Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Bunları yapan kameralara dikkat edecektir. Çevrede hiç kamera falan yok mu kontrol etseniz.

benim de aklıma geldi, çıkıp göz gezdirdim ama malesef sokakta hiç kamera yok. Kamera taktırmayı ben asıl şundan gerekli gördüm, elinde eldiven, yüzünde maske olsa dahi en azından elimizde bir görüntü olur. bir şekilde basına falan ulaştırırız. emniyet medyada çıkmayan hiç bir suçu tınlamıyor. o zaman mecbur kalacaklar.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
aklımızdan geçirmedik senaryo kalmadı. kimdir, nedir, amacı nedir, artık sağlıklı düşünemez olduk. bıraktığı nottaki el yazısına bakıyorum hepimizden düzgün el yazısı ile yazılmış. cahil biri olmadığı açık.

ruhsatlı silah var ama yatak odası dışında vuramıyorsunda. böyle de salak kanunlarımız var. polisi telefonda eşşek azarlar gibi azarladım ama banamısın demedi. ısrarla geldiği zaman polisi arayın, biz napalım şimdi diyor. adamı yakalasakta yaptığı şey kanunen suç bile değil. zaten inkar edecektir. kırılmadık kemiği kalmayacağı aşikar tabi.

yarın komple binaya kamera sistemi taktıracağız. başka çözüm yolu kalmadı.
Mantıklı, geçmiş olsun.. Bu gece nöbetleşe uyanık kalın bence.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Ya arkadaş paylaşılan oyun var bütün yorumlar teşekkürler ve rica ederim. Nasıl forum orası anlamadım ki, gidin bi denedim çalışmadı deyin. Oynadım güzel değil deyin tövbe tövbe ya...

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
iPhone 5 in yanına bir de iPad 2 aldım neden nasıl oldu bilmiyorum :D benim gibi android tutkunu birinin elinde 1 den fazla apple cihaz olması hiç hayra alamet değil :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Yuh hocam sana 2 ios fazla ver birisini :D

çalış senin de olsun :D şaka bi yana nette gezinip film izlerken iyi oluyor yattığım yerden ondan aldım :) yalnız pili çok yau aletin 1 saatlik dh de sony z incelemesi vardı onu izledim pil %7 düşmüş :Dlaptop gezdirmekten iyidir :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Papatya çayı uyku yapıyor diyen kimse benim bu saatte niye uyuyamadığımı açıklasın... Kaç gündür gece gündüz içiyorum işe yaradığı yok.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
[MENTION=209475]iptal[/MENTION] [MENTION=57891]pcwolf[/MENTION] uyku içimizdeeeee uykuuu içimizdeeeee :P harbi öyle uyku bize bağlı bir şey bir seri yaptım ben yaklaşık 5 yıldır full gececiyim sebep ne olabilir? dedim bulamadım diyebilirim ama düşüncem o ki uyusak iyi olur :D

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
@iptal @pcwolf uyku içimizdeeeee uykuuu içimizdeeeee :P harbi öyle uyku bize bağlı bir şey bir seri yaptım ben yaklaşık 5 yıldır full gececiyim sebep ne olabilir? dedim bulamadım diyebilirim ama düşüncem o ki uyusak iyi olur :D

Gece ayakta kalmak, sabah kalmaktan daha çok hoşuma gidiyor :) Ama hayat böyle geçmez çare lazım :D

İyi geceler herkese:P

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Benimde uyku sorunum var 1 yıldır gececiyim. Acil çare lazım :D
İlaçla çözülüyor ama bu sefer de yan etkileri uğraştırıyor:D
@iptal @pcwolf uyku içimizdeeeee uykuuu içimizdeeeee :P harbi öyle uyku bize bağlı bir şey bir seri yaptım ben yaklaşık 5 yıldır full gececiyim sebep ne olabilir? dedim bulamadım diyebilirim ama düşüncem o ki uyusak iyi olur :D
Benim uyku saat 11de felan benden kaçıyor, gece 3te 4te geliyor eve:D
Ayrıca 2 gece üst üste 3.30 gibi yatıp 10da felan kaltığım halde 3. gün yine gece uyuyorum:D
Neyse uyumaya çalışalım bi, iyi geceler herkese:)

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Eve geldiğinde biraz kestiriyorsan benzer durum bende de var. Eğer 23.00'den önce uyumuşsam / uyuyakalmışsam gece saat 01.00 civarlarında gözümü açıyorum ve artık 03.00-03.30'a kadar geceler benim oluyor, benden gitmiyor. Canım sıkılınca TV'yi ve/veya PC'yi açıyorum artık Allah ne verdiyse kaça kadar sürerse uykum gelmiyor bir türlü. Ertesi gün de uyku bölündüğü için de hoşaf modunda dolaşıyorum. Sende de benzer bir durum varsa dikkat et eğer uyku düzenin geç saate göre şekillenmişse çok erkenden uyumamaya çalış.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Ey kızlar duyun beni!

Siyah tayt bi yere kadar mecbur kabullendik, her 10 kızdan 9'u tayt giyer oldu, tamam bacımızsınız da.. .

Arkadaş! şu desenli taytları Allah rızası için giymeyin. Sokakda pijama giymiş zürafa gibi dolaşıyosunuz. Göz zevki denen bişey var, içine ettiniz.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Ayrıyeten sesi aktarmak için audio kablosuda alacaksın Ben geçenlerde vatan'dan altın uçlu vga to vga,ve audio kablosunu hafta sonu indirimiyle 20 TL'ye almıştım :)

Nereden aldın hangi marka paylaşabilir misin? Bir de audio kablonun bir tarafı 3,5mm diğer tarafı 2 adet cinc girişli olan var. Bu vga ile görüntü paylaşırken işe yarar mı?

Örnek:
SS-6FT-1F2RCA.jpg

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Nereden aldın hangi marka paylaşabilir misin? Bir de audio kablonun bir tarafı 3,5mm diğer tarafı 2 adet cinc girişli olan var. Bu vga ile görüntü paylaşırken işe yarar mı?

Örnek:
SS-6FT-1F2RCA.jpg
Ses aktarmak için bu kablo değil hocam sanırım sen laptop-tv bağlantısı yapacağın için senin gösterdiğin ürünü kullanman imkansız aşağıdaki ürünü alacaksın tv'nin arkasında pc audio girişi vardır aşağıdaki kabloyu alarak sesi alabilirsin:)
http://www.vatanbilgisayar.com/kabl...tereo-1,5m-kab/productdetails.aspx?I_ID=43878

Görüntü aktarımı içinse bu kabloyu aldım oldukça memnunum :)
http://www.vatanbilgisayar.com/kabl...li-gold-moncab/productdetails.aspx?I_ID=43873

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]

Hocam çok geçmiş olsun. Maalesef bizim ülkemizdeki polisler ve kanunlar böyle işte. Şimdi sen tek başına o kişiyi bulsan, ruhsatlı silahla vursan bile sen suçlu oluyorsun.

Sana zahmet, bulduğunuz da güzel bir dövün. Merdivenlerden düştü dersiniz.

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bu avrupalıları anlamıyorum. domut eti yerler sorun etmeden ondan daha temiz olduğuna inandığım at etinde sorun çıkarıyorlar.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Laptopu söktükten sonra toparlayamayacam diye altıma edecektim az daha:D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=259770]zozeidon[/MENTION] Nasıl kastın o kadar scc'de? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...