Vodafone'dan Yediğim Kazık (Vodafone battı mı?)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
FATURA.jpg

Defalarca arayıp itiraz etmeme rağmen sonuç alamadım, fatura kesim tarihinde hattımı kontorluye çevirdim en az 2 kere çağrı merkezi elemanıyla teyit ettim yine bana çift fatura kesmişler çok düşünceliler sağolsunlar.

10 gündür uğraşıyorum basılı fatura yeni elime geçti bana öiv ile ruhsat parası kitlemişler, hala da hata yok diyorlar sanki ben ödemiycem öiv turkcellde kerizim ya ben (kontrat vs. yoktur). hat da yeni olsa içim yanmayacak 2010da aveadan alınmış bir numara zamanında bir şey olmuş geçmişim vodafona büyük hata siz kesinlikle evde denemeyin...

Vodafone battı galiba aman diyim uzak durun ses kaydını dinleyin diyorum işlemin yapıldığı 15 nisan gününün onu da yapmıyorlar, yetkili birine bağla diyorum o da yok, diyorum merdiven altı mı çalışıyorsunuz ssknız falan var mı yok mu takım liderin yöneticin vesaire ne desem yok dediği gibi beni de suçlamaya devam ediyor? (%99 Tempo çağrı merkezindenki asgari ücrete çalıştırdıkları taşeron köle elemanıydı)

Acıdım fakirlere borç veresim geldi ya gidip bir kredi çekip de falan amma velakin vodafoneda fakir bitmez ki arkadaş hangi birine yetişecen avea bile daha kaliteliymiş ben bunu anladım.

Bir ara vodafone enayi bulsa gsm lisansını devredip kaçacak diye duymuştum hakikaten doğruymuş.

Vodafone bitmiş, batmış, kaçın kurtulun!

Kırmızıya dikkat!

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Adamlar ilik kemiğe kadar soyuyorlar batarmi bu ülkede bankalar bir gsm şirketleri iki batmazlar sadece daha fazla somurmek için yöntem ararlar hak hukuktan anlamayan kullanıcıyı sağilacak inek gibi görürler ticaret anlayışları bu.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Abi birazda sizin dikkat etmeniz lazım sömürü olmamak için.. :)

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Avea da bana yapmıştı yeni hat tesisi altında. Salağa yatan MH lilerle cebelleşe cebelleşe aklım gitti. En son btk nın şikayet sayfasına yazdım faturadan düşmüşlerdi hemen

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Abi birazda sizin dikkat etmeniz lazım sömürü olmamak için.. :)
hala ödemedim faturayı ödemem de aferdersin enayi değilim para kolay kazanılmıyor bu devirde, hatalarını kabul etmedikleri gibi düzeltmiyorlar da sorunu benim derdim de bu.

illa savcılığa gideyim yani 20tl için bunu istiyorlar twitterdan da döşedim, websayfasından da döşedim hala tık yok bakabilirsiniz.

https://twitter.com/ahmethz

@imrancuhadar direk dava açıcam psikolojik yıpranma ve enayi durumuna konulmaktan ötürü. öyle 5-10tl ile kurtulamazlar benden :angry:

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
BTK nın sitesine baktım ama benim şikayet ettiğim dönemdeki tasarım gitmiş. Daha doğrusu şikayet sayfası yok. O zaman şikayet etmiştim. ama BTK ya sormak lazım. Daha geçenlerde vodafoneye epey bir ceza verdi.

ahmtyks

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kaşınan hep kendiniz faturalı hat alanları anlamıyorum ? faturalı hatlarda hep kontrol onların elinde turkcellde aynı aveada aynı vodafoneda aynı kontörlüye geçsenize? paran varsa konuşursun yoksa konuşmazsın bu kadar basit !!! herkes kontörlüye geçse faturalıya geçin diye k.çınızı yalarlar o zaman tüketici hakları korunur işte böyle onların elindeyken değil

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Senin fatura yine iyi.Zamanında bana iki katı geliyordu ne hikmetse.
Neyse ki iptal ettirdim.

Artık ne faturasızını kullanırım ne de faturalısını.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
kaşınan hep kendiniz faturalı hat alanları anlamıyorum ? faturalı hatlarda hep kontrol onların elinde turkcellde aynı aveada aynı vodafoneda aynı kontörlüye geçsenize? paran varsa konuşursun yoksa konuşmazsın bu kadar basit !!! herkes kontörlüye geçse faturalıya geçin diye k.çınızı yalarlar o zaman tüketici hakları korunur işte böyle onların elindeyken değil

zaten fatura kontrol mini paket kardesim dk bitince kontor bitmis gibi oluyor yani ben kasinmadim afedersin odemem gereken yirmi tl bana oiv hat vergisi, bunlar beni durtuyo gel bana tazminat davasi ac vodafonu kotule ....

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bu konuyu gizleyin arkadaşlar [MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION] okumasın aman...
Çiçeği burnunda bir Vodafone'li o

:)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398

zaten fatura kontrol mini paket kardesim dk bitince kontor bitmis gibi oluyor yani ben kasinmadim afedersin odemem gereken yirmi tl bana oiv hat vergisi, bunlar beni durtuyo gel bana tazminat davasi ac vodafonu kotule ....

ahmtyks

Asistan
Reaksiyon puanı
2

yok o açıdan demedim ben senelerdir kontörlü kullanıyorum hiç kimseye sövmedim başım ağrımadı yani faturalıya gerek yok

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13

Faturaya baktın mı önce onu söyle. Faturaya itiraz edilmiyor. alttaki yeni hat tesis kısmına itiraz ediliyor.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Bu konuyu gizleyin arkadaşlar [MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION] okumasın aman...
Çiçeği burnunda bir Vodafone'li o

:)

Hem okumasın diyorsun, hem etiketliyorsun abi, nasıl olacak? :)
Ayda 25 liradan fazla çalışmaz benden. Tarifeye geçebilirsem işime gelir. Problem yok yani. Olmadı dumanla haberleşirim yahu, ne de olsa her gün dürüm mangalı yanıyor :P

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
tamam işte kontörlü illede kontörlü ölümüne kontörlü :)
kontorluden de aylık telsiz vergisi kesiliyor 1,25 veya 1,30 olması lazım.
bana yansıtılan ne vergisi onu çözemedim 20 liralık vergi mi olurmuş kontrat falan yok ortada hat eski avea zaten 1,5 yıldır vodafonluymuşum eeeeeee?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yeni açılan hattı yaklaşık 2 ay içersinde 2 kez açma kapatama uyguladılar ve fatura ettiler. birde üstelik sabit ödemeli ve neredeyse yedek olduğu için hiç kullanılmamasına rağmen tonla yer aramıssınız diyorlar ama tüm şikayetlerime ve aramalarıma rağmen hala nereleri aradığımı bilmiyorum.. yaklaşık 300 tl fatura geldi 2 ayda.. bir kampanyasına felan aldanıp bunlarla iş yapmayın arkadaşlar.. yazık olur.. başıma geldi paylaşmak istedim, hayırlı günler. ( tabiki yakın bir sürede gerekli yerlere dilekçe de vereceğim )

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hangisine geçelim birinden kaçıyorsun diğeri yakalıyor, düzen değişmediği sürece bu süreç böyle devam eder, Sen Vodafone dersin Ben Turkcell derim Öteki Avea der ama değişen hiç bir şey olmaz.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hem okumasın diyorsun, hem etiketliyorsun abi, nasıl olacak? :)
Ayda 25 liradan fazla çalışmaz benden. Tarifeye geçebilirsem işime gelir. Problem yok yani. Olmadı dumanla haberleşirim yahu, ne de olsa her gün dürüm mangalı yanıyor :P

Abi gel dön bu sevdadan. Bim bekliyor seni kucaklarını açmış.. :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
forward mail yapiyorum bu aksam google-yahoo group seylerine bakalim mail bana donecek mi ...

rashoaga

Asistan
Reaksiyon puanı
2
[h=1]Faturasız hatta geçenlere kötü haber[/h]Cep telefonlarından daha hesaplı konuşmak için faturasız hatta geçenler sürpriz ücretle şoke oldu.

Faturalı hattan faturasız hatta geçen cep telefonu sahipleri faturalarında "faturasız hatta geçiş ücreti"ni görünce gsm operatörlerini Sikayetvar.com'a gönderdikleri şikayetlerle şikayet yağmuruna tuttular. Bu ücret operatörün uygulamalarına göre artabiliyor.

Faturalı hattan faturasız (ön ödemeli) hatta geçen cep telefonu sahipleri son faturalarının birden artış gösterdiğini görünce faturalarını incelemeye aldı. Faturaya yansıtılan masraflarda birde "Faturasız hatta geçiş ücreti"ni görenler gsm operatörlerini şikayet yağmuruna tuttular. Bunların arasında operatör değiştirenler olduğu gibi aynı operatör içerisinde hat değişikliği yapanlarda var. İşte şikayetlerden bazıları:

[h=2]TÜKETİCİ BU ÜCRETİ YARGIYA TAŞIYACAK[/h] "Faturalı hattımdan başka bir operatörün faturasız hattına geçiş yaptım. Her zaman 42 TL gelen faturam bu ay 75 TL geldi.Faturayı ilk gördüğümde şok geçirdim. Son gelen faturamda faturasız hatta geçiş ücreti 13,99 TL var.Bu ücreti şikayet ediyorum."

"Faturalı olan cep hattımı başka bir tarifeye geçmek için ön ödemeli hatta geçirmek istedim. Ancak operatör bana 20 TL geçiş ücreti ödeyeceğimi söyledi. Çok gereksiz bir uygulama olan bu transfer ücretinin kaldırılmasını istiyorum aksi taktirde geçiş ücreti ödemeden diğer operatörlere geçiş yapacağım."

"Hattımı başka bir operatöre geçiş yaparak faturasız hatta taşıdım. Son faturama faturasız hatta geçiş ücreti ve vergiye tabi olmayan toplam tutar adı altında tutarlar yansıtıldı. Yazdığım tutarların vergileriyle birlikte fatura tutarından indirim yapmaları halinde faturayı ödeyeceğim,bu yanlışın düzeltilmesini talep ediyorum aksi takdirde hukuki yollardan hakkımı arayacağım."

"Gsm operatörümün müşteri hizmetlerini arayarak faturalı hattımı faturasız hatta çevirmek istediğimi söyledim müşteri hizmetleri bana son faturanıza ek işlem ücreti (faturasız hatta geçiş ücreti) 20 TL yansıtılacak diye söylediler. Taahhütname de böyle bir sözleşme yazmıyor alınan ücretin haksız yere alındığını biliyorum. Söz konusu 20 TL değildir sadece hakkımı aramaktır şimdi fatura ile olayı yargıya taşıyacağım."

Kaynak

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Anladığım kadarıyla 1,31 TL olarak yansıtmaları gereken Telsiz Kullanım Ücretini 20,91 TL olarak yansıtmışlar faturana.

Bu tip durumlar için https://tuketici.btk.gov.tr/uyelik/ Btk'nın tüketici sayfasından şikayet bildirimi çözümün en kısa yoludur.

iC09WBi.jpg