HTC One X vs SAMSUNG N7100 Note 2

cimbomasil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefon alacağım ancak henüz karar veremedim. Note 2'yi aklıma koymuştum ancak boyutlarını gördükten sonra kafam karıştı çok büyük ve kaba duruyor o performansa rağmen beni biraz caydırdı.
Sizin önerilerinizi bekliyorum One X'in avantaj dezavantajları nedir Note 2 hakkında yorumlarınız nedir? Alternatif önerileriniz var mı örneği Galaxy S3 veya İphone 4S olabilir mi?

Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Note 2 almanı tavsiye ederim.

Büyüklüğü o kadar sorun olmaz,alışıyor insan.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Note 2 kullanıcısı olarak diğer telefonlar artık ufacık geliyor ve boyutlara ilk 2 gün içinde alışıliyor. Performans konusunda şu ana kadar tek bir sıkıntı çekmedim 6 aydır ilk aldigim stabilitesini koruyor. Ekranın büyük olması dezavantaj değil bir avantaj.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar telefon alacağım ancak henüz karar veremedim. Note 2'yi aklıma koymuştum ancak boyutlarını gördükten sonra kafam karıştı çok büyük ve kaba duruyor o performansa rağmen beni biraz caydırdı.
Sizin önerilerinizi bekliyorum One X'in avantaj dezavantajları nedir Note 2 hakkında yorumlarınız nedir? Alternatif önerileriniz var mı örneği Galaxy S3 veya İphone 4S olabilir mi?

Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
iphone 5 al kafan rahat olsun :)

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Shiftdelete Note 2 klübü başkanı olarak seni aramızda görmekten memnun oluruz... Note 2 + destek :D Hadi yine iyisin...

cimbomasil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Shiftdelete Note 2 klübü başkanı olarak seni aramızda görmekten memnun oluruz... Note 2 + destek :D Hadi yine iyisin...

peki yapı malzemesi nasıl çünkü s3ü araştırırken genel olarak eleştiri çok sağlam bir kasası olmadığı yönündeydi çabuk bir şekilde çizilip kırılabiliyormuş kapağı note 2 de nasıl

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
peki yapı malzemesi nasıl çünkü s3ü araştırırken genel olarak eleştiri çok sağlam bir kasası olmadığı yönündeydi çabuk bir şekilde çizilip kırılabiliyormuş kapağı note 2 de nasıl
Note 2 de aynı :D plastik ay pardon polikarbon :D :D

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Hocam 1.5 metreden fayansa iki kere düşürdüm bir kere yan düşüp ekran üstü kapaklandı bir diğerinde ise tam tersi arka kapak üzeri çat diye düştü, yerden alırken gitti dedim ikisinde de ama tahmin edilmez bir şekilde çizik yok :D

cimbomasil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam 1.5 metreden fayansa iki kere düşürdüm bir kere yan düşüp ekran üstü kapaklandı bir diğerinde ise tam tersi arka kapak üzeri çat diye düştü, yerden alırken gitti dedim ikisinde de ama tahmin edilmez bir şekilde çizik yok :D

bence sen becerememişin kırmayı denemişin olmamış 1-2 daha vur kırılır belki :D