Xperia Z 4.1.2 Radio Uygulaması (efektli)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
gerçekten çok hoş olmuş :) arkaplanda renkli renkli noktalar sürekli hareket halinde ve şekiller oluşturuyorlar :)

uygulamayı indirip normal uygulama yükler gibi yüklemeniz yeterli :)

İndir - Radio Uygulaması

Uygulamadan Görseller

vJ7qNLt.png

5oGYC7d.png

vp9zXaA.png

Qm6g9Nl.png

EB3HEJH.png

fbHWS13.png

b1k8V4Q.png

XNYLLkP.png

Mm7TfN2.png

devereci08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim radyo zaten sorunluidi( cok az çekiyordu) bu uygulamayı yükledim bi umut:) hepten gitti "maalesef FM radyo durdu" uyarısı veriyor. tlf arc s

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de hata verdi. Programı kurarken "Aynı adda farklı imzaya sahip bir uygulama zaten var." hatası verdi ilk. Sonra nasıl olduysa kurdu bir kaç deneme sonrası. Daha sonra, programı kurup çalıştırmak istediğimde ise program aniden kapanıyor, "Maalesef fm radyo durdu." hatası veriyordu. Kaldırdım. Bir çözüm bulunursa tekrar kuracağım..

Telefonum Xperia Tipo (ST21i). Android sürümü 4.0.4, Derleme numarası 11.0.A.4.22. Yorumlarınızı bekliyorum...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Bende de hata verdi. Programı kurarken "Aynı adda farklı imzaya sahip bir uygulama zaten var." hatası verdi ilk. Sonra nasıl olduysa kurdu bir kaç deneme sonrası. Daha sonra, programı kurup çalıştırmak istediğimde ise program aniden kapanıyor, "Maalesef fm radyo durdu." hatası veriyordu. Kaldırdım. Bir çözüm bulunursa tekrar kuracağım..

Telefonum Xperia Tipo (ST21i). Android sürümü 4.0.4, Derleme numarası 11.0.A.4.22. Yorumlarınızı bekliyorum...

telefonun rootlu ise uygulamayı direk system/app klasörüne kopyala
(eskisinin yedeğini almayı unutma)

xdangerx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar radyo sadece ekran kapalıyken çalışıyor kilidi çözüp telefonu kullanmak istediğimde çalışmıyor radyo tel z2 nasıl çözerim ?