Hangi telefonu alayım?

uğur4105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar 2 aydır samsung s advance kullanıyorum.yurt dışı almıştım 588 tl ye şimdi yeğenimede almak istedim ama bulamadım.aynı satıcıda yoktu.sözde getirecekti ama getirmedi.neyse benim telefonumu yeğenim istiyor.şimdi ona verirsem ben yeniden telefon almak niyetindeyim.yurt içi garantili almak istiyorum.
aklımda s3 mini var sıfır 2 yıl telpa garantili 825 tl ye buldum.yine aynı fiyata yurt içi garantili s advance de var.sizce hangisini alayım yada 800-900 tl fiyat aralığında hangi telefonu önerirsiniz? sony düşünmüyorum bunu baştan söyleyim ona göre fikir verirseniz sevinirim.
hayırlı forumlar
s1.gif

Marcelo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Paralel ithalat ürünlerin garantisi sıkıntı yaratabilir... O fiyat aralığı sanırım s3 mini önerebilirim...

uğur4105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar birde diyelim ki s3 mini almaya karar verdim.650 tl ye yurt dışı almak mı yoksa 800 tl ye telpa garantili mi almak mantıklı olur.

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
arkadaşlar birde diyelim ki s3 mini almaya karar verdim.650 tl ye yurt dışı almak mı yoksa 800 tl ye telpa garantili mi almak mantıklı olur.

Bence garantili telefon almak daha mantıklı olur. Ne olur ne olmaz yarın bir gün bozulursa daha fazla para verip yaptırman gerekebilir. Bende o fiyat aralığında s3 mini önerebilirim.

turnuva66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uğur kardeş bu advanceyi aldığın telefoncu kızılayda tam olarak nerdeydi ? yardımcı olursan sevinirim bende alıcam o telefondan bi kaç yerde buldum fakat 700 lira civarında istiyolar nasıl yapsam bilemedim..