 v23 patchli hali var, online için, dene bir bulursan, ekran ayarlarını dene, opengl, software vs, sorun olmaması lazmAbi oynayalımda benim cs ekranı olmuıyor pc monitor ekranı 1600 900 ama cs de tam olmuıyo ekran 1024 oynamak zorunda kalıyom bı fıkrın varmı nasıl düzeltebilirim ?
Sağolun, orası öyle ama dediğim gibi pahalıdan pahalıya fark vargüzelmiş ama tuzlymuş![]()
Abi o kadar denedım olmadıbeni bildiği her çözünürlükte oyanıyor. sıkıntı çıkcağını sanmam. cs 1.6 v23 patchli hali var, online için, dene bir bulursan, ekran ayarlarını dene, opengl, software vs, sorun olmaması lazm
1.5 mi kaldıAbi o kadar denedım olmadıbiliyorsan hemen cs 1.5 oynayalım
![]()
şu tür bişey düşünüyorum. nasıl?Sağolun, orası öyle ama dediğim gibi pahalıdan pahalıya fark var![]()
Abi 1.5 den şaşmıcan1.5 mi kaldı1.6 daha iyi. hem görsel hem sxe meseleleri ama şu an kurulu değil orası ayrı
oynamayalı oldu ya... sdn'e oyun eklesinler mayın tarlası satranç vs
şu tür bişey düşünüyorum. nasıl?
http://www.bianchi.com.tr/urunler.aspx?kat=2&akat=2&urunid=327
Abi 1.5 den şaşmıcanona bakarsan 2. versiyonlara geldi cs ama 1.5 kadar saran'ı yok
![]()
şu tür bişey düşünüyorum. nasıl?
http://www.bianchi.com.tr/urunler.aspx?kat=2&akat=2&urunid=327