arkadaşlar intel Q8400 işlemci 4 gb 1066 mhz ramlerim var.yaşadığım sorun firefox kullanıyorum ve herzaman bir sürü sekmeyle gezinen birisiyim.firefox açıkken pc 3 gb ram (800 mb'si sistem) ve en fazla işlemcinin %30 unu kullanır.ve asla bu değerlerden yukarı çıkmaz.buna rahmet firefox hep kasar.kimi zaman pc yide kastırır.sayfalar aşağı inmez.sekmeler arası geçiş tam bir çiledir ve dakikalarca sürer.videolarda kesilme olur ses devam eder.bazen sesde kesilir.gıcık bi olay.sadece tek sekmeyle video dahi izlesem milisaniyelik kesintiler olur.insanı gıcık eden bişey bu.firefox'un hep son sürümünü kullanıyorum. heralde FF16 dan beri böyle bende.bu ara sistem Windows 7 ultimate x64.sistemle ilgilide bi sorun yok.sürekli formatlarım pc yi hep böyle.
lütfen yardım edin gıcık bi durum.eklendiler ve özellikler yüzündende vaz geçemiyorum Firefox'da.choreme kullan gibi tavsiyeler istemiyorum.
eğer çözüm olucaksa video çekip bile atabilirim.
lütfen yardım edin gıcık bi durum.eklendiler ve özellikler yüzündende vaz geçemiyorum Firefox'da.choreme kullan gibi tavsiyeler istemiyorum.
eğer çözüm olucaksa video çekip bile atabilirim.