Samsung Galaxy S3 Jelatin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OguzTML
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OguzTML

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır araştırmama rağmen telefonuma ekranı tam kaplayan jelatin bulamadım.
Değişik internet sitelerinden 4 farklı jelatin aldım ancak hepsinin tanıtım resimlerinde ekranı tam kaplıyor gözükmesine rağmen elime gelen ürün hep ekranı yarım kaplıyordu resimdeki gibi kaplayan jelatin arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

549764_144009095766378_1941170383_n.jpg

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
:blink: Telefonculara söyle, başından aşağı kutu kutu dökerler.

OguzTML

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok çarşıdaki tüm telefonculara baktım :)

raprap95

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bulamdım kardeş yanlardan yarım santim kadar açık kaldı ama şöyle yapabilirsin galaxy note göre al bi tane sonrada kes :D

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yav arkadaşlar zaten ortalam yarım santim kısa olması normal çünkü kılıf takarsanız kasayı tutsun diye benim s2 o şekilde sıkıtı yok

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bende bulamdım kardeş yanlardan yarım santim kadar açık kaldı ama şöyle yapabilirsin galaxy note göre al bi tane sonrada kes :D
Aynen, bulunduğun yerde yoksa bu arkadaşın dediğini yapman mantıklı..

OguzTML

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Mantıklı aslında :D :D Beni rahatsız eden zaten yanların açık kalması resmen kafaya taktım bu olayı :)
Jelatini kimler yapar yada özel kesim yaptırayım :)

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Mantıklı aslında :D :D Beni rahatsız eden zaten yanların açık kalması resmen kafaya taktım bu olayı :)
Jelatini kimler yapar yada özel kesim yaptırayım :)
Telefoncuya söylersen o da yapabilir kendin de yapabilirsin, note 2 için jelatin alıp makasla kenarlarından kırp kırp kes tamamdır. :)

OguzTML

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birebir kesmek çok zor kesilirse belli olur kenarları filanda hiç orjinal durmazki :)

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Birebir kesmek çok zor kesilirse belli olur kenarları filanda hiç orjinal durmazki :)
Jelatini alındaki stickerından çıkarmadan önce makasla keseceksin boyutuna göre. Orjinalden kastın nedir? İkisi de bildiğin saydam jelatin işte.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Galaxy S3'ün ekranının bombeli yapısı yüzünden tam kaplayan jelatin bulamazsınız.

ayhankucuk28

Asistan
Reaksiyon puanı
1
IPG tavsiye ederim. Resimdeki gibi olmasa da en iyi bu kaplıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a ark lar benim s3 e jelatin tam yapışmıyor knarları kalkıyor hep bilgisi olan varmı neden olur ?