Sabahları Erkenden Uyanamayanlar İçin Eğlenceli Uygulama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TALEX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TALEX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sabah Erkenden Uyanamıyormusunuz Yada Uyandıktan Sonra Erteleyemi Basıyorsunuz Bu Uygulama Lavaboyu Görene Kadar Çalmayı Durdurmuyor Ya Telefonu Kırarsınız Yada Lavaboya Gidersiniz işte eğlenceli Uygulamanın videosu:

[video=youtube;VzxAQqc7oGA]http://www.youtube.com/watch?v=VzxAQqc7oGA&feature=youtu.be[/video]

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Güzel düşünülmüş ama sinirlenirsem telefona verdiğim paraya acımam fırlatırım :D

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Valla matematik problemleri soran uygulamalara kadar denemişliğim var.
Neticede ne oldu? 3 4 basamaklı iki sayının çarpımı soruyordu, son basamağı tutanı işaretleme gibi çakallıklara yöneldim. :)

Son olarak gittim Edifier'dan alarmlı saat aldım bakalım şimdiye kadar fena değil performansı. :) Uyanmak için telefona güvenmek gerçekten sakat iş.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Sabah sabah sinirlenir fırlatır atarım heralde telefonu.

Telefon 2000TL ama alarm çaldıktan sonraki 5-10 dakikalık yatak keyfi paha biçilemez :mrgreen:

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
AKILLI telefonlar kapalıyken çalamıyorlar dolayısıyla kapatırım gider telefonuı

arla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fotoğraf çektiği bölüme alınca sanırsam alarm duruyor. Fotoğraf çekme bölümünü açar yatarım :yes: olmadı => :hammer:

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Fotoğraf çektiği bölüme alınca sanırsam alarm duruyor. Fotoğraf çekme bölümünü açar yatarım :yes: olmadı => :hammer:

lavabonun resmini çekmen gerekiyor ;) tabi bu resmi değiştirebilirsin sanırım :)

embayt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gayet hoş bi uygulama olmuş aslında..
mesela ben 3 tane alarm kuruyorum (ki 10tanede tekrarlama var hepsinde) :) sabahları kalkabilmek için..
sanırsam otomatik olarak smart eller ve beyin 2lemesi hemen kapatıveriyor orada..
bu uygulama sayesinde belki uyanabilirim..
ayrıca bugün bi başka program daha bulmuştum

Puzzle Alarm Clock PRO v1.3.4 en önce bunu denicem sonra olmassa o kameralı olanı denerim..

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Uygulamayı denemek için lavabonun resminin çıktısını alırdım. Çıktıyı da yatağın kenarına bırakırdım:)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Lavabonun yanında yatardım.. :P :D

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Valla izlerken gerildim ,uykulu uykulu zorla uyandırılmak. En güzel olanı yine geleneksel yöntem, erteleyeceksin abi 25-30 dakika o arada zaten uyku dağılıyor.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bizim millet hemen kurnazlık peşinde:) programı uyanamayanlara alternatif olsun diye yapılıyor bizimkiler daha kurmadan açıklarını aramaya başlıyor, hiç yüklemeyin o zaman :)

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bende uyanamadım daha hala gecemi acaba :D hehe

embayt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben anlamadım =) o kadar planlar yapılmışki alarmı kapamak için..
niyet uyanmak mı uyanmamak mı şaşırdım doğrusu :D..
programın amacı sizi kaldırıp uykulu hava sahasından uzaklaştırmak ama buradaki amaçlar çok sapmış :D

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ben de her sabah güne 4 tane sayıyı küçükten büyüğe doğru sıralamak ile başlıyorum :) bu lavabo işi AKILLI telefonun tamamen küstahlığı :D Adam gibi saatinde öt gerisine karışma :)