IDE Detecting Drives Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tolga61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tolga61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Bilgisayar açılışta başlıkta yazdığım bölümde çok fazla süre bekliyor. Açılması çok uzun sürüyor. Hatta bazen bu sorundan dolayı pcyi uyku modundan uyandırdığımda ekran gelmiyor.
Hepsi bu sorundan sonra başladı. Bunun çözümü nedir? Gerçekten bu sorun başına gelen ve çözmüş olanlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Teşekkürler...

KuzeyT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bende de var ama maalesef soruna cevap veremiycem.Üni 1,2 yıl sonra bitsin çöpe atarım zaten bilgisayarı :)
Benim sorun hakkında da bahsediyim bari de belki işine yarar birşey demiş olurum.
Markası Acer.Hazırlıkta anakartını yakmıştım,sonra servise verdim,geldi.Fakat bu pc'de çok iyi bir havalandırma kullansam bile pes'miş,fifa'ymış çalıştıramam,yani çalışır da 5 dk'ya kapanır.Ya pc'yi bir yere götüreceksem kapatırım,ya da dediğin gibi ekran karararak açıldığında açma tuşuna basılı tutarak kapatır açarım.Yani bu kararma işi çok olmuyor aslında.Ha kapatma işinden niye bahsettim,çünkü sen demişsin uykuya alıyom filan diye,ben de her zaman uykuya alırım pc'yi.Benim pc de çok uzun sürede açılır,tabi kapatıp açarken.Artık onu da dandirikliğine veriyom.Ölmüş olum bu bilgisayar.
Üni bitsin çöpe atıcam zaten. :)
Hayır işin komik yanı da bilgisayar mühendisliği okuyorum :D
Hadi eyvallah..

tolga61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:D:D çok dramatik :D
Benim pc masaüstü, evet ben de uzun uzun basarak kapattığım oluyor bazen. Bide oyun performansı konusunda sıkıntı yok. Tek sorun ide detecting drives bölümünde çok beklemesi, bide akabinde bazen ekranın gelmemesi falan yada donma. Tek sorun dedim çünkü diğer sorunlar buna bağlı. bundan önce öyle olmuyodu. Bu sorunun muhakkak bir çözümü vardır.

Yardımlarınızı bekliyorum :'(

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
benim aklima gelen su, ide test veya donanim ozelliklerini gosteren o yazilar hep bios ile alakali. ben biostan acilista cikan bir kac bolumu kapattim. mavi ekran hatalarida ilk basta donanimsal olarak gozukur. bu konuyu iyi bilen bir arkadas varsa aciklar belki.

tolga61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim aklima gelen su, ide test veya donanim ozelliklerini gosteren o yazilar hep bios ile alakali. ben biostan acilista cikan bir kac bolumu kapattim. mavi ekran hatalarida ilk basta donanimsal olarak gozukur. bu konuyu iyi bilen bir arkadas varsa aciklar belki.

hangi mavi ekran :D sadece ağır açılıyor :D

tolga61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
koskoca siteye bu olayın çözümünü bilen yok mu :(

tolga61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorunu çözdüm. yapmam gereken kasayı açıp hdd kablosunu anakart üzerindeki başka bir yuvaya takmakmış. bu sayede sorun çözüldü. eğer aynı hatayı alanlar olursa denesin derim