Telefonda en iyi internet hangisi?

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
turkcell sınırsız 1 gb kullanıyorum 14.90 tl. müthiş bir hız var ve kota dolduktan sonra da 96 kb ye düşüyor hız ve günlük kullanımda başından aşar. haber face vs

turkcell 1 gb 14.90 tl mi? ben gçen gün gittim sordum turkcell bayisinine 25 tl 500 dk konuşma + 25 tl sınırsız internet = 50 TL

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
avea 1800 mhz bandı kullanır. vodafone ve turkcell 900mhz. frekans yükseldikçe kalite artar ama özellikle kapalı alanlarda çekim gücü zayıflar..

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
avea 1800 mhz bandı kullanır. vodafone ve turkcell 900mhz. frekans yükseldikçe kalite artar ama özellikle kapalı alanlarda çekim gücü zayıflar..

yani kısaca ne demek şunumu anlayalım kardeşim turkcell vodafone daha kaliteli. ben bizzat şahit oldum turkcell iyi bence

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
yani kısaca ne demek şunumu anlayalım kardeşim turkcell vodafone daha kaliteli. ben bizzat şahit oldum turkcell iyi bence
açık konuşayım avea kullanıcısıyım ve hiç memnun değilim. çekmiyor arkadaş 3g çok zayıf çekiyor..

DJ.ON9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
turkcell 1 gb 14.90 tl mi? ben gçen gün gittim sordum turkcell bayisinine 25 tl 500 dk konuşma + 25 tl sınırsız internet = 50 TL
Kamu paketi olduğunu söylemeyi unuttum. bir de konuşmayla alakalı bişey değil kamu hattınız varsa paketinizin ne olduğu onemli değil.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
açık konuşayım avea kullanıcısıyım ve hiç memnun değilim. çekmiyor arkadaş 3g çok zayıf çekiyor..

Açık sözlü olduğun için teşekkür ederim bu konu hakkında galiba haklısın, işte bende vodafone ve turkcell i deneme şansım oldu turkcell diyor ama maddiyat tabii.. işte ben turkcell bayisi ile görüştüm bana böle hesab çıkardı normalmi?

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Açık sözlü olduğun için teşekkür ederim bu konu hakkında galiba haklısın, işte bende vodafone ve turkcell i deneme şansım oldu turkcell diyor ama maddiyat tabii.. işte ben turkcell bayisi ile görüştüm bana böle hesab çıkardı normalmi?
sınırsız internete aldanma. belli bir akk var onu aşınca internet ölüyor resmen. 1gb 14tl hemen her operatörde aynı. bence interneti içinde paketler daha ekonomik oluyor

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hımm anladım ama turkcell da öle kampanya varmı? sordum ben turkcell bayisine 1gb internet 29tl dimiş ti galiba yanlış hatırlamıyorsam. ha birde o adil kota kullanımı konusu evet doğru aslında sölediklerin mantıkılı ama öle kampanya varmı varsa nasıl?

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
şimdide turkcell de fatura problemi çıktı. avea internet kullananlar varmı varsa yardımcı olsun lütfen

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
tecrübeli arkadaşlar aranıyor

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
konu güncel arkadaşlar

Reaksiyon puanı
16,128
şimdide turkcell de fatura problemi çıktı. avea internet kullananlar varmı varsa yardımcı olsun lütfen

avea superjet modem alirsan 2yillik modemin parasi faturaya yansir + sms alma/gondermede yansir biz aldik 21,6mbps'ye kadar di olmadi 59lira di 100~110lira geldi fatura ama 15gb akk hic uygulanmadi bende 30gb the-grudge'ta 50~100gb hiz dusmedi hic oda ilk 6~9mbps suan 1~4mbps fatura 2ay'a kadar yatmazsa kesme yok.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
valla hocam 25 tl ye 1 aylk 1 gb sınırsız aldm suan 20 tl miş 96 kbs ye düşdü hız yine iyi

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hımm eve turkcell se haklısın zaten denicek bişey yok

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
terrettütde kalanalar bu konuyu inceleyebilir.

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Her Yönet 500 DK + Her Yönet 2000 SMS + Sınırsız İnternet AKK 2GB :) ve sıkı dur fiyat 20 tl :) Ama tabi şöyle bir durum gelişti ben hattım turkcell iken aveanın bu kampanyasına geçtim aylık 30 TL idi bir yılın sonunda aradılar bizde kalma sözü verirsenin tabi tahattütle size yüzde bilmem kaç indirim yapıcaz dediler ve evet baya bi indirim yaptılar şaka gibi bir fiyata üstte yazdığım tarifeyi kullanıyorum çok mutluyum. İş yerimde 3g şebekesi yoktu vadafone da yokdu ama avea ya mail attım aradan 3 ay geçti bir baktım 3g full :) Kalite falan hikaye ben maddiyata bakarım avea ile tek sorun dahi yaşamadım. Heryerde çekmiyor diyorlar alakası yok kapat 3g yi mobil ayarlardan al edgeye bak nasıl full çekiyor. Bu arada i3g nin çektiği yerlerde android uygulmaları sorunusz ensonhaber mynet habertürk sporx milliyet hepsi habeleri anında açıyor video izlemede sıkıntı yok belki ben 2 yıldan beri kullandığım için bana öyle geliyodur ama gayet mutluyum avea ile :) bu arada note kullanıyorum s2 ile denk sayılır telefon

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Avea çektiği yerde iyi hız veriyor :)

uvuge6um.jpg

lamantra

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hat aldığımdan beri turkcell kullanıyorum şuanda memnunum sizde de tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadas egerınternet ıstıyorsan vodofon wıfı modemalcan 6gb ınernet 39 lıra olması lazım heryerde kullan faturalı 12 ay tahutlu asım yoık sanırım 2 cesıdı var o tarıfenın asımsız stop ozellıklı olanını al rahat rahat kullan 6gb ne vercen 1 bgye 300tl yaf

S

SDN Okuru

SDN Okuru
en güzeli vodafonedir ben kullanıyorum 2 adet 6 gb İlk data hattın var tıkır tıkır işliyor