CepNET İnternet Paketi 9,9 TL oldu.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Efsane CEPNET Paketi de zamlanıyor.

''Değerli abonemiz. Aylık CEPNET paketinizin sabit ücreti 08.07.12 tarihinden itibaren 9.99 TL olarak değişecektir.''

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
utanmasalar her ay zam yapacaklar.ucuz diye başka operatöre de geçmiyorum.sadece bağlı kalsın whatsapp twitter açılsın yeter diyorum üstüme üstüme geliyorlar beaa!

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
utanmasalar her ay zam yapacaklar.ucuz diye başka operatöre de geçmiyorum.sadece bağlı kalsın whatsapp twitter açılsın yeter diyorum üstüme üstüme geliyorlar beaa!
aynen... burdan uyarıyorum hatta nota veriyorum şansını çok zorluyolar taşıyacam

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Turkcell diyorum :)

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
banada 2 gün önce geldi ya.acaba paketin içeriğinide değiştirirlermiki sınırlı falan olurmu

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5

Bir kaç gün önce kan emici Turkcell den kurtuldum. Üstelik aylık faturama yaklaşık 3 lira ek ile beraber pakete ek 1000 dk 1000 sms 2 GB internet geldi. Açıyorum cep telefonundan hot spot takılıyorum. en düşük bağlantıyıda şuana kadar 2 mb gördüm.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Vodafone şansını zorluyor bence.
Vodafone da kalmamın tek nedeni cepnet.
O da zam yapıyor indirim yapacağına.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Bana da geldi. 2 lira zam uygundur. 2 yıldan fazladır 7.99 liraydı. 30/24 internete bağlanmak için bence çok çok uygun bir fiyat. Ayrıca kaç aydır mesaj atıyorlardı 6 sms için şu kadar ödemişsiniz MINI ye gecin ayda 4 tl ye 50 sms gönderin diye. Ona da geçtim az önce. 14 lira sabit paket ücretim olmuş oldu. 2003 den beri faturalıdayım. Haftada en az 100 knt yüklemek normaldi bir faturasız hatta. Zamanında çok paralar verdim. Son 1-2 yıldır 50 lirayı geçmiyor faturam. Standart tarife yüzünden 1 ayda 150 milyon lira verdiğimi bilirim internete. 9.99 iyidir. Şükredelim bence.

Aynı tepkileri su, doğalgaz, elektrik faturalarında da göstermek lazım. Vodafonea mı gücümüz yetiyor.

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bana da geldi. 2 lira zam uygundur. 2 yıldan fazladır 7.99 liraydı. 30/24 internete bağlanmak için bence çok çok uygun bir fiyat. Ayrıca kaç aydır mesaj atıyorlardı 6 sms için şu kadar ödemişsiniz MINI ye gecin ayda 4 tl ye 50 sms gönderin diye. Ona da geçtim az önce. 14 lira sabit paket ücretim olmuş oldu. 2003 den beri faturalıdayım. Haftada en az 100 knt yüklemek normaldi bir faturasız hatta. Zamanında çok paralar verdim. Son 1-2 yıldır 50 lirayı geçmiyor faturam. Standart tarife yüzünden 1 ayda 150 milyon lira verdiğimi bilirim internete. 9.99 iyidir. Şükredelim bence.

Aynı tepkileri su, doğalgaz, elektrik faturalarında da göstermek lazım. Vodafonea mı gücümüz yetiyor.
aylık 50 liraya şükrediyorsan ben sana ne diyeyim :)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Aylık 50 lira çok geliyorsa telefon kullanmayacaksın. Telefon lüks tüketim aracıdır. Aylık 10 lira çok mu internet için? 1 lira mı olması lazım?

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bende sandım yeni cepnet paketleri ucuzladı bizimkine zam gelmiş yaw

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar bu vesile ile bişey sorucam şimdi 10 mb 3 tl lik tanışma paketi var ya misal ben ondan alsam sonrasında 10 mb yi geçtikten sonra hız 96 kbps

de olsa sınırsız kullanabiliyomuyum.. Yoksa adil kullanım kotasını geçtikten sonra sınırsız kullanım hanigisinde var ??? bide sözleşmesinde şöyle bişey gözüme çarptı voip benzeri yazılımlar kullanılmaz diye şimdi ben alsam sırf skype için alıcam zaten baş öncelik onu kullanamıyacakmıyım???

Kullananlar cevaplarsa sevinirim.. saygılar...

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
9.99'a sınırsız cep internet kullanıyorsunuz ama ağlamaya devam. yaranılmaz size gerçekten de. hem sürekli bağlı olayım hem de sabit ücretli olsun diyorsunuz sonra da 9.99'a ağlıyorsunuz. Koca ay internet için iki paket sigara parasını bile vermiyorsunuz. Eminim şikayet edenlerden yarısı günde 1.5 paket içiyordur zaten.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Uff istiyosanız alın . istemiyosanız almayın kardeşim. uzatmaya ne gerek var. tl'si olana az .tabi şu tıp bilmem nesi var onlara 100 mb 1 tl bize gelince 50 mb 1 tl . ne turkcell'miş ...:ohmy:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2 yıldır kullanıyorum bu tarifeyi ve gayet memnunum. Xperia x8 kulanıcısıyım ve aktif olarak da interneti kullanıyorum. diğer operatörlerin pahalı ürünlerine nazaran fiyat- performans olarak uzak ara lider bir tarife. açıkçası Vodafone'a geçme sebebimdir. :)

yambaxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Btk ya şikayette bulunup aşağıdakileri dedim...

Merhaba,
2012 senesinin son dönemlerinde abonesi olduğum "aylık cepnet 100mb sınırsız internet paketi", 7.99 TL den, 9.99 TL ye zamlanmışken geçenlerde vodafonedan aldığım bir sms ile Nisan 12' den itibaren 11 TL yükseleceğini öğrenmiş bulunuyorum.

Ben senede sadece 1 kere zam alabilirken (o da enflasyon oranında bir zam) benim internet paketim nasıl senede iki kere zamlanıp 8 TL den 11 TL ye yükselebilir %37.5 zam alabilir?...

Şikayetim bu haksız uygulamanın acilen düzeltilmesi yönündedir aksi halde tüketici hakem heyeti olmadı tüketici mahkemelerine kadar başvurumu yapacağım...

İyi çalışmalar.

Gelen cevap ise çok ilginçti...

Sayın ..........................,

İlgi yazınız üzerine yapılan incelemelerde şikayetinize konu olan adınıza kayıtlı 0555......... GSM numaralı faturasız hattınızın Özgür Genç tarifesi ile kullanıldığı görülmüştür.

Bkz.http://www.vodafone.com.tr/Internet/nasilbaglanirim_ceptelefonunuzdanbaglanin_cepnet.php

Şikayetinize konu husus incelendiğinde Aylık Cepnet Paketi'ne abone olduğunuz,( faturasız hatlar için ) 30 gün içinde yapacağınız tüm internet kullanımı için 9,99 TL ile ücretlendirildiğiniz ve 12 Nisan 2013 tarihinden itibaren Faturasız hatlar için Aylık Cepnet Paket fiyatının 11 TL/Ay olarak güncelleneceği uygulamada sorun bulunmadığı anlaşılmıştır.

Bilgilerinize sunarız,
Saygılarımızla.
10/04/2013 16:36:30

Altına da btk şöyle bir not eklemiş...
İşletmecinin verdiği cevabın aksini ispatlayabilecek bilgi ve belgelerin bulunması halinde, söz konusu bilgi ve belgelerle birlikte kurumumuza müracaat ettiğiniz takdirde itirazınız tarafımızca değerlendirilecek, itirazınızın uygun görülmesi halinde şikayet süreci yeniden başlatılabilecek ancak itirazınız uygun görülmez ise şikayet başvurunuz reddedilebilecektir.

Şimdi internette bu adamların temmuzda zam yapttığına dair dünya kadar forum yazısı kanıt olarak mevcut ve en son gönderdikleri sms i de silmedim ama büroya kadar gidip bunları gösterecek vaktim yok ne yazık ki bende mail adreslerini istedim şayet kabul ederler ise bu zammı geri çektirebiliriz...

Ama sizinde bildiğiniz üzere destek lazım...

Var mısınız?...

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Paketine zam gelmiş bu durumda yapabileceğin bir şey yok. Eğer Vodafon sana paketine 1 sene içerisinde zam yapmayacağız deseydi sen haklı olurdun.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hey gidi günler hey... :D 8 tl ye nete sınırsız girerdik bee :)

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
4g gelene kadar wi-fi demek istedim, şuan en hızlı mobil internet kaç megabit?
arkadaşta avea nın sınırsız interneti vardı youtube daki 240p videoda takılıyordu.

42ydi galiba oda baz istasyonunda yaşarsan ve operatör vanaları tam açarsa :D
mesela vodafonenin cepnet paketinde hızı düşürmeseler adsl ile rakip olacak derece de hızlı bence