RedQueen
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
16. Level de 6 KM yapabildim.
aman Amasya'ya gitmeye kalkışma da gez dolaş Ankara'yı
Frenleri disk olanları daha iyi değil mi? Pek bilmiyorum ama bunlar gibi lastik değiştir ayar yap filan yoktur herhalde onlarda.
Arka amortisörleri de yok herhal. Acıtmasın
Bir de uzun yol için geniş sele daha uygun olur diye düşünüyorum.
Dün anladım ki bu bisiklet Amasya'ya çok rahat gidilir kardeş![]()
çok maceracısın ne diyeyim yolun açık olsun, yağmurlu havalarda gitme çamurluk yok bisiklette![]()
Nisanın son haftası gibi çıkacam yola![]()
Uygun mevsimde yapılırsa süper olur. Keşke vaktim olsa da bende yapsam.
Hiç değilse motorla git napıcan bisikleti![]()
spy tekerleklerde bayraklar filan eksik, olmuyor böyle.
Bir de The Godfather'lı korna ayarladın mı tamamdır.
Bisiklete binmeyeli yıllar olmuş valla. Yanlış hatırlamıyorsam 2005'te Antalya'dayken binmiştim birkaç saat.![]()
Bi bitmedi..seyahatın![]()
15 sene önceki bisikletimi görecektin spy.Ne ararsan vardı valla.
Dönüşlerde sinyal çakardım.![]()
ben de eskiden baya sürerdim gece yokuş aşağı giderken el bırakıp takla atmışlığım da vardır, bisikletim bir kenara atılmış duruyor garibim.
Bu oturak popoyu acıtmıyor mu ?
Pamuklu, geniş, yumuşak, arkaya yaslanmaya da birşey oldumu her yere gidilir bisikletle![]()
Arkadaşlar 1-2 yıldır hayalimde hep bisikletle şehir şehir dolaşmak istiyorum ama bir türlü nasip olmadı Aile'den dolayı
4 ocakta Amasya'ya gideceğim sınavlarım dolasıyla bisiklet ile gitmeyi düşünüyorum ama yarın yola çıksam kaç günde varırım 360 Km' lik yolu arkadaşlar :unsure:
Not: Toplamda 720 km
Benimde bisiklet tutkum var ama 720 km kadar uzun bir mesafe yürek ister
Hay Allah Ya Bende Unutmuştum Bayadır Ama Senin Sayende Cıkarcam Galiba Bisikleti İlçeler Arası Bizde Çok Turlar Atardık![]()
Geç bile kaldın diyelim kardeş şimdiden çıkarmaya başla bak ben 3 Günde 170 Km yol yapmışım bile![]()