Aynı Evde İkinci ADSL Hattı?

mustifb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, bu yaz kuzenim bizde kalıcak ve ikimize de 8 MBit hız yetmeyecek ki günümüzde ki altyapıları düşünürsek... Kuzenim de kendine taahhütsüz internet almış adres olarak burayı göstermiş, onlarda tamam bağlarız demişler. (Yalın İnternet) Ancak merak ettiğim şey aynı evde ikinci ADSL hizmeti aynı kablo üzerinden mi sunulacak yoksa eve bir kablo daha mı çekecekler? Ona göre nasılsa taahhütsüz hemen vazgeçmeliyiz.

Besonnen

Asistan
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşım.
eger yakındaki kuzenin sana yakınsa kablo cekmeniz sizin yararınıza olacaktır modemden tek port varsa dağıtıcı almanda fayda olacaktır.
Güle güle kullanın.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
2. hatta nne gerek var anlamak güç. Modemde bi giriş daha yok mu? 8 megabit aynı anda yeter bi sıkıntı olmaz. Koca yurtlar kullanıyor tek hattan. Siz 2 kişi etkilenmeyecek kadar az hızda düşme ya olur ya hiç olmaz.

mustifb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bizim burası zaten taş çatlasa 4 MBit alıyor. O bakımdan öyle düşündük, modemde gelen hız 8191 ama 4'ten yukarı hiç çıktığını görmedim.

Sanırım eve ikinci bir hat gelecekse bunu telekom görevlileri çekmeyecek. Ben direğe çıkıp eve ayrı bir hat mı çekicem? Direkte ki ankastre de bir sürü kablo var ben çekmeye kalksam nasıl becericem o işi?

Erdal47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bizim burası zaten taş çatlasa 4 MBit alıyor. O bakımdan öyle düşündük, modemde gelen hız 8191 ama 4'ten yukarı hiç çıktığını görmedim.

Sanırım eve ikinci bir hat gelecekse bunu telekom görevlileri çekmeyecek. Ben direğe çıkıp eve ayrı bir hat mı çekicem? Direkte ki ankastre de bir sürü kablo var ben çekmeye kalksam nasıl becericem o işi?

Bence paketi değiştirip bağlantı hızını 16mbi'e çıkarsanız daha iyi olur.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841

bu işi sen yapamazsın zaten :) teknik ekip halleder

mustifb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence paketi değiştirip bağlantı hızını 16mbi'e çıkarsanız daha iyi olur.

Gidip santrale sorayım eğer 16 MBit destekliyorsa kuzenim onu iptal etsin.

bu işi sen yapamazsın zaten :) teknik ekip halleder

Eğer burası 16 Mbit desteklemiyorsa çaresiz alıcaz ikinci hattı. Umarım teknik ekip halleder. İnternette birçok yerde ikinci hat alınca kablo çekmiyorlar diye okudum.

Bilgi veren herkese çok teşekkür ederim.. :yes: