HTC One Kasa Sorunu

FinalFantasy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcell Mağazadan ön siparişle telefonu aldım Ayın 6 sında elime geçti .. Alt ve üst Hoparlörlerin bulunduğu alüminyum parçalar ana kasadan ayrık duruyordu yani alttaki kasanın plastik bölümüne sıfıra sıfır oturmuyodu bu yüzden telefonun değişimini istedim Yeni bi tane gönderdiler o da bugün elime ulaştı
aynı sorun bu telefonda da var ek olarak bunun ekran kilidi tuşu içeri basık arada basında basılı kalıyor
Kullanan arkadaşlara sorum sizde böyle bi sorun var mı öneriniz ne olur iade edip farklı bi yerden mi alıyım ?
yabancı forumlarda araştırdım genel bi montaj hatasıymış dağıtılan ilk partlarda sıkıntı yokmuş

redick61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üstad kasadan ayrık derken nekadarlık bi açıklıktan bahsediyorsun mikron seviyede bi ayrıklık var bende oda normal duruyor hareket etmiyor zaten...?

tuş kilidi dediğin güç tusundan behsediyorsun galiba. Bu tuşu kasaya sıfır yapmışlar hafif bir dokunma yetiyor zaten hissediyosun tuşun bastıgını ama içeride kalma gibi bişey olma imkanı yok benimkinde fotograf koyarsan daha iyi olur..

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Kasa açıklıkları ve ölü piksel sorunu ne yazık ki mevcut, sorunu belirtin ve sorunsuz bir cihaz için uğraşın sırf bu sorunlar yüzünden yeni serinin gelmesini bekliyorum. Satın almıyorum yani, Denemedim ama *#*#3424#*#* htc one'ın ölü piksel testini ekrana getiriyormuş

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
HTC'den uzak duracan arkadaş, ne servisi servis ne desteği destek.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7

Orası öylede eline alıp biraz kullanınca diğer telefonlara 2000 tl gibi bir rakam vermek istemiyor insan S4'e hiç vermem alacaksam 3 ay sonra alırım fiyatı en hızlı düşen akıllı telefonlardan biri xpreia z'nin ekranını hiç beğenmedim ses performansı da iyi değil ses ve ekran kalitesi benim için en önemli detaylardan biri en akıllıca seçim htc one onda da üretim hataları çıktı hazirana kadar yeni seriyi beklemedeyiz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nereden biliyoruz ikinci serinin haziranda gelecegini ve bu sorunlarin olmayacagini ?

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Telefonun fotoğrafını buraya koyar mısınız?. Bizim için de bilgi amaçlı iyi olur.

FinalFantasy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
- - - Mesaj Güncellendi - - -

üstad kasadan ayrık derken nekadarlık bi açıklıktan bahsediyorsun mikron seviyede bi ayrıklık var bende oda normal duruyor hareket etmiyor zaten...?

tuş kilidi dediğin güç tusundan behsediyorsun galiba. Bu tuşu kasaya sıfır yapmışlar hafif bir dokunma yetiyor zaten hissediyosun tuşun bastıgını ama içeride kalma gibi bişey olma imkanı yok benimkinde fotograf koyarsan daha iyi olur..
Tam aluminyum bolumun plastik bolumle birlesicegi alanda A4 kagidi girebilecegi kdar bi aralik yaklasik 0.1 mm normal durmuyor bana gore bariz bi montaj hatası mevcut

Servisle ilgili bi sıkıntım yok kvk garantisinde zaten ilk telefonda iade talep ettim sağolsunlar ikinci gün sifir bi tane gönderdiler ama sknti aynı

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Servisle ilgili bi sıkıntım yok kvk garantisinde zaten ilk telefonda iade talep ettim sağolsunlar ikinci gün sifir bi tane gönderdiler ama sknti aynı[/QUOTE]

Sende de ne şans varmış be birader

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
nereden biliyoruz ikinci serinin haziranda gelecegini ve bu sorunlarin olmayacagini ?

Bilmiyorum sadece tahmin ediyorum farkına varırlar her halde bu kadar şikayetten sonra şuan Türkiye de 3 ya da 4 tane seri mevcut zaten ama sorunsuz seri yok haziranda da devam ederse bakacağız artık

Aşağıdaki resim kasa açığı sorunu olan bir arkadaşa ait telefonu göndermiş ve yenisi ile değişimi onaylanmış beklemede şuan dikkatli bakarsanız sol tarafta normal ama sonradan kağıt girecek kadar az gözüken bir açıklık mevcut bu açıklığı önemsemeyenler de var tabi ama oradan ekrana ulaşım varsa zamanla içten tozlanma yapar.

263132_363526157082174_1325790177_n.jpg

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
[MENTION=107654]FinalFantasy[/MENTION] Telefonun fotolarını çekip, gönderebilir misin ?

redick61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

o iş aldığın dispiritörle alakalı kardeş genpa on numara çalışıyor yasalardaki prösedürü aynen uygulu odamlar telpa kvk bilmiyorum nasıl birde istanbul garantililer var. yani yurt dışı o tam beter..

Bilmiyorum sadece tahmin ediyorum farkına varırlar her halde bu kadar şikayetten sonra şuan Türkiye de 3 ya da 4 tane seri mevcut zaten ama sorunsuz seri yok haziranda da devam ederse bakacağız artık

Aşağıdaki resim kasa açığı sorunu olan bir arkadaşa ait telefonu göndermiş ve yenisi ile değişimi onaylanmış beklemede şuan dikkatli bakarsanız sol tarafta normal ama sonradan kağıt girecek kadar az gözüken bir açıklık mevcut bu açıklığı önemsemeyenler de var tabi ama oradan ekrana ulaşım varsa zamanla içten tozlanma yapar.

263132_363526157082174_1325790177_n.jpg

biraz takıntı bence bu iş, o hoparlörün oldugu kısım kapak gibi üzerine konulmuş tek parça olarak çıkıyor orası ekrana to gidecek olsa hoparlör deliklerinden gider takıntıya gerek yok bence kasmayın kendinizi okadar..

Serhat Y

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşim git htc one stan bi dükkana telefonları karşılaştır bence sen taktın oraya hata fln oldugunu samıyorum git bi dükkana karşılaştır

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eger htcde böyle sorunlar varsa yandık htc almayı düşünüyodum ama biraz beklesem iyi olucak ben almanyadan almayı düşünüyodum ama kesin orasıda böyledir

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Bariz açıklık var. Haklısın.

FinalFantasy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim git htc one stan bi dükkana telefonları karşılaştır bence sen taktın oraya hata fln oldugunu samıyorum git bi dükkana karşılaştır

Bak bu ikinci gonderdikleri telefon ilkinin iadesini kabul ettiler demekki ortada bi sorun var benm htc yi flan karaladigim yok yanlis anlasilmiyim yazma amacim öneri almakti ayrica ayni sorun diger arkadslarda da olabilr farketmemis olabilirler Cunku bariz belli olan bi acik var istersen sana ölcüsünü cikarttira bilirim

eger htcde böyle sorunlar varsa yandık htc almayı düşünüyodum ama biraz beklesem iyi olucak ben almanyadan almayı düşünüyodum ama kesin orasıda böyledir

Eger almayi dusunuyosan internet uzerinden alma kutusunu acip gor ama buyuk ihtimal memlekete gelen butun seride ayni sikinti var
Istersen yabanci forumlarda arastir yurt disinda da bunun gbi genel bi sıkinti var cozum olarak iade yapin diyolar cunku haksiz oldugumuz bi durum yok 3 ay bekledim bu telfonu iphone 5 i iade edip artik soguttular

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bak bu ikinci gonderdikleri telefon ilkinin iadesini kabul ettiler demekki ortada bi sorun var benm htc yi flan karaladigim yok yanlis anlasilmiyim yazma amacim öneri almakti ayrica ayni sorun diger arkadslarda da olabilr farketmemis olabilirler Cunku bariz belli olan bi acik var istersen sana ölcüsünü cikarttira bilirim

Eger almayi dusunuyosan internet uzerinden alma kutusunu acip gor ama buyuk ihtimal memlekete gelen butun seride ayni sikinti var
Istersen yabanci forumlarda arastir yurt disinda da bunun gbi genel bi sıkinti var cozum olarak iade yapin diyolar cunku haksiz oldugumuz bi durum yok 3 ay bekledim bu telfonu iphone 5 i iade edip artik soguttular
htc almanyadan alıcamda ben kendim almıyacam bir dostumuz getiricek bana o da orda açsa bile kasadaki sorunları göre biliri pixellerinin ölü olup olmadıgını anlamaz kendiside pek telefon meraklısı degil ztn orda kasada sorun oldugunu görse geri alınmasını istese bile bunu magzayamaı yapıcak yoksa ordaki servise mi yapıcak orasıda kaırşık uluslar arası garantisi olsa bile burda degişim yapmıyolarmış öyle duydum

bu uluslar arası garantiyle ilgli bilgili kişiler ayrıntılı bir bilgi verseler çok iyi olcak yurt dışından alan kişilerin telefonlarında sorun varmı onlarda bilgi verseler güzel olur uluslar arası garntileri varmı onun la ilgili alan kişilerin bilgi vermeleri çok önemli

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostlar bende haziranımı beklesek diyenlerdenim alacağım 2 aydır bekliyorum tel yok hiçbir yerde!! , geldi bu seferde tanıtımda bile yok koca ankarada 2 milyar vereceğiz bunca yıldan sonra iphonedan androide geçicez bir elimize alıp 10 dakka kurcalasam içim rahat alacağım açıkta telefon yok koca ankarada kutuyuda açıp bakamıyorsun zaten ellerinde birkaç tane var kapalı kutu alıncada ölü piksel ve bu aralıklı kasa diyorlar ama benim en çok merak ettiğim radyo varmı dahili fm radyo bu cihazda iphonedan yıllardır en çok rahatsız olduğum konudur 3g kotamı yemeden rahatlıkla radyo dinlemek istiyorum gidip s4 plastiğinemi kalacaz lütfen bilen bir cevap yazarsa çok sevinirim birde genpa kvk lı cihaz yok hepsi teleservis garantili 1 ay bekletiyorlarmış sorun değişmiyor 1 ayda iadeyi bekliyorsun bunları yaşamak istemiyorum olmadı kaçakmı alalım elde iphone4 1 senedir bekliyorum düzgün bir telefon :(

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
dostlar bende haziranımı beklesek diyenlerdenim alacağım 2 aydır bekliyorum tel yok hiçbir yerde!! , geldi bu seferde tanıtımda bile yok koca ankarada 2 milyar vereceğiz bunca yıldan sonra iphonedan androide geçicez bir elimize alıp 10 dakka kurcalasam içim rahat alacağım açıkta telefon yok koca ankarada kutuyuda açıp bakamıyorsun zaten ellerinde birkaç tane var kapalı kutu alıncada ölü piksel ve bu aralıklı kasa diyorlar ama benim en çok merak ettiğim radyo varmı dahili fm radyo bu cihazda iphonedan yıllardır en çok rahatsız olduğum konudur 3g kotamı yemeden rahatlıkla radyo dinlemek istiyorum gidip s4 plastiğinemi kalacaz lütfen bilen bir cevap yazarsa çok sevinirim birde genpa kvk lı cihaz yok hepsi teleservis garantili 1 ay bekletiyorlarmış sorun değişmiyor 1 ayda iadeyi bekliyorsun bunları yaşamak istemiyorum olmadı kaçakmı alalım elde iphone4 1 senedir bekliyorum düzgün bir telefon :(

Dahili radyosu var teleservis garantisini nereden alınan ürünler veriyor bilmiyorum ama teknosa gibi marketlerde kvk garantili olmalı diye tahmin ediyorum.

abrec81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu alacam o kadar muallakta kaldım ki bu kasa sorunuda neyin nesi gidip gözle görmek lazım öncelikle kafa karışıklığı başka birşey değil paranızla rezil oluyorsunuz sadece

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaş telefondan acayip memnunum ama şu sayfayı gördüm içime bir kurt düştü benim telefonumda aynı şekilde açıklık var acaba bir sorun olurmu ??

FinalFantasy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Resmi almanya dan bir arkadaşıma çektirdim telefonlar gayet normal bi sıkıntı yokmuş
Anlaşılan buraya gönderilen telefonlarda genel bi sorun var
Eğer imakınız varsa geri verin beyler aralık küçük bi aralık değil 2 bin lira az bi para değil

97594145382285137404621.jpg

Serhat Y

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bak bu ikinci gonderdikleri telefon ilkinin iadesini kabul ettiler demekki ortada bi sorun var benm htc yi flan karaladigim yok yanlis anlasilmiyim yazma amacim öneri almakti ayrica ayni sorun diger arkadslarda da olabilr farketmemis olabilirler Cunku bariz belli olan bi acik var istersen sana ölcüsünü cikarttira bilirimr
gerek yok kardeşim sana yalancısın demedim belki yanlış anlaşıldım belki sen gözün hep oraya takıldı oyle sanıyosun demek istedim onun içinde diğer htc one ler ile karşılaştır diğer hc kullanıcılarınıda bilgilendirmiş oldun doğru

Depozitosuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcell baysisinden siyah kasa aldım, herhangi bir açıklık yada ölü piksel sorunu ile karşılaşmadım. Tabi aldığım yerde didik didik inceleyip aldım.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Resmi almanya dan bir arkadaşıma çektirdim telefonlar gayet normal bi sıkıntı yokmuş
Anlaşılan buraya gönderilen telefonlarda genel bi sorun var
Eğer imakınız varsa geri verin beyler aralık küçük bi aralık değil 2 bin lira az bi para değil

97594145382285137404621.jpg

Orada hangi seri satılıyormuş(kutunun üstünde yazıyor ht34.... gibi) aynı seri olabilir Türkiye'de de var kasa açıklığı olmayan telefonlar ama nadir Almanya'daki bütün telefonlar öyleyse o seriyi bekleyelim yeni alacaklar için.

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
almanyada şimdi bu hatalı olan htc34 serisimi var acaba htc alacaklar kaçıncı seriyi almalı

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Seri kodu kaç? Başında örneğin FA34WW gibi bir değer olacak. Bu yazdığım benim kendi kullandığım cihazın serisi bunda kasa açıklığı sorunu yok.

ua_raul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar cumartesi günü ben de istanbuldan Brightstar garantili vodafone mağazasından siyah kasa HTC one aldım. ancak ekranın ortasında bir adet ölü piksel mevcut. açıkçası telefonu iki saat filan kurcaladıktan sonra farkettim pek de göze batmıyordu ama farkettikten sonra eminim o benim devamlı gözüme batacaktır :). acaba ölü piksel durumunda birebir değişik yapılabiliyor mu bir bilgisi olan var mı ?