Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Bizimki hırsızdan ziyade psikopat. Aksam yengeye telefon edip üst kat komşunun ve kocanın evde olmadığını biliyorum, biraz sonra geliyorum diyor. Yengem korkup dayımlara gidiyor. Gece gerçekten gelmiş, kilitlerden birini kırmış, ama eve girememiş. Ertesi gün öğlen yengem evdeyken maske takıp gelmiş, akşam evde 10 kişi varken kapının kilitlerini kırıp açmış. Evdekileri fark edince kaçmış. Polisin ise umurunda değil.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Şu youtubede "İzleme Geçmişi" yazısı yüzünden eskiden baktığım videolara bakamıyorum.Keşke "İzle geçmişi" yazsalar.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bizimki hırsızdan ziyade psikopat. Aksam yengeye telefon edip üst kat komşunun ve kocanın evde olmadığını biliyorum, biraz sonra geliyorum diyor. Yengem korkup dayımlara gidiyor. Gece gerçekten gelmiş, kilitlerden birini kırmış, ama eve girememiş. Ertesi gün öğlen yengem evdeyken maske takıp gelmiş, akşam evde 10 kişi varken kapının kilitlerini kırıp açmış. Evdekileri fark edince kaçmış. Polisin ise umurunda değil.
Oha :blink: Tahmin ediyorum ki aynı ilde değiliz, yoksa ben de gelirdim yardıma..
Harbiden şaşırdım böylesine.. Düşmanları falan yok mudur onlar olmasın mı acaba? Aksi halde telefon numarasını falan nerden bilecek ki?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Oha :blink: Tahmin ediyorum ki aynı ilde değiliz, yoksa ben de gelirdim yardıma..
Harbiden şaşırdım böylesine.. Düşmanları falan yok mudur onlar olmasın mı acaba? Aksi halde telefon numarasını falan nerden bilecek ki?

Vallahi işin içinden çıkamadığımız nokta da orası. Abimin kimseyle hükümeti yok. Sabaha kadar evde nöbet tuttuk, gelen giden yok. Şimdi kapıda not bulduk, 10 kişi evde olsada yapacağımı yaparım yazmış.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Vallahi işin içinden çıkamadığımız nokta da orası. Abimin kimseyle hükümeti yok. Sabaha kadar evde nöbet tuttuk, gelen giden yok. Şimdi kapıda not bulduk, 10 kişi evde olsada yapacağımı yaparım yazmış.
Artiste bak sen.. Çok büyük ihtimalle o ev takip ediliyor ve sizin, o evi evde kimse yokmuş gibi hırsıza göstermeniz lazım..
Bir akşam yenge ışıkları söndürüp evden çıksa siz de karanlıkta evin içinde bekleseniz..?
Yani, hiçbir şey olmasa bile o kadının evde tek kalmaması lazım, kesinlikle tehlikeli.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bluetooth sürücüsü mü bozuk 5 senelik telefonun bluetooth'u mu bozuk anlayamadım. :confused1:

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Kazasız belasız olay çözüme kavuşur inşallah! [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Her ikisininde bozuk olma ihtimali yüzde kaça tekabül ediyor :P:D
Anlamadım ki... Daha sürücüyü falan kuralı 2 hafta var yok. Telefon gidici galiba. Geçenlerde telefon tercihi genelde biri arıyor telefonda ses yok sadece titriyor. :D Biraz inceledim 2 hoparlör de uçmuş. Açtım müziği 5-10 dk çaldı ses yok... Sonra aniden başladı ses çıkmaya. :D

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ya şimdi bu messenger, skype'a taşınıyor ya hani. Bizim hotmail hesabımız ne olacak? Yani mailler falan? Onlar kalacak mı aynı şekilde?

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33

Bu yapacağımı yaparım işi kesin olarak hırsızlıkla mı alakalı?

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Ağla ağla bir çok yok bulamadım... :P Bu parça benden tüm hakedenlere gelsin. :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
[video=youtube_share;-kKcncB5mvg]http://youtu.be/-kKcncB5mvg[/video]
Reklam nedense [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] 'ı hatırlattı.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Yapıyorsan doğru düzgün yap çıkar şu cue dosyasını!

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
en son öğleden sonra evin arka camını kırdı. dayanamadım artık, camdan dışarıya havaya ateş ettim. cama taş atılabilecek arka tarafta sadece 1 tane 2 katlı evin çatısı var, gittim evin sahipleri kapının önünde, anlattım durumu falan, bütün mahalle toplandı, onlar da koktu vs. vs.. ama bu olay bana bir tek şeyi çok iyi öğretti, bu memlekette polis falan hikaye.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Yakalayınca içeri alın, hemen teslim etmeyin. Neymiş bakalım derdi.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
en son öğleden sonra evin arka camını kırdı. dayanamadım artık, camdan dışarıya havaya ateş ettim. cama taş atılabilecek arka tarafta sadece 1 tane 2 katlı evin çatısı var, gittim evin sahipleri kapının önünde, anlattım durumu falan, bütün mahalle toplandı, onlar da koktu vs. vs.. ama bu olay bana bir tek şeyi çok iyi öğretti, bu memlekette polis falan hikaye.
Oha yav harbi harbi hastaymış bu. O.o
Silah olayında da fazla bile dayanmışsın.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Amaç ne? Piskopat demek ki..

Yakalayınca içeri alın, hemen teslim etmeyin. Neymiş bakalım derdi.

Oha yav harbi harbi hastaymış bu. O.o
Silah olayında da fazla bile dayanmışsın.

aklımızdan geçirmedik senaryo kalmadı. kimdir, nedir, amacı nedir, artık sağlıklı düşünemez olduk. bıraktığı nottaki el yazısına bakıyorum hepimizden düzgün el yazısı ile yazılmış. cahil biri olmadığı açık.

ruhsatlı silah var ama yatak odası dışında vuramıyorsunda. böyle de salak kanunlarımız var. polisi telefonda eşşek azarlar gibi azarladım ama banamısın demedi. ısrarla geldiği zaman polisi arayın, biz napalım şimdi diyor. adamı yakalasakta yaptığı şey kanunen suç bile değil. zaten inkar edecektir. kırılmadık kemiği kalmayacağı aşikar tabi.

yarın komple binaya kamera sistemi taktıracağız. başka çözüm yolu kalmadı.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Memlekette gerizekalıdan geçilmiyor.

Geçmiş olsun. Dikkatli olun.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Bunları yapan kameralara dikkat edecektir. Çevrede hiç kamera falan yok mu kontrol etseniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...