- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 630
Dün kızılayda lastik patladı balgata kadar pek inmedi Allah'tan hemen bisikletçiye gidip yenisi ile değiştirdim 

Polatlıya gidiyorum peşime takılabilirsiniz.![]()
yolda karşılaştığın enteresan şeylerin resmini çekip koysana @spybot biz de öyle katılmış olalım gezintine
Muhtemelen gazetelerin 3.sayfasında çalıların arasında bir genç 18 yerinden bıçaklanmış halde bulundu diye bir manşet görebilirizBen scooter motor ile Ankara'dan Antalya'ya gitmek istiyorum eğlencesine,gezmek için.
Motor Mondial 150 Mash gidebilir miyim? Acaba.![]()
Muhtemelen gazetelerin 3.sayfasında çalıların arasında bir genç 18 yerinden bıçaklanmış halde bulundu diye bir manşet görebiliriz![]()
Gider tabi ehliyet kask oldukça sıkıntı yok takılıyorum ben sana yanlış anlamaEn fazla 140-160 yapıyor.Gider herhalde.
Gider tabi ehliyet kask oldukça sıkıntı yok takılıyorum ben sana yanlış anlama![]()
O değilde @spybot,Sigara'nın yaraları daha görünmüş bu videoda.:w00t:
Nefes nefese kalmışsın videoda.:mrgreen:
O zaman o sesler motorun açıldığına işaret.Ooo ben sigarayı bırakalı yıllar oluyor dermişim6 aydır içmiyorum
O zaman o sesler motorun açıldığına işaret.:laugh:
Ama 300km. iyi yapmışsın.Helal Olsun.:thumbup:
İnsan bindikçe açılıyor ama değil mi?O yokuşta araba zor çıkıyor abi ben o yokuşu 2 .viteste çıktım tabi bisiklet farkı bisan olsaydı 1 'de bile zor çıkardım![]()
İnsan bindikçe açılıyor ama değil mi?
Bu arada maksimum kaç km. hıza çıkabildin o bisiklet ile.
Ben bisiklet kullanırken(M.ö. 3000 filandı herhal:mrgreen42km.ye çıkmıştım düz yolda.
18 vitesli bisiklet ile.![]()
100km.de havalanır o Bisiklet yav.Valla abi zamanla açılıp kuş gibi uçuyorsun diyebilirim
Bugüne kadar son gördüğüm hız düz yolda 35 Km max tekerçapı büyük abi 2.2 araba tekeri gibi
Ama 1.50 teker takıp 100 km hız yapan arkadaşlar var grupta![]()
100km.de havalanır o Bisiklet yav.:laugh:
Dedim ya.Yok yav dünya rekoru 180 Km abi sen çok geri kalmışın bisiklet konusunda![]()
Dedim ya.
Ben Bisiklete binerken yıl M.ö 3000'di.:mrgreen:
Ama müthiş hız be 180km.![]()
Haydi Kolay Gelsin.Aynen abi 200 Km yapıp o rekoru kırmalıyım![]()
dükkanı açık bırakmışın facebookta her şey meydanda, resimlerden gps koordinatlarını tespit etmem an meselesi bir iki kapı daha kırdım mı tamamdır