topalsolucan
Rektör
Elimizde sopalar saatlerdir hırsız bekliyoruz. Böyle memleket mi olur?
hayırdır hocam ? bizim komşunun evine de dün akşam evdelerken girmiş.sapıttı bunlar.Elimizde sopalar saatlerdir hırsız bekliyoruz. Böyle memleket mi olur?
Oha :blink: Tahmin ediyorum ki aynı ilde değiliz, yoksa ben de gelirdim yardıma..Bizimki hırsızdan ziyade psikopat. Aksam yengeye telefon edip üst kat komşunun ve kocanın evde olmadığını biliyorum, biraz sonra geliyorum diyor. Yengem korkup dayımlara gidiyor. Gece gerçekten gelmiş, kilitlerden birini kırmış, ama eve girememiş. Ertesi gün öğlen yengem evdeyken maske takıp gelmiş, akşam evde 10 kişi varken kapının kilitlerini kırıp açmış. Evdekileri fark edince kaçmış. Polisin ise umurunda değil.
Oha :blink: Tahmin ediyorum ki aynı ilde değiliz, yoksa ben de gelirdim yardıma..
Harbiden şaşırdım böylesine.. Düşmanları falan yok mudur onlar olmasın mı acaba? Aksi halde telefon numarasını falan nerden bilecek ki?
Artiste bak sen.. Çok büyük ihtimalle o ev takip ediliyor ve sizin, o evi evde kimse yokmuş gibi hırsıza göstermeniz lazım..Vallahi işin içinden çıkamadığımız nokta da orası. Abimin kimseyle hükümeti yok. Sabaha kadar evde nöbet tuttuk, gelen giden yok. Şimdi kapıda not bulduk, 10 kişi evde olsada yapacağımı yaparım yazmış.
Her ikisininde bozuk olma ihtimali yüzde kaça tekabül ediyorBluetooth sürücüsü mü bozuk 5 senelik telefonun bluetooth'u mu bozuk anlayamadım. :confused1:
Anlamadım ki... Daha sürücüyü falan kuralı 2 hafta var yok. Telefon gidici galiba. Geçenlerde telefon tercihi genelde biri arıyor telefonda ses yok sadece titriyor.Her ikisininde bozuk olma ihtimali yüzde kaça tekabül ediyor![]()
Vallahi işin içinden çıkamadığımız nokta da orası. Abimin kimseyle hükümeti yok. Sabaha kadar evde nöbet tuttuk, gelen giden yok. Şimdi kapıda not bulduk, 10 kişi evde olsada yapacağımı yaparım yazmış.
Oha yav harbi harbi hastaymış bu.en son öğleden sonra evin arka camını kırdı. dayanamadım artık, camdan dışarıya havaya ateş ettim. cama taş atılabilecek arka tarafta sadece 1 tane 2 katlı evin çatısı var, gittim evin sahipleri kapının önünde, anlattım durumu falan, bütün mahalle toplandı, onlar da koktu vs. vs.. ama bu olay bana bir tek şeyi çok iyi öğretti, bu memlekette polis falan hikaye.
Amaç ne? Piskopat demek ki..
Yakalayınca içeri alın, hemen teslim etmeyin. Neymiş bakalım derdi.
Oha yav harbi harbi hastaymış bu.
Silah olayında da fazla bile dayanmışsın.