Whisper1907
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 24
SDN Fenerbahçe Kulübünde bu resmi paylaştıği için bir kardeşimiz banlandı forumdan. Terbiyesizlikmiş bunu paylaşmak. Çok ironik............
bu resmi paylaştığı için mi banlandı? yoksa bu resimi paylaşırken yazdığı mesajla resme yüklediği anlam yüzünden mi?SDN Fenerbahçe Kulübünde bu resmi paylaştıği için bir kardeşimiz banlandı forumdan. Terbiyesizlikmiş bunu paylaşmak. Çok ironik............
bu resmi paylaştığı için mi banlandı? yoksa bu resimi paylaşırken yazdığı mesajla resme yüklediği anlam yüzünden mi?
ben mesajları okudum, merak etme... sen resmi paylaşan arkadaşın, resimle birlikte neler yazdı; onu söyle lütfen.Fotoğrafların terbiye sınırlarında olmadığını söyledi. Silen mod arkadaşınız. Mesajlarda görebilirsin!...
ben mesajları okudum, merak etme... sen resmi paylaşan arkadaşın, resimle birlikte neler yazdı; onu söyle lütfen.
Bundan daha doğal ne olabilir [MENTION=84327]deatmania[/MENTION]Sadece Ordu'yu yenmemişiz, Fenerbahçe sayfasına bakın.![]()
![]()
Birini suçlarken baş parmağınız suçladığınız kişiyi gösterirken, diğer 4 parmak sizi gösterir.
Emrin olur.bir dahakine bizim kulübe gelip 12 numaram yaz..
Herkese benden çay, şakire yok
![]()
Emrin olur.
Senden de bir forma isteriz.![]()
Herkese benden çay, şakire yok
![]()
Rekor peşindeysen daha mantıksız salla, seninkinin olabilitesi var![]()
Emrin olur.
vuhuuu çok sert. gergin dakikalar, tansiyon yüksek, nabız limitte. bakalım günün sonu neler gitirecek. dırım dırım dırımmm.
vuhuuu çok sert. gergin dakikalar, tansiyon yüksek, nabız limitte. bakalım günün sonu neler gitirecek. dırım dırım dırımmm.
evet Ali emrediyorum.. 12 numara FENERBAHÇE taraftarına söylenir..Sen çok iyi niyetlisin ya.. burada dalga geçmek için yazmamışsındır.. o yüzden burada değil gel FB klübünde yaz..
Sen hiç kimseye emir veremezsin!
Kelime ne zamandan beri noter onaylı sizde?
Hukuka aykırı bir durum varsa mahkemeye git, bizlerle uğraşma..
12. adam, 12 numara dünyanın her yerinde taraftara söylenir..
Farz et ki dalga geçiyoruz, siz yapmıyor musunuz?
Ortamı germeyin..
12 numara bizimdi ama. üveeee:crying:![]()