Olağanüstü Olaylar !!! +16

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=156007]djvietnam[/MENTION] [MENTION=64194]zeroaxa[/MENTION] Sağolasınız bilgilendirdiğiniz için, Allah kimseyi karşılaştırmasın böyle şeylerle.
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] Geçmiş olsun demek doğru olur herhalde bu durumda abi, demek geceleri uyumamanın bir sebebide buymuş :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kendimi bu konudan banlıyorum :) Size iyi sohbetler...

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Allah'ın yarattığı en üstün varlık insan ırkıdır.Adem ile Havva'nın önünde Allah'ın yarattığı bütün varlıklar secde etmedi mi ? İnsanoğlunun üstünlüğünü kabul etmedi mi ? Bir tek şeytan başkaldırdı secde etmedi.Onunda tek amacı insanoğlunu günaha sürüklemek, cehennemi insanlarla doldurmak.

Şeytan nedir diye sorarsanız !? Şeytan; sonu kötülüğe çıkan, içinde iyi niyet olmayan herşeydir.Sizi hırsızlık yapmaya yönlendiren düşüncedir, kavga ettiren öfkedir, zina yaptıran nefistir, doyumsuzlaştıran aç gözlülüktür, dostlarınızın arkasından konuşturan dedikodudur...

Şeytanı bir kalıba sokmak ve şekillendirmek mümkün değildir.Şeytan sembolik bir isimdir.Kökeni kötülüktür.Şeytanı göremezsiniz ama duyabilirsiniz.O herkesin yanındadır.Sürekli kulağınıza fısıldar.Onun fısıldamalarına sağır olan ne iyi insandır.İsteyen onu duyar isteyen duymaz.

Aklınızın ermediği, anlam veremediğiniz, dehşete düştüğünüz, korkuya kapıldığınız anda aklınıza gelecek olan ilk şey "EN ÜSTÜN VARLIĞIN İNSAN OLDUĞUDUR".

Hz.Süleyman cinleri işçi olarak çalıştırıp üzerlerinde hakimlik ediyordu.Cinler korkusundan Hz.Süleyman'ın yanına dahi yaklaşamıyorlardı.Bir gün Hz.Süleyman otururken hakkın rahmetine kavuşmuş ve çenesini dayadığı baston sayesinde oturduğu yerde öylece kala kalmıştır.Cinler aradan aylar geçmesine rağmen Hz.Süleyman'ın neden oturduğu yerden kalkmadığını merak edip korkudan yanına yaklaşamamışlardır.Ne zaman ki bir tahta kurusu Hz.Süleyman'ın çenesini yasladığı bastonun ayağını kemirip baston kırılıp Hz.Süleyman yere yığıldığında işte o zaman Hz.Süleyman'ın öldüğünü anlayıp kaçıp gitmişlerdir.

Bu hikayeden anlayacağınız şeyleri söylemek isterim.Birincisi insanlar cinlerden üstündür ! İkincisi cinler geleceği bilemez ! Üçüncüsü geçmişide bilemez !
Geleceği biliyor olsalardı Hz.Süleyman'ın öleceği gün kaçıp giderlerdi.Geçmişi biliyor olsalardı Hz.Süleyman öldükten sonra o kadar uzun süre beklemezlerdi.Öldüğü andan hemen sonra öldüğünü anlayıp kaçıp giderlerdi.Ama ne zaman ki tahta kurusu bastonu kemirip Hz.Süleyman'ı yere yığdı işte o zaman öldüğünü anladılar.

Umarım siz mümin kardeşlerimi biraz olsun cesaretlendirip, bilgilendirebilmişimdir.Allah'tan başka korkacağınız hiçbirşey yok bu evrende.İnsanın tek düşmanı insandır.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Edit : Özel mesajla cevap alınmıştır... :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Çatıdan ayak sesleri geliyor ama insan değil :O :D

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sesler ileri geri gidip geliyor ve ben çatı katında tek başınayım :) Seslere bakılırsa güvercinler :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Benim yaşadığım en olağanüstü olaylardan birini ölüm korkusu diyebilirm o kadar dert etmem zamanı gelince derim ama bende bi anda yarın ölcem gibi bir his oldu korku oldu içimde o gün uyuyamamıştım sonradan düzeldü kimsenin başına gelmesini tasvip etmem.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=327890]Empatik[/MENTION] her ne görürsen gör asla ayaklarına bakma...
Bu bir bilirkişi tavsiyesidir...

Baktığın an, bittiğin andır...

(bide gerilim müziği ekleyebileydim iyiydi..) :D

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@Empatik her ne görürsen gör asla ayaklarına bakma...
Bu bir bilirkişi tavsiyesidir...

Baktığın an, bittiğin andır...

(bide gerilim müziği ekleyebileydim iyiydi..) :D

fear.gif

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Rüyayı kontrol etme deneyimini 1-2 kere yaşadım.Senin kontrolünde olan zaman ve mekanda dilediğini yapabilmek müthiş bir olay.

Ben sevdiğim birini alıp denizin üzerinde yürümüştüm..

Normalde yürüyemem, rüyada da yürüyememiştim zaten, sanki uçuyordum. Ama yanımdaki gayet rahat adım atabiliyordu..

--

Çok sevdiğim ama neredeyse hiç görüşemediğim biri var. Üstteki kişiyle aynı kişi.. Bir gece rüyamda hastalandığını, beraber hastaneden çıktığımızı, evlerine gittiğini gördüm. Ama ben uzaktan izliyordum sadece, o beni görmüyordu. Zaten herhalde görmek istemiyordur diye gözükmemiştim.. Ertesi sabah uyandığımda sordum, gerçekten o gece taburcu olmuş ve anlattığım şekilde gitmiş eve..

Çok merak ettiğim birşey, geçen senelerde bayağ araştırdığım olmuştu ama hem bişi anlamadım hemde hevesim kaçtı :D Arafta kalma olayı var mıdır acaba İnception daki gibi ?

Vardır ve var.. Bazen uyanmak isterken uyanamıyorum, kendime gelmem vs. uzun sürüyor. Uyumadan önceki ortamımı, detayları hatırlamaya çalışıyorum. Telefonum neredeydi, gözlüğü yan mı koymuştum düz mü falan derken uyanıyorum..

La ne oluyor burada birisi bana konunun açıklamasını yapabilir mi ? :D Çok korkuçsa içeriği okumuycam :P

Olm aklın varsa kaç :D.

Daha da bana uyku yok.

@friendly ne anlat, ne de hatırla usta aman diyim ya. Buralarda dile getirmen bile yanlış, gaza gelme hemen.

Tövbe estağfurullah..

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Haklısın [MENTION=52555]Sâ'fî[/MENTION]
Zaten bizim ailemiz içinde bu konuları konuşmak kesinlikle yasak.
Tavsiye edilende zaten buydu.

Burada çenem düşüyor bazen toparlayamıyorum işte :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Felak ve Nas Surelerini ihmal etmeyin Dostlar.Besmelesizde bir işe kalkışmayın lütfen

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
By efsane abi ne ettin ismini öyle :D etiketlerken ne edicez biz ? o a yı neremizden çıkarcaz Sâ'fî :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Bu meseleyi aman diyim anlatma abi ya.

Buralara kimlerin girdiğini hayal bile edemezsin.

Çocuklar, ateistler, budistler vs.

Milletin aklına şüpheyi düşürürsek olmaz.

Diğerleri yine az çok atıp tutmuş ama sen anlatma..

Korktum yav. :D

--

Söylediklerim rüya haricinedir..

Rüya alemine benim de ilgim var Hz. Yusuf'tan dolayı..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

By efsane abi ne ettin ismini öyle :D etiketlerken ne edicez biz ? o a yı neremizden çıkarcaz Sâ'fî :D

Shift'e basılı tutarken 3'e bas, sonra a :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bi Ayetel Kürsi okuyup yatın, rahat olun. Korkmak için yer arıyorsunuz

ARMA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Amaç gidermek fakat yanında merak duygusu da var. Onun neden olduğu bir mesaj vermek içinse o mesajı anlamadığımız için sürekli anlamaya çalışacağız, ama belki de o beynimizin bize bir oyunu. Anlık bir duygu karışımı ya da önceden olması planlanmış fakat olmayan birşeyi o an yaşamak.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
@djvietnam o avatar fotoğrafı nedir yaw uyuz oldum adamlar cenazenin önünde poz mu veriyor ne bir sırıtıyorlar sanki gece gece .

165617_10150094542468960_539778959_6098576_45279.jpg

Edit :Fotoğrafın küçük haline bakınca öyle bir hisse kapıldım.

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bugün rüyayı kontrol etmeyi yaşadım ilk defa, çok değişik birşey ama çokta kısa sürdü ya, istediklerimi yapamadım :devil:

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
@djvietnam o avatar fotoğrafı nedir yaw uyuz oldum adamlar cenazenin önünde poz mu veriyor ne bir sırıtıyorlar sanki gece gece .

165617_10150094542468960_539778959_6098576_45279.jpg

Edit :Fotoğrafın küçük haline bakınca öyle bir hisse kapıldım.

bu fotoğraf aşkı memnu'daki bitterin ölüm sahnesinden çekilmiş diye biliyorum :D

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
benim de başıma benzer bir olay geldi;
Öncelikle 16 yaşından küçüklerin okumamasını istiyorum.
Gece uyanmıştım dilim dudağım yapışmıştı birbirine, kalkıp su içmeye gittim ama çok sersemlemiş haldeydim yeni uyanmış olduğumdan. Mutfağın kapısını açtım ve bardağı aldım, sonra musluğu açıp suyu doldurdum. Ardından suyu içmek için ağzımı açmaya çalışıyordum ama yapışmış dudağıma açılmıyordu. Biraz suyun üstüne tuttum ve bardaktaki suyu içtim, bardağı çalkalayıp yerine koyduktan sonra odama dönerken kapının tokmağını bütün gücümle açmaya çalışmama rağmen açılmıyordu, iki elimle kendimi sıkarak denedim ve ne yaparsam yapayım kapıyı açamıyordum. Sonra o anki sersemliğime rağmen bir euzu besmele çektim. En son 'Ya Allah Ya Rasulullah' dedikten sonra kapıyı açtım. O hırsla hemen yatağa girdim, normalde hemen girir girmez uyumazdım ama garip bir şekilde bir anda uyumuşum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yok yok dediginizi de cok yasadim da yazdigim bildiginiz misil misil uyurken gece 3-4 ve uyanmaya yakin saatlerde oldu :)
aynısı bana da oluyor hala :D
dün yaşadım tekrar yapmaya çalıştım ama başaramadım :)
böyle sanki rüyanın içindesin ama hisler gerçek gibi :D

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
benimde bir olayım var anlatiyim ;

yaşım o zaman 13 - 14 idi [şuan 18].
benle birlikte 3 kardeşim var yani 4 kardeşiz 2 ablam birde kız kardeşim var.
saat gecenin 12 'si falan tam hatırlamıyorum ama gece idi.
4 ümüzde ablamın odasındayız film izliyoruz , annem ise salonda uyuyor.
izlediğimiz film adıda tepenin gözleri :D her neyse filmi bitirdik takılıyoruz odada muhabbet falan ediyoruz.
ablam aşağıdan kül tablasını getirmemi istedi.merdivenlerden aşağıya iniyordum ki bir baktım vitrinin çekmecesi açık karıştırılmış bir takım eşya yerlerde.sağıma baktım koridorun ışığı açık.korkmaya başladım tabi 3,5 oldum resmen.hırsızın girdiğini anladım zaten o saatten sonra.anneme baktım yatıyor garibim.sessizce yukarı doğru çıktım ablamlara haber vermek için.yüzüm kaskatı zaten.abla diyorum eve hırsız girmiş şok oldular.biz 4 ümüz aşağıya doğru iniyoruz sessizce , ablam ise mutfaktan bıçağı alıyor.annem kalkıyor sonra diyor ne oluyor ya :D diyoruz anneme eve hırsız girmiş annem diyor ne hırsızmı girmiş tabi uykulu o anki hali komedi zaten her neyse.yavaş adımlarla arka arkaya [o an halimiz komedi zaten :D] arka koridora gidiyoruz oranın ışığı açık çünkü.her neyse o arka koridorun çaprazında ise bir tane boş oda var kullanmıyoruz.hırsız ise oranın penceresinden girmiş pencere ve ışığı açıktı.sonra ablam o odaya doğru gitti pencereden kafasını çıkardı sağa sola baktı birşey yok.sonra işte benim anneannem [nur içinde yatsın İnşallah] bir zamanlar felç geçirmişti sağ kol ve ayağını oynatamıyor zar zor konuşabiliyordu yatalak olmuştu yani anlayacağınız.ilk anneannem'e baktık kadına bişi yaptımı falan diye bir baktık anneannem yorganın altına kadar girmiş.dedik boğdumu kadını falan [Allah göstermesin.]meğersek kendisi çekmiş.korkmuş tabi oda.bu arada hırsız annem'in 2 telefonunuda çalmış yada ablamınkiyle 3 oluyor bu.jandarmayı aradık ne olur ne olmaz diye evi arattırdık.sonra ise diğer ablamın telefonundan annemin telefon numarasını[yani hırsızın çaldığı telefonu] arıyoruz.hırsızla konuşuyoruz olaya koşun ya bu kadarda olmaz :D yanımızdada 2 jandarma var :D her neyse konuşma esnasında hırsız bir dahakine filmi altyazılı izleyin daha iyi fantazi olur falan diyor.ablamda tabi küfür edemiyor yanımızda 2 jandarma :D.bu arada arabanın anahtarı mutfakta bir çelengirde asılı durur hep yeri orasıdır.ablam diyor arabayı niye almadın.hırsız diyor tipim değil ayağımı yerden kesmez diyor :D:D her neyse sonra telefonu jandarmalardan birine verdik hırsızla konuşuyor[oyuna getirmeye çalışıyor] diyor işte ali bizim oradaki benzin istasyonuna gel falan diyor hırsızda diyor yemezler falan :D evet biliyorum jandarma çok acemi :D çok saçma bir oyuna getirme yöntemi.her neyse işte telefonda hırsız diyor bir dahakine tekrar gelecem falan.o günden sonra zaten bir kaç gün uyuyamadım hep sabahladım uyku haram oldu yani çok kötüydü Allah kimseye göstermesin.anneme birşey yapsaydı ? yada anneannem'e ? he bu arada tekrar yukarı çıktık diğer ablamın ve kardeşimin odasına ve annemin odasına baktık giysiler falan hep yerlerde 3 odayada dalmışlar.dalmışlar diyorum çünkü hırsızlar 2 kişiymiş bunuda anlamış olduk.nasıl mı ? evin kapısıda açıktı yani arka pencereden birisi dalmış diğerine evin kapısını açmış ve en önemliside biz odada o kadar muhabbet falan ediyor iken hırsız o odanın kapısına kadar gelip bizi dinlemiş olması tüyler ürpertici farkındayım.ablam kül tablasını bir kaç dakkadan önce isteseymiş demekki kapıyı açtığım an hırsız karşımızdaydı..

evet bu bir hikaye değil gerçektir arkadaşlar sonradan hikaye falan demeyin ;) ama aklımın almadığı şey bilgisayarımı çalmamışlar :D o kadar gerizekalılarmış.bir tane panço montum vardı onu çalmışlar birde anneannem'in saati vardı onuda alıp götürmüşler ve 1 - 2 ayakkabı çalmışlar.işte dediğim gibi birde 2 - 3 telefonu alıp götürmüşler.bu arada o gece başka evlerede dadanmışlar hatta söylentiye göre bir kadının evine girip arabasını alıp 1 - 2 turlayıp tekrar arabanın anahtarını kadının evine girip bırakmaları çok garip dalga geçermiş gibi ve komşumuzun ineğinide çalmışlar :D:D:D sabahleyin o arka odanın penceresinin dışarı kısmından baktım yere 2 tane ayak izleri çamurlu hırsızların ayak izleri oradaydı yani.

burada olağanüstü bir olay yok gibi ama anlatiyim dedim ;)