SDN - Tapatalk İş Birliği

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Sanal kart kullanmayı denedin mi?

Onu da denedim ama zaten aslını kabul etmeyen sanalı da etmiyor aynı tip kart olarak geçiyorlar ikisi de ziraat. Amazondan mesela PC oyunu alabiliyorum ama android uygulama alamıyorum kartla ilgili bir durum değil amazondaki, google playdeki kart sorunu, Samsung appsde de tapatalk yok. Başka yol kaldı mı bilmiyorum.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Onu da denedim ama zaten aslını kabul etmeyen sanalı da etmiyor aynı tip kart olarak geçiyorlar ikisi de ziraat. Amazondan mesela PC oyunu alabiliyorum ama android uygulama alamıyorum kartla ilgili bir durum değil amazondaki, google playdeki kart sorunu, Samsung appsde de tapatalk yok. Başka yol kaldı mı bilmiyorum.

Bende de ziraat'in genç kartı var, alamıyordum kimi yerlerden. Telefon ettim, yurt dışı alış-verişler için de aktive ettiler, şimdi hiç bir yerde problem çıkmıyor. :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bende de ziraat'in genç kartı var, alamıyordum kimi yerlerden. Telefon ettim, yurt dışı alış-verişler için de aktive ettiler, şimdi hiç bir yerde problem çıkmıyor. :)

İşin garibi başka yurtdışı sitelerden alabiliyorum, mesela amazon, ama bunda geçmiyor.

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hayirli olsun.
Alisamadim. Orjinali daha pratik geliyor ama denemeye devam biraz daha

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bu zımbırtı da sdn yi nasıl bulacaz
:) sdn yazdım shiftdelete yazdım birşey çıkmadı :(

bende yukarıdaki sorunu yaşadığımdan soruyu yineliyeyim

screenshot2013050617214.png

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Benim bulduğum apk da sorun varmış :P Başka apk ile sorunu çözdüm :) Gerçekten çok kullanışlıymış bu uygulama :D

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
tapatalk almıştım ancak pek sevmedim uygulamayı