Htc one , Note 2, S3, Limua 920 sizce hangis ?

Hakan Karagül

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Uzun süre önce telefon almaya karar verdim. hTc One almaya karar vermiştim. Ama tedarik sıkıntısı yüzünden nisanın sonunda gelecekmiş. Bu olaylar gerçekleşirken biraz araştırma yaptım. hTc nin Türkiye servisini baya şikayet ediyorlar bu da bende soru işaretleri uyandırdı. Bende bu 4 telefon arasında kaldım size soruyorum. HANGİSİ NEDEN. Yardımlarınız için teşekkürler.

Serhat Y

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bana sorarsan tip olarak ve özellik olarak htc one daha önde gibi özelik olarak note 2 nin özelikleri tam bilmiyorum ama görünüş olrak kesilikle htc one

H2SO4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
one diğerlerinin cok üstünde bir telefon bence..servis sıkıntısı konusunda bir bilgim yok açıkçası ama nisana kadar bekleyebilirm dersen one almalısın
one dışında da bir lumia kullanıcısı olarak (uygulama düşkünü değilsen) 920 derim

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle Note 2 .Lumia yi zaten gec wp8 o.S3 te 1gb note2 de 2gb ram var.Htc gayet guzel fakat dedigin gibi servis sorunu var ve Samsung parca ile pazarlamada Htc ye gore bariz sekilde ustun.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
note 2 kullanıcısı olarak çok memnun olduğumu belirteyim. ancak htc one yeni nesil bir telefon. note 2 ye göre daha iyi donanımlara sahip. aradaki nesil farkından dolayı karşılaştırmak adil olmayacaktır. note 2 nin kalemi cihaz eşsiz kılıyor. onun dışında boyutunun büyük olması mükemmel bir şey. 4" telefonlar gözümde nokia 3310 gibi kalıyor artık. htc one'da ekran olarak büyük sayılır.

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
HTC ONE Al.

Full HD SUPER IPS LCD 3 , BEATS AUİDO SES ÇİPİ , SNAPDRAGON 600 İŞLEMCİ , FULL ALİMİNYUM KASA VS VS daha ne olsun...

ayhankucuk28

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kesinlikle samsung almalısın. Telefonlarının desteğini uzun süre kesmiyorlar. S3 kullanıyorum gayet memnunum. Eğer büyük gelmezse Note 2 alman daha iyi olur. Ama S3'ün Note 2'den tek eksik yanı kalemidir. Kalemle yapabildiğin şeyler gerçekten güzel ama ban göre o kadar büyük bir cihaz taşınmaz :) Eğer hala beklemeyi düşünüyorsan S4 al.

Hakan Karagül

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkes gibi bende görünüşüne hastayım teşekkürler yorumun için :)

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
En iyisi kendin araştırman, buradaki fanların kafanı karıştırmasına izin vermemen. Çünkü kim neyi seviyorsa onu göklere çıkarıyor işin enteresanı diğerlerini yerin dibine sokuyor. "Hangisini alayım, neden?" diyorsun. "Şunu al" diyor adam akıllı bir gerekçe bile söylemiyor ya da söyleyemiyor.

Ama şahsi görüşüm olarak şunu söyleyeyim; S3 ile Note II aynı soruda seçenekler olamaz. Boyut sıkıntın yoksa Note II varsa S3. Önemli olan diğerlerinden seçmek. Fazla uygulama kullanıyorsan da Lumia olmaz. Zira yeni sayılabilecek bir platform ve uygulama desteği az. Yani bu gidişatla elimizde One ve Note II kaldı.

İkisi arasında bir tercih yapacaksam olsam, bir müddet sonra arayüzde bile kasan, yüksek grafik özellikli oyunları çalıştırırken sıkıntı yaşayan bir "Üst Seviye Cihaz" almazdım.

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Note 2 kullanıyorum ve telefonumdan da kamerasının gece çekimi performansı hariç gayet memnunum.WP için yani lumia için daha biraz zamanın gerektiğini düşünüyorum.Marketi de gelişirse daha iyi olacaktır.Uygulama ve oyun düşkünüysen android veya ios tercihin olmalı.
HTC One meselesine gelirsek Note 2'ye göre daha yeni ve daha yüksek donanımlı güçlü bir cihaz.Note 2 de güçlü ama One kadar değil. Ben senin yerinde olsam ya HTC One'ı ya da Samsung Galaxy S4'ü tercih ederdim.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
HTC Türkiye'nin problemleri olduğu doğrudur ancak 3-4 aydır çalışan farklı bir ekip var, çok daha başarılı olduklarını söyleyebilirim, çok yakinen uğraşmış birisi olarak.

Ben bunların arasında One tercih ederim ama sebepleri tamamen benim beğenime kalan konular, o nedenle kimseye tavsiye edilecek bir durum yok. :)

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
One bataryası sıkıntı ve htc hiç tavsiye etmem şahsi görüşüm... güncelleme sıkıntısı var

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
One bataryası sıkıntı ve htc hiç tavsiye etmem şahsi görüşüm... güncelleme sıkıntısı var
Hala kaldı mı bu bataryası sıkıntı diyenlerden diye merak ederken denk geldim. Bilmiyorsanız boş ifadelerle doldurmayın. HTC One X ICS'ken çabuk bitiyordu. Bunu bir öğrendiniz geçen sene ondan sonra her yerde "çabuk bitiyor". Jelly Bean ile S3 ile One X arasında sadece 1 saatlik yoğun kullanım farkının oluştuğunu ve One X+'ın 40 nm @1.7 Ghz işlemcisine rağmen aynı batarya gücündeki S3'e fark attığını söyleyebiliriz.

Telefonlara güncellenmiyor diye kızıyoruz, kendimiz sanki çok güncel kalıyormuş gibi. Her yeniliği çok iyi takip etmek gerek.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
note 2 kullanıyorum kesinlikle al derim

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Senin hTC one ı alınca servise mi götüreceksin biraz mantıklı ol one numara telefon :)

Hakan Karagül

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin hTC one ı alınca servise mi götüreceksin biraz mantıklı ol one numara telefon :)
soruna cevap bile vermiyorum :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

En iyisi kendin araştırman, buradaki fanların kafanı karıştırmasına izin vermemen. Çünkü kim neyi seviyorsa onu göklere çıkarıyor işin enteresanı diğerlerini yerin dibine sokuyor. "Hangisini alayım, neden?" diyorsun. "Şunu al" diyor adam akıllı bir gerekçe bile söylemiyor ya da söyleyemiyor.

Ama şahsi görüşüm olarak şunu söyleyeyim; S3 ile Note II aynı soruda seçenekler olamaz. Boyut sıkıntın yoksa Note II varsa S3. Önemli olan diğerlerinden seçmek. Fazla uygulama kullanıyorsan da Lumia olmaz. Zira yeni sayılabilecek bir platform ve uygulama desteği az. Yani bu gidişatla elimizde One ve Note II kaldı.

İkisi arasında bir tercih yapacaksam olsam, bir müddet sonra arayüzde bile kasan, yüksek grafik özellikli oyunları çalıştırırken sıkıntı yaşayan bir "Üst Seviye Cihaz" almazdım.

Araştırdım zaten ama dediğim gibi aklımda sorular kaldı. bunları çözüme kavuşturabilmek için konu açtım. Yorumların için teşekkür ederim. yorumun gayet güzeldi :)

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Yalan söyleme htc one ın bataryası Samsung Galaxy s3 ile aynı kullanımda daha uzun süre dayanıyor buda demektırkı s3 den daha başarılı bir pil performansı var demek.

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Hala kaldı mı bu bataryası sıkıntı diyenlerden diye merak ederken denk geldim. Bilmiyorsanız boş ifadelerle doldurmayın. HTC One X ICS'ken çabuk bitiyordu. Bunu bir öğrendiniz geçen sene ondan sonra her yerde "çabuk bitiyor". Jelly Bean ile S3 ile One X arasında sadece 1 saatlik yoğun kullanım farkının oluştuğunu ve One X+'ın 40 nm @1.7 Ghz işlemcisine rağmen aynı batarya gücündeki S3'e fark attığını söyleyebiliriz.

Telefonlara güncellenmiyor diye kızıyoruz, kendimiz sanki çok güncel kalıyormuş gibi. Her yeniliği çok iyi takip etmek gerek.
laflarını geri alman daha iyi olur çünkü samsung fanı yada çoğunluğun dediği laflarla söylemiyorum.Kullanıyorum,test edip soran olursa görüşümü belirtiyorum.Güncelleme konusundaysa android kullanıcılarının nerdeyse yarısından çoğu custom rom yada cyanogen bilmediği için kullanmıyor o yüzden güncelleme olayını belirttim

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
adam görüş istemiş onu yazdım diğerlerini neden yazmadığımıda belirttim gelen geçen laf atıyor.Yaz kendi görüşünü Allah Allah, ne bulaşıyorsun

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Yalan söyleme htc one ın bataryası Samsung Galaxy s3 ile aynı kullanımda daha uzun süre dayanıyor buda demektırkı s3 den daha başarılı bir pil performansı var demek.

One'ın kıyası S3 değil yalnız. Hataya düşme. HTC'nin pil ömrünü bilen bilir. Arkadaşım Butterfly'la 7 saat Real Racing 3 ve oyun internet bağlantısı gerektirdiği için 7 saat 3G. 7 saat açık 5 inç full HD panel. 2020 mAh batarya ve sonunda kalan %21 şarj. Ne istiyorsun daha telefondan? :D

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Kıyasladığımız şey HTC One X mi yoksa HTC One mı?
Eğer HTC One diyorsanız
Bütün bu telefonlardan üstün
Eğer HTC One X diyorsanız
Tercihiniz Note 2 olsun ..

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
laflarını geri alman daha iyi olur çünkü samsung fanı yada çoğunluğun dediği laflarla söylemiyorum.Kullanıyorum,test edip soran olursa görüşümü belirtiyorum.Güncelleme konusundaysa android kullanıcılarının nerdeyse yarısından çoğu custom rom yada cyanogen bilmediği için kullanmıyor o yüzden güncelleme olayını belirttim

Bu kadar diyorum. http://forum.shiftdelete.net/telefo...-2-s3-limua-920-sizce-hangis.html#post2781945 One kullandın mı? Butterfly? Droid DNA? J? One X+? Yeni nesil cihazlarının yazılımı gayet başarılı araştırmaların eksik kalmış. Yardımcı oluyorum. Maksat bilgi alış verişi. Yoksa niyetim bilmişlik yapmak ya da bu tarz gereksiz işler değil. Yanlış bilgi verdin düzelttim. Yazılım konusunda da hakkın var. Son cümlem zaten ona atıf değildi.

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bu kadar diyorum. http://forum.shiftdelete.net/telefo...-2-s3-limua-920-sizce-hangis.html#post2781945 One kullandın mı? Butterfly? Droid DNA? J? One X+? Yeni nesil cihazlarının yazılımı gayet başarılı araştırmaların eksik kalmış. Yardımcı oluyorum. Maksat bilgi alış verişi. Yoksa niyetim bilmişlik yapmak ya da bu tarz gereksiz işler değil. Yanlış bilgi verdin düzelttim. Yazılım konusunda da hakkın var. Son cümlem zaten ona atıf değildi.
One dışında diğerlerini kullandım ki zaten One kullanmak imkansız şuan.Sense arayüzü şuan zaten en çok sevilen arayüzlerden biri ben sadece batarya ve güncelleme dedim sustum diğer konularda kötü demedim

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bunların arasında sanırım note 2 ile htc one arasında kalırdım. Ama sanırım Samsung'un Htc'ye oranla verdiği daha fazla yazılım desteği ve bu telefonun daha büyük ekranlı oluşu beni note 2 almaya yöneltirdi.

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 2 ayrı güzel bir cihaz. Note 2 şu ana kadar en beğendiğim telefon

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
karşılaştırma saçma olmuş konuyu açan arkadaş birisi 1 ay ancak oldu diğerleri senelerini doldurdu neredeyse karşılaştırma yapıyorsunuz htc yi sevmeyen biri olarak bariz htc dicem . karşılaştırma yapacaksan s4 htc one xperia z arasında olmalıdır.

karşılaştırma saçma olmuş konuyu açan arkadaş birisi 1 ay ancak oldu diğerleri senelerini doldurdu neredeyse karşılaştırma yapıyorsunuz htc yi sevmeyen biri olarak bariz htc dicem . karşılaştırma yapacaksan s4 htc one xperia z arasında olmalıdır.

Hakan Karagül

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

S4 benim beklediklerimi karşılamayan bir telefon. zaten en son paylaşılan videoyu izlediysen ( gazetecilerin yorumlarını ) bana biraz hak verirsin. Xperia z yi konuşan duymadım bu zamana kadar. zaten en son güncellemeden sonra kapanma sıkıntısı vardı telefonun. bence karşılaştırma benim için gayet mantıklı :) herkes aynı düşünecek diye bir kural yok.