Olağanüstü Olaylar !!! +16

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Rüya çok ilginç bir konu.. Hem esrarlı hem ürkütücü.. Deneyimleri olan varsa yazsın okuyalım bizde.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Benim bildiğim bunun bir kontrol mekanizması yok gereğinden fazla uyudugum zaman gerçekleşiyor Tabi bazen şöyle garip durumlar da yaşanabiliyor uyudugum odayi rüya da görüyorum ortam o saatteki gibi karanlık ama bilinçli halde yim boş boş odanın içinde dolaşıyorum ama kısa sürüyor .

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Benim bildiğim bunun bir kontrol mekanizması yok gereğinden fazla uyudugum zaman gerçekleşiyor Tabi bazen şöyle garip durumlar da yaşanabiliyor uyudugum odayi rüya da görüyorum ortam o saatteki gibi karanlık ama bilinçli halde yim boş boş odanın içinde dolaşıyorum ama kısa sürüyor .

Aynen bende de o kadar. Yürürken düşmeler, yüksekten boşluğa düşmeler falan. Şu rüya kontrolü olayını araştırmak lazım.

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Çok merak ettiğim birşey, geçen senelerde bayağ araştırdığım olmuştu ama hem bişi anlamadım hemde hevesim kaçtı :D Arafta kalma olayı var mıdır acaba İnception daki gibi ?

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
arkadşlar bende çok önceden geleceği görebiliyodum ama sadece bir kaç gün öncesini daha fazlasını göremiyodum ama bunu uykuda filan görmüyodum açıkçası nerde gördüğümüde bilmiyorumama bana sorarsanız yolda yürürken yada bi şe dalmış gidferken aslında onları görüyorum ama tabi o an geleceğ gördüğümü anlamıyorum hep bu sefer kesin anlıcam dedim ama yapamıyodum anlamak mümkün deildi geleceği 4, defa görüyodum aynı şeyi yani sonra bir kaç günm sonra bunların olduğunu görünce çok şaşırıyodum olduğum yerde donuyodum aynı şeyler aynı konuşmalar anı reflskler hiç ama hiç bi değşiklik yok her şey tıpa tıp aynısıydı bunu çok uzun süre gördüm ve çok sıkta görüyodum ama açıkçası bunu kimseye söylemiyordum korkuyodum deli derler diye ama taki geçen seneye kadar anneme ve ablama söyleyene kadar onlar pek önemsemedi ama ben bunu onlara dedikten sonra bidaha geleceğimi göremedim artık normal bi insanım pişman oldum söylediğime söylemeydim belki görmeye devam ederdim ve bir gün bunu anlamayı başarırdım belki o zmn her şey çok farklı olabilirdi pek çok şeye engel olabilrdim hayatım değşebilirdi ve örnekte veriyorum ben geleceğimde gireceğim sınavların sorularını ve sınavda yaptığım cvplarıda görüyodum ama dediğim gibi bi fayda etmiyodu geleceği gördüğümü anlamıyordum neyse işte sizde hep korku gibi şeyler paylaşmaşsınız onlar bence bilinçaltında oluşan bişey ama tabi dediğiniz gibi korkunç şeyler yaşamaışsınız ve bişey daha söylemek istiyorum hislerim çok güçlü karşımdakinin ne düşündüğünü bana ne söyliyeceğinmi anlayabiliyorum ve bazen ne söyliceklerini bildiğimde gelip son anda söyliceklerini değiştiriyorlar ben siz bunu demicektiniz şunu dicektiniz dediğimde ise çok şaşırıyorlar insanları çok iyi anlıyorum yalan mı doğrumu söylediklerini anlıyorum ama şunuda söylemek isterim her insanı anlayamıyorum ve her şeyide hissedemiyorum ama dediğim gibi çoğunlukla hissederim ve hislerimde %100 doğru çıkyor gerçekten yalan deil neyse bende bu kadar hoşçakalın :)
Bu anlattığın normal bişey buna firaset denir yani basiretin açık olmasıdır..

Mesela peygamber efenmdimiz bi hadisi şeriflerinde buyuruyorkii. "Mütminin firasetinden sakının çünkü o Allah'ın nuruyla bakar.."

Bu özellik genelde ehli sünnet yani islam alimlerinde çok görülür. Onların firasetleri çok güçlüdür.

Bunu şöyle açıklamak gerekirse mesela şuanda kablosuz internet her yerde var değil mi. Ama bu kablosuz internete bağlanmak için bizim bazı cihazlara ihtiyacımız var ve cihazlardaki wifi olayını aktifleştirmemiz gerekir. Bu wifi ı etkinleştirmezsen internete asla bağlanamayız.. İşte firasette böyle bişeydir işte bu sende biraz açıksa düşünceleri okuyabilirsin gelecekteki bazı şeyleri görürsün.

Peki bu basiret yani firaset nasıl açılır?. İlim amel iman ihlas bunların birleşimiyle.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Çok merak ettiğim birşey, geçen senelerde bayağ araştırdığım olmuştu ama hem bişi anlamadım hemde hevesim kaçtı :D Arafta kalma olayı var mıdır acaba İnception daki gibi ?

Ben Araf ta kalmistim.Yaklasik 3 saat boyunca.Ama bana gunler gibi geldi.Hicligin ortasinda yapabilecegin tek sey Allaha yalvarmak.Bir daha geri donemicem, sonsuza kadar orada kalacagimi sanmistim.Bi ara öldugumu dusundum.Eger ölüm buysa bosuna yasiyoruz diye dusundum.O an icin inancim sarsilmisti.Neyseki geri donebildim.Allah kimsenin basina vermesin.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Ben Araf ta kalmistim.Yaklasik 3 saat boyunca.Ama bana gunler gibi geldi.Hicligin ortasinda yapabilecegin tek sey Allaha yalvarmak.Bir daha geri donemicem, sonsuza kadar orada kalacagimi sanmistim.Bi ara öldugumu dusundum.Eger ölüm buysa bosuna yasiyoruz diye dusundum.O an icin inancim sarsilmisti.Neyseki geri donebildim.Allah kimsenin basina vermesin.

Hocam merak ettim.
Arafta kalmak nedir ? nasıl bir şey ?
Biraz anlatırmısın ?

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hocam tam 22 yıl geçti. Gerçekten hatırlamak istemediğim hatta bazı bölümlerini hatırlayamadığım şeyleri gördüm ve 6 aylık ciddi yıl bir kurtulma sürecim oldum. Gördüklerimi şekillendirirsem bende rahatsız olurum sizde. Sadece şunu söyleyeyim. Beyninin başkasının emrinde ama herşeyi hissediyorsun biliyorsun görüyorsun ama vucuduna emir veremiyorsun başkasının emir verdiğinide hissedebiliyorsun ve onlarla iletişim kurabiliyorsun... (Mazallah)

Allah Arif Coşkun hocamdan bin kere razı olsun...

Allah herkesi bu tip musallatlardan korusun.

Şekillendir merak ettik,musallat mı oldular?

Çarpılma,korkutulma gibi bir şey mi?

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
şimdi benım de canım cektı basıma gelen 4 olay var en masumu bu anlatayım da dınleyın....

Ben Giresun bulancaklıyım. Liseyi ordu persembe de yatılı okudum. yatılı okumak nasıldır bılırsınız sadece tatıl ve bayramlar da aılenızın yanına gıdersınız.

Ben de yanımıyorsam Kurban bayramıydı köyüme gittim. köyde bayram namazı için her sabah mahalledekiler bı yerde bulusur camı bıraz uzakta oldugu ıcın hep beraber sohbet edılerek gıdılırdı.

Sabah gun agarmadan babam uyanmıs bana da seslendı.
- yalçın kalk namaza dedi.
-tamam baba kalkıyom sen gidedur dedım.

saolsun babam niyazı bey giyinmıs abdestını almıs benı oyle kaldırıyor. ee o bastı gıttı ben gıyındım abdest aldım bu yuzden de onlardan gerı kaldım baya

dısarı cıktım botları gıydım nasıl kar var dısarda ancak koylulerın actıgı cığır (karda acılan yol) yoluyla ılerleyebılıyon.hava daha karanlık sayılır. Bir ıkı kere baba baba seslendım ses yok anladım kı bunlar basıp gıtmıs.

başladım hızlı hızlı yurumeye mesefe yaklasık 1 saat yurume ile ....

fındık bahcelerınden cıgırlardan harmanlardan eskı mezarlıktan gectım güniye (dagların agacsız alanları) geldım.tam karsımda camıye gıden araba yolu var ama dıger dagda. karsıda yolda kavsak var tam benım oldugum yere bakıyo zaten fındık agacı olmayan tek yer ve ancak ordan etrafı gorebılıyosun.

bana karsı yoldan bırı seslendı. adamı goruyorum yanlız sıluetını. ben once anlamadım ne dedi durdum dıkkat kesıldım. bi daha seslendı ismimi soyledı

--yalçııııııınnnn ses babamın anca oglu zabıt abının sesıydı. cevap verdım.

--Geliyom zabıt abı bekleyın diye seslendım. ve hemen ordan ben onlara yetıseyım dıye topuk kosmaya basladım . ovunmek gıbı olmasın hızlı da kosarım. neyse koş koş koş zabıt abının bana seslendıgı yere geldım cok surmedı 4-5 dk belkı kostum. bı baktım kımse yok ne yolda ne etrafta seslendım zabıt abı baba cıt yok.

tırstım. camıye kaldı 20 dk yurume yol ben ordan bı topuk araba yolu boyunca nefes nefese ayaklarım popoma vuruyo ama ole kosuyom.

koy merkezıne gırdım kahvehaneler bos dukkanlar kapanmıs mıllet namaza gırmıs.. hemen camıye yoneldım namaza kıl payı yetıstım. ama ben hala yusuf yusuf cıkısta hemen babamı zabıt abıyı buldum. kızarak madem cagırıyonuz nıye beklemıyonuz dedım dalga mı gecıyonuz dedım dedıler kı ne cagırması ne beklemesı dedı. dedım cagırdın benı virajda yalçın dıye bende dedım gelıyom bekleyın dedım anlattım bole bole yemın ettıler hepsı bole bısı olmadı dıye...

ben daha cok yusufladım ee onlar degılse zabıt abının sesı ıle bana cagıran kımdı ?

hadı sız bulun ....

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bir ara sürekli enkebit geliyordu geceleri korkup besmele çektiğim zaman her şey düzeliyordu rahatça uyuyordum bu olay uzun süre tekranladığında cesaretlendim artık gelince sonucu görmek istedim yine bir gece üstümde ağırlık o kadar alıştımki artık korkmuyordum ve bana ne yaptığını ne yapacağını merakla uyanık bir şekilde gözlerim kapalı bekledim resmen tecavüz etti beni inanamdım şok oldum

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Şekillendir merak ettik,musallat mı oldular?

Çarpılma,korkutulma gibi bir şey mi?

Şekillendirmem mümkün değil,
Ne ses ne de görüntü aşina olunan şeylerden değil.
Zor günlerdi vesselam.
Kurtuldum Elhamdulillah.
Hatırlamamaya çalışmak en iyisi.

Bana şimdiki tek zararı hiç bir şekilde korku filimi seyredemiyor olmam.

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Gittikçe saygı duymaya başlıyorum sana :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
La ne oluyor burada birisi bana konunun açıklamasını yapabilir mi ? :D Çok korkuçsa içeriği okumuycam :P

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bir ara sürekli enkebit geliyordu geceleri korkup besmele çektiğim zaman her şey düzeliyordu rahatça uyuyordum bu olay uzun süre tekranladığında cesaretlendim artık gelince sonucu görmek istedim yine bir gece üstümde ağırlık o kadar alıştımki artık korkmuyordum ve bana ne yaptığını ne yapacağını merakla uyanık bir şekilde gözlerim kapalı bekledim resmen tecavüz etti beni inanamdım şok oldum

Enkebit nedir ? İlk defa duydum, internette arattım ama bişi bulamadım adam akıllı ?

La ne oluyor burada birisi bana konunun açıklamasını yapabilir mi ? :D Çok korkuçsa içeriği okumuycam :P

Vala kolay etkilenen birisiysen hiç okuma :D Tavsiye etmiyorum, ben okudum, pişman değilim ama gece nasıl yatıcam merak ediyorum :D

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Şekillendirmem mümkün değil,
Ne ses ne de görüntü aşina olunan şeylerden değil.
Zor günlerdi vesselam.
Kurtuldum Elhamdulillah.
Hatırlamamaya çalışmak en iyisi.

Bana şimdiki tek zararı hiç bir şekilde korku filimi seyredemiyor olmam.

Cin'ler ile ilgili mi peki?

Bizim bir komşuda böyle olmuştu ondan merak ediyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tecavuz en cok tekrarlanan suclardandir. Gene gelir. Sen iyisi mi kocana soyle dj hanim yoksa sonun harap olur. Alismasin sonra sana

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Enkebit nedir ? İlk defa duydum, internette arattım ama bişi bulamadım adam akıllı ?

Vala kolay etkilenen birisiysen hiç okuma :D Tavsiye etmiyorum, ben okudum, pişman değilim ama gece nasıl yatıcam merak ediyorum :D

enkebit ( karabasan)

Enkebit

Enkebit; İç Anadolu'da görüldüğü iddia edilen doğaüstü bir varlıktır. Anlatılara göre başında altın bir fesi vardır. Sağ elinin ortası deliktir. Enkebit; uyuyan insanların boğazlarını sıkarak onları boğmaya çalışır. Başından fesini kapan kişiye dokunmayacağına inanılır.[SUP][1]

[/SUP]
images

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6

enkebit, ankebit, ankebut ve karabasan

yöreden yöreye değişiyo bazı yerlerde direk cin olduğundan bahsediliyo ama hepsi de bir tür uyku bozukluğu ayrıca rüyalara ne kadar ehemmiyet verir ne kadar üstüne düşersek beynimiz bize o kadar çok oyun oynuyor

astral seyahata merak saldığım zamanlarda birçok metod ve kaynak incelemiştim hiç biri bende bi ilerleme sağlamadı hala kendim eğlence olsun diye uyumadan önce biraz zorlada olsa kendi yöntemimle dalabiliyorum bu evreye

not: Normal hayatınınızda fazla gerçekçi biriyseniz rahatsızlık veren rüyalarınızda kendinizi uyandırmanız bence kolay ama rüyaları ciddiye almamak en önemli mesele zaten rüyayla amel edilmez bunuda bilmek gerekir

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hocam hatırlamayalım gene ne olur.
Zaten geceleri uyuyan birisi değilim.
Tedbirli olmamda fayda var.

Senin ki ilginç bir durum,bu tarz şeyler pek insanların başına gelmez.

Sebebini merak ettim yalnız,büyü olabilir.

Bu kadar korkmaya gerek yok,Allah'ın izin vermediği hiçbir şey gerçekleşmez.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Senin ki ilginç bir durum,bu tarz şeyler pek insanların başına gelmez.

Sebebini merak ettim yalnız,büyü olabilir.

Bu kadar korkmaya gerek yok,Allah'ın izin vermediği hiçbir şey gerçekleşmez.

Büyü değil, hikayesi biraz uzun :)
Kadere iman şart,
Lakin ; Korku bazen tedbir için gereklidir. :)

Kimse yaşamaz inşallah.