HostingerTr
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0

TÜRKÇE BEDAVA HOSTING
( hostinger.web.tr )
2000MB Alan, 100GB Trafik
ÜCRET YOK! - REKLAM/BANNER YOK! - KOLAY SİTE KURUCU! - PHP VE MySQL DESTEĞİ! - OTOMATİK YAZILIM YÜKLEYİCİ !
__________________________________________________ __________________________________________________ ________________
Site Kurucu
5 dakika içinde site hazırlamanıza imkan veren site kurucusunu kullanmak çok kolay. Kod bilgisi gerekmez.
* Çocuklar Bile Yapabilir *
* 100 Web Site Şablonu *
* Arama Motoru Dostu *
Daha fazla bilgi...
__________________________________________________ __________________________________________________ ________________
Hosting Planları
20,000'den fazla müşteri Hostinger web hosting servislerini seçti!
* Ücretsiz - 0,00 $ *
* Premium - 3,84 $ *
* Business - 7,84 $ *
Daha fazla bilgi...

ICANN Sertifikası
ICANN Sertifikası şirketin onaylı olduğunu, sağlam finansal yapıya sahip olduğunu ve güvenilir olduğunu gösterir.
* Hostinger ile alan adlarınız güvende. *

Ben daha çok video blog tarzı site açmak istiyorum... Yani site üzerinden gerek SD gerek HD video akışı sağlamak niyetindeyim. Daha önce cirtexhosting ile çalışıyordum ama video işleme konusunda sınıfta kaldığını söyleyebilirim. Bu yüzden onlarla çalışmıyorum artık. Business paketinizi almak isterim ancak şunu sorayım: Aldığım paket için koyduğunuz ram miktarı ne kadar? Cirtexhosting 64 Mb lik komik bir seviyedeydi. Ayrıca Business paket dahilinde kullanabileceğim işlemciyi de yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
 Ben daha çok video blog tarzı site açmak istiyorum... Yani site üzerinden gerek SD gerek HD video akışı sağlamak niyetindeyim. Daha önce cirtexhosting ile çalışıyordum ama video işleme konusunda sınıfta kaldığını söyleyebilirim. Bu yüzden onlarla çalışmıyorum artık. Business paketinizi almak isterim ancak şunu sorayım: Aldığım paket için koyduğunuz ram miktarı ne kadar? Cirtexhosting 64 Mb lik komik bir seviyedeydi. Ayrıca Business paket dahilinde kullanabileceğim işlemciyi de yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim