S3 mini sms-mms'ye dönüşüyor yardım...

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyi günler android telefonların genel sorunu ben biraz araştırdım s3 için editlenen apk dosyasını denedim olmadı, s2 için editleneni denedim oldu fakat mesaj gönderenlere mesaj yazabiliyorum mesajlarımda olmayan birine göndermek istediğimde durduruldu raporu veriyor... S3 mini için editlenen bir apk yok mu? Cihaz rootlu bu arada..

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
İyi günler android telefonların genel sorunu ben biraz araştırdım s3 için editlenen apk dosyasını denedim olmadı, s2 için editleneni denedim oldu fakat mesaj gönderenlere mesaj yazabiliyorum mesajlarımda olmayan birine göndermek istediğimde durduruldu raporu veriyor... S3 mini için editlenen bir apk yok mu? Cihaz rootlu bu arada..

orjinal uygulamasını yükle tekrardan. Mesajlara gir menü tuşuna basıp ayarlara gir. Ayarlar kısmında 1 mesajdan sonra otomatik mms e çevir gibi bi ibare olması gerekiyor. onu devre dışı bırak :)

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
orjinal uygulamasını yükle tekrardan. Mesajlara gir menü tuşuna basıp ayarlara gir. Ayarlar kısmında 1 mesajdan sonra otomatik mms e çevir gibi bi ibare olması gerekiyor. onu devre dışı bırak :)
o maalesef 4.1.x den sonrasında kaldırılmış...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
hmm. başka sms uygulaması kullanmayı denedin mi peki? mesela Go Sms Pro

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hmm. başka sms uygulaması kullanmayı denedin mi peki? mesela Go Sms Pro

Denedim ise yariyor ancak orjinali tercoh ediyorum cunku reklamlari sevmiyorum go smsin iki artisi var kisiye ozel sifreleme ce uzun sms ama orjinal olursa cok iyi olur