- Reaksiyon puanı
- 398

Defalarca arayıp itiraz etmeme rağmen sonuç alamadım, fatura kesim tarihinde hattımı kontorluye çevirdim en az 2 kere çağrı merkezi elemanıyla teyit ettim yine bana çift fatura kesmişler çok düşünceliler sağolsunlar.
10 gündür uğraşıyorum basılı fatura yeni elime geçti bana öiv ile ruhsat parası kitlemişler, hala da hata yok diyorlar sanki ben ödemiycem öiv turkcellde kerizim ya ben (kontrat vs. yoktur). hat da yeni olsa içim yanmayacak 2010da aveadan alınmış bir numara zamanında bir şey olmuş geçmişim vodafona büyük hata siz kesinlikle evde denemeyin...
Vodafone battı galiba aman diyim uzak durun ses kaydını dinleyin diyorum işlemin yapıldığı 15 nisan gününün onu da yapmıyorlar, yetkili birine bağla diyorum o da yok, diyorum merdiven altı mı çalışıyorsunuz ssknız falan var mı yok mu takım liderin yöneticin vesaire ne desem yok dediği gibi beni de suçlamaya devam ediyor? (%99 Tempo çağrı merkezindenki asgari ücrete çalıştırdıkları taşeron köle elemanıydı)
Acıdım fakirlere borç veresim geldi ya gidip bir kredi çekip de falan amma velakin vodafoneda fakir bitmez ki arkadaş hangi birine yetişecen avea bile daha kaliteliymiş ben bunu anladım.
Bir ara vodafone enayi bulsa gsm lisansını devredip kaçacak diye duymuştum hakikaten doğruymuş.
Vodafone bitmiş, batmış, kaçın kurtulun!
Kırmızıya dikkat!