deatmania
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 62
Spor bölümü moderatörlüğü bitmiştir. Havai fişikler patlayabilir. 

Hayırlı olsun.Spor bölümü moderatörlüğü bitmiştir. Havai fişikler patlayabilir.![]()
[MENTION=105823]bt38[/MENTION] Yeni spor moderatörümüz.Hayırlı olsun.
İşin baya zordu zaten.
Boşluğu kim doldurdu?
Spor bölümü moderatörlüğü bitmiştir. Havai fişikler patlayabilir.![]()
son icraat benim sabri capsini kaldırmışsın
bende o küfür dediğin kısmı kaldırıp yeniden yüklemezsem :mrgreen:
Yükle, yine kaldırırm.Diğer görevlerim devam ediyor.
Kurallara uygun birşeyi kaldıramazsın. Yüce divana giderim:lol:
İzin ver biletini ben alayım.![]()
Ben bu gelmeyen tv servisini geldiği zaman döver sonra tv yi kurdururum...!
yaz sonuna doğru düşünüyoruz@zoki iddaacı oldun çıktın sana bir tükkan açalım:mrgreen::mrgreen:
Tv geldimi ondar haber ver. Servis illaki gelir.![]()
Sabah geldi hocam. Sehpası da yarın geliyor başka bir yerden. Servis cumadan önce gelemem diyor. Sinirlendim biraz.
bir tv kurmak ne kadar zor olabilir ki? Kendin kuramıyor musun?
Bizde plazma vb türevleri yok ondan soruyorum. Tüp teknolojisindeyiz hala![]()
Onda sorun yok tabiki kurarım ben. Hatta servisin yapacağı ya da yapamayacağı piksel testi dosyalarını her formattan birer film dosyası kontrol için hazırladım bile usb de. Lakin garanti başlangıcı için kutuyu onların açması gerekiyor hasar olursa rapor tutma ve direkt değişim için.
Çok yoğunlarmış beyzadeler. Yarın bir uğrayacağım öğlen vakti.
Desene sende benim gibi çıktın. Bir elektronik alet alırken tam teşekküllü bilgi ve donımla alıyorsun. Bende media player alırken test dosyalarını ayarlamıştım
Garanti dedikleride genelde fos birşey ama o kadar para vermişsin tabiki kullanacaksın yeri geldiğinde. İnşaallah ürün temiz çıkarda garanti işin hiç olmaz ileride.
Elektronik işi şan işidir derim hep. En iyi ürünüde alsan şansın biraz iyi olmalı.
Antalya manavgat, Rauf Denktaş Köprüsü pasajında Irmak Dürüm Dünyası. Buyrun gelin hacılar. Yalnız ikram yok, SDN'den geliyorum derseniz kazık atarım, 5 liraysa 7 lira ona göre![]()