[Kampanya] SuperEasy SpeedUp 2

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
735032_10151472441170861_852072040_n.jpg

500x500xsupereasy-speedup-2.png.pagespeed.ic.ARw4xiIBM5.png

Tamindir ve SuperEasy işbirliğiyle düzenlediğimiz kampanya sayesinde tüm kullanıcılarımız 29.95 dolar gibi bir ücret karşılığında satılmakta olan SuperEasy SpeedUp 2 programına ücretsiz olarak sahip olabilecekler.

SuperEasy SpeedUp 2 Nedir?

En yeni bilgisayarlar bile bir süre sonra yavaşlamaya başlar. İşte bu noktada SuperEasy SpeedUp 2 bilgisayarınızda bulunan gizli hataları, istenmeyen veya kullanılmayan başlangıç öğelerini ve diğer sorunları tespit ederek düzelten başarılı bir bakım/optimizasyon aracı ve bilgisayar hızlandırma programıdır.
Herkes bilgisayarının sürekli olarak ilk gün aldığı performansıyla çalışmasını ister. SuperEasy SpeedUp 2 sayesinde bu isteğiniz sizlere hiç de uzak olmayacak.
Sabit disklerinizi optimize eden, internet geçmişinize ait izleri silen, kayıtları düzelten bu güçlü ve güvenilir yazılımı kullanabilmek için bilgisayar uzmanı olmanıza da gerek yok. SuperEasy SpeedUp 2 sizin için tek bir tuşla saydığımız tüm işlemleri gerçekleştirerek bilgisayarınızın ilk günkü performansına kavuşmasını sağlar.

SuperEasy SpeedUp 2'ye Nasıl Ücretsiz Sahip Olacaksınız?

SuperEasy SpeedUp 2 programına ücretsiz bir şekilde sahip olabilmek için yapmanız gereken şey çok basit. Öncelikle aşağıdaki link üzerinden SuperEasy SpeedUp 2 indirme sayfasına giderek indirme bağlantıları arasından "Kampanya Linki ile Tam Sürüm" bağlantısına tıklayarak programı indirmek.

Kampanya Linkinden İndirin

Kampanya Linki ile Tam Sürüm (9.37 MB)

Veya

Buradan

supereasy-speedup-2_1_842x627.jpg

Program Hakkında bilgisi olanlar deneyimlerini paylaşırsa seviniriz..

Kampanya Linki

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Bilgisayarımda 5 tane program var bu 5 ini haftada 1 çalıştırıyorum birinin göremediği hatayı diğeri görüyor tamamlayıcı nitelikte başka yazılımlara gerek duymuyorum ama tam indire kaliteli bi site

CLEANER

WİSE CARE 365

adanced system care

avg antivirüs

DLL fix files

By-Chost

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Lisans anahtarı istiyor.. Ücretsiz derken 1 günlük deneme süresini mi kastettiniz ?

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Üç gün denemek için yeterli bi süre olmadığı için indirmeyeceğim.
Yinede emek var,Teşekkürler.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Zaten verdiği sitede de deneme sürümü yazıyor.

E-posta adresini verince 6 gün daha ekliyormuş süreye, ama kim 6 gün için e-posta adresini verir ki? :D

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Hayır arkadaşlar indirin kurun kurarken lisans isteyecek tıkladıktan sonra sayfaya yönlendiriyor oradada isim soyisim ve mail adresi istiyor.lisans mail adresine geliyor

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar okuduğunuzu iyi anlayın kmpanya 3 gün sürecek diyor.Üç gün sonra ücretsiz indiremezsiniz diyor.Mail adresi içinde 10 dakikalık mail kullanın nasıl olsa orayada geliyor cevaplar.Baktınız 2 dakika kaldı 10 dakika daha ver diyorsunuz ve sayfayı devamlı yeniliyorsunuz.Ve mailinize anahtar geliyor.Bu kadar basit.Anlamayan parmak kaldırsın.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Ben indirmedim ama deneme değil arkadaşlar.. Tam sürümü 3 gün boyunca ücretsiz indirebilirsiniz..

Kampanya linkini koymayı unutmuşum kampanya linkinide koyalım daha anlaşılır olsun...

Kampanya Linki

Moderatör arkadaşlar ilk mesaja eklerse iyi olur..

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben indirmedim ama deneme değil arkadaşlar.. Tam sürümü 3 gün boyunca ücretsiz indirebilirsiniz..

Kampanya linkini koymayı unutmuşum kampanya linkinide koyalım daha anlaşılır olsun...

Kampanya Linki

Moderatör arkadaşlar ilk mesaja eklerse iyi olur..

Şimdi oldu İndirelim.

Teşkkürler.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
[MENTION=126564]re13el[/MENTION]

Bilmiyorumkii ben hiç kullanmadım..:D Bende kullananların deneyimlerini soruyorum yaa işte..:D

Ama Tamindirin sayfasında Windows 8 e uygun olduğu yazıyor..

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
@re13el

Bilmiyorumkii ben hiç kullanmadım..:D Bende kullananların deneyimlerini soruyorum yaa işte..:D

Ama Tamindirin sayfasında Windows 8 e uygun olduğu yazıyor..

Kaspersky İnternet Security' de başta uyumluydu, ama son güncellemelerden sonra metro uygulamalarım açılmaz oldu sağolsun. Silince de geçmedi sorun. :)
Neyse lisans aldım daha sonra bakarız artık. :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Kaspersky İnternet Security' de başta uyumluydu, ama son güncellemelerden sonra metro uygulamalarım açılmaz oldu sağolsun. Silince de geçmedi sorun. :)
Neyse lisans aldım daha sonra bakarız artık. :)
Önce ASC ile tarat düzeleceğini tahmin ediyorum..

Sonra W8 e ASC Ultimate veya AVG internet security kur onlar uyumlu.. Avira kullanan arkadaşlarda uyumlu diyor ama ben Avira'yı denemedim..

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Önce ASC ile tarat düzeleceğini tahmin ediyorum..

Sonra W8 e ASC Ultimate veya AVG internet security kur onlar uyumlu.. Avira kullanan arkadaşlarda uyumlu diyor ama ben Avira'yı denemedim..

AVG reklamlı değilmiydi? ASC Ultimate bakarım bir ara ama.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bilgisayarımda 5 tane program var bu 5 ini haftada 1 çalıştırıyorum birinin göremediği hatayı diğeri görüyor tamamlayıcı nitelikte başka yazılımlara gerek duymuyorum ama tam indire kaliteli bi site

CLEANER

WİSE CARE 365

adanced system care

avg antivirüs

DLL fix files

naptın hocam yazık pcye çok üstüne gitme :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
katılıyorum aslındada masaüstümün durumu bu 1 programın yedeğini alıyorum gördüğünüz gibi;

pupVmQu.jpg