YEMEKTEYİZHASAN
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
Rüya çok ilginç bir konu.. Hem esrarlı hem ürkütücü.. Deneyimleri olan varsa yazsın okuyalım bizde.
Benim bildiğim bunun bir kontrol mekanizması yok gereğinden fazla uyudugum zaman gerçekleşiyor Tabi bazen şöyle garip durumlar da yaşanabiliyor uyudugum odayi rüya da görüyorum ortam o saatteki gibi karanlık ama bilinçli halde yim boş boş odanın içinde dolaşıyorum ama kısa sürüyor .
Bu anlattığın normal bişey buna firaset denir yani basiretin açık olmasıdır..arkadşlar bende çok önceden geleceği görebiliyodum ama sadece bir kaç gün öncesini daha fazlasını göremiyodum ama bunu uykuda filan görmüyodum açıkçası nerde gördüğümüde bilmiyorumama bana sorarsanız yolda yürürken yada bi şe dalmış gidferken aslında onları görüyorum ama tabi o an geleceğ gördüğümü anlamıyorum hep bu sefer kesin anlıcam dedim ama yapamıyodum anlamak mümkün deildi geleceği 4, defa görüyodum aynı şeyi yani sonra bir kaç günm sonra bunların olduğunu görünce çok şaşırıyodum olduğum yerde donuyodum aynı şeyler aynı konuşmalar anı reflskler hiç ama hiç bi değşiklik yok her şey tıpa tıp aynısıydı bunu çok uzun süre gördüm ve çok sıkta görüyodum ama açıkçası bunu kimseye söylemiyordum korkuyodum deli derler diye ama taki geçen seneye kadar anneme ve ablama söyleyene kadar onlar pek önemsemedi ama ben bunu onlara dedikten sonra bidaha geleceğimi göremedim artık normal bi insanım pişman oldum söylediğime söylemeydim belki görmeye devam ederdim ve bir gün bunu anlamayı başarırdım belki o zmn her şey çok farklı olabilirdi pek çok şeye engel olabilrdim hayatım değşebilirdi ve örnekte veriyorum ben geleceğimde gireceğim sınavların sorularını ve sınavda yaptığım cvplarıda görüyodum ama dediğim gibi bi fayda etmiyodu geleceği gördüğümü anlamıyordum neyse işte sizde hep korku gibi şeyler paylaşmaşsınız onlar bence bilinçaltında oluşan bişey ama tabi dediğiniz gibi korkunç şeyler yaşamaışsınız ve bişey daha söylemek istiyorum hislerim çok güçlü karşımdakinin ne düşündüğünü bana ne söyliyeceğinmi anlayabiliyorum ve bazen ne söyliceklerini bildiğimde gelip son anda söyliceklerini değiştiriyorlar ben siz bunu demicektiniz şunu dicektiniz dediğimde ise çok şaşırıyorlar insanları çok iyi anlıyorum yalan mı doğrumu söylediklerini anlıyorum ama şunuda söylemek isterim her insanı anlayamıyorum ve her şeyide hissedemiyorum ama dediğim gibi çoğunlukla hissederim ve hislerimde %100 doğru çıkyor gerçekten yalan deil neyse bende bu kadar hoşçakalın![]()
Çok merak ettiğim birşey, geçen senelerde bayağ araştırdığım olmuştu ama hem bişi anlamadım hemde hevesim kaçtıArafta kalma olayı var mıdır acaba İnception daki gibi ?
Ben Araf ta kalmistim.Yaklasik 3 saat boyunca.Ama bana gunler gibi geldi.Hicligin ortasinda yapabilecegin tek sey Allaha yalvarmak.Bir daha geri donemicem, sonsuza kadar orada kalacagimi sanmistim.Bi ara öldugumu dusundum.Eger ölüm buysa bosuna yasiyoruz diye dusundum.O an icin inancim sarsilmisti.Neyseki geri donebildim.Allah kimsenin basina vermesin.
Hocam tam 22 yıl geçti. Gerçekten hatırlamak istemediğim hatta bazı bölümlerini hatırlayamadığım şeyleri gördüm ve 6 aylık ciddi yıl bir kurtulma sürecim oldum. Gördüklerimi şekillendirirsem bende rahatsız olurum sizde. Sadece şunu söyleyeyim. Beyninin başkasının emrinde ama herşeyi hissediyorsun biliyorsun görüyorsun ama vucuduna emir veremiyorsun başkasının emir verdiğinide hissedebiliyorsun ve onlarla iletişim kurabiliyorsun... (Mazallah)
Allah Arif Coşkun hocamdan bin kere razı olsun...
Allah herkesi bu tip musallatlardan korusun.
Şekillendir merak ettik,musallat mı oldular?
Çarpılma,korkutulma gibi bir şey mi?
Ben Araf ta kalmistim.Yaklasik 3 saat boyunca.Ama bana gunler gibi geldi.Hicligin ortasinda yapabilecegin tek sey Allaha yalvarmak.Bir daha geri donemicem, sonsuza kadar orada kalacagimi sanmistim.Bi ara öldugumu dusundum.Eger ölüm buysa bosuna yasiyoruz diye dusundum.O an icin inancim sarsilmisti.Neyseki geri donebildim.Allah kimsenin basina vermesin.
La ne oluyor burada birisi bana konunun açıklamasını yapabilir mi ?Çok korkuçsa içeriği okumuycam
![]()
bir ara sürekli enkebit geliyordu geceleri korkup besmele çektiğim zaman her şey düzeliyordu rahatça uyuyordum bu olay uzun süre tekranladığında cesaretlendim artık gelince sonucu görmek istedim yine bir gece üstümde ağırlık o kadar alıştımki artık korkmuyordum ve bana ne yaptığını ne yapacağını merakla uyanık bir şekilde gözlerim kapalı bekledim resmen tecavüz etti beni inanamdım şok oldum
La ne oluyor burada birisi bana konunun açıklamasını yapabilir mi ?Çok korkuçsa içeriği okumuycam
![]()
Şekillendirmem mümkün değil,
Ne ses ne de görüntü aşina olunan şeylerden değil.
Zor günlerdi vesselam.
Kurtuldum Elhamdulillah.
Hatırlamamaya çalışmak en iyisi.
Bana şimdiki tek zararı hiç bir şekilde korku filimi seyredemiyor olmam.
Enkebit nedir ? İlk defa duydum, internette arattım ama bişi bulamadım adam akıllı ?
Vala kolay etkilenen birisiysen hiç okumaTavsiye etmiyorum, ben okudum, pişman değilim ama gece nasıl yatıcam merak ediyorum
![]()
3 harfli diyelim sevgili @Liweru![]()
Gerçekten çok zor günlerdi.
Annem de çocukluğunda benzer durumla karşılaşmış , 3 ay konuşamamış ve felçli kalmış.
Ben gene ucuz kurtuldum diyebilirim.
Enkebit nedir ? İlk defa duydum, internette arattım ama bişi bulamadım adam akıllı ?
Vala kolay etkilenen birisiysen hiç okumaTavsiye etmiyorum, ben okudum, pişman değilim ama gece nasıl yatıcam merak ediyorum
![]()
Olmasının sebebi nedir peki?
Hocam hatırlamayalım gene ne olur.
Zaten geceleri uyuyan birisi değilim.
Tedbirli olmamda fayda var.
Senin ki ilginç bir durum,bu tarz şeyler pek insanların başına gelmez.
Sebebini merak ettim yalnız,büyü olabilir.
Bu kadar korkmaya gerek yok,Allah'ın izin vermediği hiçbir şey gerçekleşmez.
Büyü değil, hikayesi biraz uzun
Kadere iman şart,
Lakin ; Korku bazen tedbir için gereklidir.
Kimse yaşamaz inşallah.
O kim ki ?![]()
Cübbeli Ahmet Hoca.
Espritüel,bilgili,tecrübeli,komik ve iyi bir insan takip ederim kendisini.