Kurşun Kalem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 58
Sanırım, öyle bir şeydi. Nerden bulurum, internet olmaz. Ya da google amcaya bir sorayım, zahmet vermeyeyim. Sağolasın.
Empati gibi birşeydi heralde orijinalin?![]()
hemen heryerde doldurma parfümcülar var 15-20 liraya bulabilirsin.
Kurşun Kalem bunu beğendi.
(şu mobile beğen tuşu koyun yahu.)
Şurada adminliğime sayılı dakikalar kaldı bu isteğini bağri yerine getireyim dur![]()
Bulunduğun yerde var mı bilmiyorum ama 3 senedir ben burda Bargello'dan alıyorum 15-20 tl arası değişiyor Burberry Classic.Bana hafif bir erkek parfümü ve bulabileceğim parfüm mağazasını söyleyin. Lüks değil ha, orda burda görüyorum, şişesi 5 lira 10 lira falan. Aklımda börbürüş mü ne onun gibi bişey kalmış, arkadaşımın parfümüydü, çok iyiydi, tam ismini ve bulabileceğim yeri bilen varsa makbule geçer.
Bana hafif bir erkek parfümü ve bulabileceğim parfüm mağazasını söyleyin. Lüks değil ha, orda burda görüyorum, şişesi 5 lira 10 lira falan. Aklımda börbürüş mü ne onun gibi bişey kalmış, arkadaşımın parfümüydü, çok iyiydi, tam ismini ve bulabileceğim yeri bilen varsa makbule geçer.
Dün yazmıştı.Görev yeri ve Ev değiştiriyor bu günlerde.@|SeYYaH| abim nerelerde yahu. Ne haber giriyor, ne yorum?
(bu arada nick değişimi falan olursa en azında karakterleri kaldır be abim, seni etiketlemek eziyet yahu)
Önümüz yaz len zaten.Güneşli Yarınlarmış.:mrgreen:
muhtemelen burberry classic dir ohafif, limonlu gibi. güzeldir bende kullanıyorum
http://www.hepsiburada.com/liste/bu...d=sgsbw9003&categoryId=32010686&SKU=SGSBW9001
Kendisi ağır felsefeci yaa birisi sen meclise git dediyse ciddiye almış.Önümüz yaz len zaten.Güneşli Yarınlarmış.:mrgreen:
Teşekkürler Eprom Bilişim.
Ben almayayım abi sana şimdiden iyi eğlenceler.Armin s4 tanıtımı için bu cuma Maçka Küçükçiftlik Parka geliyor. Girişler ücretsiz. Geçtiğimiz 2 sene Armin'i boombox şahne şovu ile izlemiştim.
Bu iyi oldu. @dgncn ve diğer trans sever dostlar bu gece kaçmaz. Takılın bana![]()
Ben almayayım abi sana şimdiden iyi eğlenceler.![]()
armin konseri paralı olsa daha iyi olurdu içeri girilmez şimdi izdihamdan, hadi girdin amele kaynar...