- Konuyu başlatan
Bu hikayeye inanan varsa.. neyse bir şey demiyorum istediği primi verdikçe düzmece hikayesini anlatmaya devam edecek. Sen gerçek bi fotoğraf atsana önce @djvietnam
eğer öyleyse "ben aslında hikaye anlatıyorum sizi enayi yerine koymuyorumarkadaş hikaye anlatıyor, beğenmeyen ilgilenmesin okumasın kardeşim ne diye kilitlensin diyorsunuz, hikayedeki kadından daha bir acayipsiniz.
Şimdi şöyle bir şey var, bu hikayeyi anlatam adamı ben savunmuyorum ama adam burada dikkat edersen anlattığı şeyin gerçek olduğuna veya gerçek olmadığına dair bir şey yazmamış.eğer öyleyse "ben aslında hikaye anlatıyorum sizi enayi yerine koymuyorum
yaptığınız yorumlara kıs kıs gülmüyorum" demesi gerekmezmi
tamam yalan olduğu az çok anlaşılıyor ama arkadaş şimdiye kadar bunu kabul etmemiş
kimse aptal yerine koyulmaktan hoşlanmaz öyle değil mi?
ben daha az terbiye almış oluyorum bu durumda öyle mi ?herkesin aldığı terbiyenin farklı olduğunu ıspatlayıp benim senin msjnı beğenmemle gösterdiğim terbiyenin farklı olduğunu dikkatine sunmak için beğendim herkesin aldığı terbiye aynı değil gördünmü kardeşim
Yoooo biz öyle bir şey duymuyoruz. Senin bilgisayara da lanet bulaşmış. Dikkatli ol, karşı komşularına dikkat et.Bu la la la nasıl çalıyor yahu?