İngilizce Nasıl Öğrenilir?

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar pm e gerek yok. Konuya isteğinizi yazın yeter. Ben şu an upload ediyorum. Uploadım bitince linki sizin pm lere göndereceğim.

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=254339]WebNick[/MENTION];
Neyi 'upload' edersen, linki gönderirsen bana çok makbule geçer kardeş. :))

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Upload devam ediyor arkadaşlar. 16 kitap var. 15 tanesinin ses dosyası mevcut. 10 tanesininde alıştırma kitabıda var. Güzel bişey olduğuna inanıyorum. Hiç olmazsa azıcık işinize yarar diye düşünüyorum.

Amma reklamını yaptım ha :D Okuyanda başka anlayacak sanki benim kazancım varmış gibi.

Dediğim gibi kesinlikle böyle birşey yok. :) Kimse ters anlamasın.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Upload işlemi tamamlandı. Bu süre içerisinde isteklerini belirten
[MENTION=105867]E32KERNEL[/MENTION] , [MENTION=167734]ua23ua[/MENTION] , [MENTION=15808]Awerz[/MENTION] e ilgili bağlantıyı PM ile bildirdim.

İnşaallah azda olsa işinize yarar bu kaynaklar. :)

feafert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Day Light ingilizce eğitim setinden tam manasıyla faydalanan , öğrenen var mı acaba

demirelemin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
sadece iş ingilizcesi ise "facetoface" setini önerebilirim, neredeyse hiç gramer yok, günlük konuşma dili, ancak bir bilenden yardım almak gerekebiliyor, burada niye böyle oldu denilecek şeyler var,

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Day Light ingilizce eğitim setinden tam manasıyla faydalanan , öğrenen var mı acaba

Bende setin tamamı var ama ben ingilizceyi, ingilizce anlatımdan öğrenmeye çalıştığım için seti seyredip kalitesi hakkında bir kanaate ulaşmadım.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
İşin özü ezbere dayanıyor. Aslında 10 parmak daktilo yazmayı öğrenmek gibi. 1 haf ile başlıyorsun yarın 2-3 derken gün gelmiş, sen farkında olmadan 10 parmak yazabiliyorsun.

Bir zamanlar Turbo İngilizce diye bir cd set almıştım. Farklı bir öğretim şekli vardı. Halen var mı piyasada bilmiyorum. Bulabilirsen bir incele derim.

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İngilizceyi isteyen insan her yerden öğrenir, tamam kafasına takılan bir kaç şey olur onu da muhakkak öğrenir. Yani mühim olan işin teorisini kapmak. Bende küçüklükten beri hep ingilizceye merak salmışımdır, babamda rehber olunca sanırım daha çok ilgi duydum. Kesinlikle ingilizce şarkılar ve filmler çok faydalı bu konuda hem telaffuz hemde yazılışını öğreniyorsun. Sözlükten de bakarken şu parantez içi cümleler ya da for example falan oluyor onlara da muhakkak dikkat ederek bakmak gerek akılda kalıcı olması için.

Aslında İngilizce Dil bilgisi, Türkçe'den daha kolay gerçek diyorum; mesela bizim Dil Anlatım hocamız çatıları anlatırken ben hiçbir şey anlamamıştım çünkü Türkçe'de bir ezber var esneklik var hani derler ya nereye çeksen gidiyor diye aynen o hesap .. Ama ingilizce öyle değil sadece bir özne değişikliği ve sözcüklerin yeri değişiyor . Türkçe bu konu da daha zor...

MrBronze

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben direk uygulamalı eğitim aldım :D (Yani İngiltere'ye Gittim)

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Ben doğduğumdan beri konuşuyorum o nedenle nasıl öğrendiğimi hatırlamıyorum ama benim fikrime göre dil konuşulduğu yerde öğrenilir mesela ben Türkçe'yi öyle öğrendim annem Türk ama bana öğretmedi Türkçe sonra bende çocukluğumdan beri her yaz Türkiyeye tatile gelirim ve zamanla öğrendim şimdi çok akıcı Türkçe yazıp, okuyabiliyorum ama konuşmak çok farklı hala daha eksikliğim var bu konuda. İngilizceye gelince Türkiye'de öğrenemezsin öğrensen bile sınırlı olur yani ingilizce okuma, yazma vs. çok çok iyi bir şekilde öğrensen dahi konuşabilmek tamamen farklı bir şey ve sadece o ülkede öğrenebilirsin. İngiltere'ye dil eğitimi için gelen bir sürü Türk tanıyorum burada iyi dil okulları var sen de gel 1-1.5 sene kal belli bir seviyeye ulaşırsın.

Shaun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ingilizce belli bir seviyeye kadar kaynaklarla kurslarla dvdlerle ogrenilebilir Turkiye de ama sonrasi icin yurtdisi yani pratik sart benim gorusum.

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
[MENTION=254339]WebNick[/MENTION] benimde alma imkanım var mı :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Altyazı çevirisi yap acayip etkili oluyor. :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Çeviri yapmak için de belli bir seviyede bilmek lazım ama dimi. :D
Yoo :) Al filmi subtitle workshop kur. Bir tarafta İngilizce altyazı diğer tarafta Türkçe altyazı olsun. Hiç bilmesen de kelimelerin nerede kullanılacağını ve Türkçe anlamını bilince filmden bile hatırlıyor akılda kalıcı.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Yoo :) Al filmi subtitle workshop kur. Bir tarafta İngilizce altyazı diğer tarafta Türkçe altyazı olsun. Hiç bilmesen de kelimelerin nerede kullanılacağını ve Türkçe anlamını bilince filmden bile hatırlıyor akılda kalıcı.

Önce ingilizce altyazılı filmi indirip bu programlamı çevireceğiz yani?
Bir de ing altyazılı olucaksa , altyazı filme gömülümü olmalı yoksa ayrı dosya mı?

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Önce ingilizce altyazılı filmi indirip bu programlamı çevireceğiz yani?
Bir de ing altyazılı olucaksa , altyazı filme gömülümü olmalı yoksa ayrı dosya mı?
Hiç farketmez.

Normal filmi indir. Daha sonra divxplanet'e girip filmi ripleyen kimse ona uygun İngilizce altyazıyı indir hemen arkasına da aynı uygun olan Türkçe altyazıyı indir. İkisini karşılıklı takip et. Ya da film yabancı dil altyazı ingilizce programa tanıt. Daha sonra yabancı dildeki filmi bir oynatıcı ile aç Türkçe altyazıyı da içine atıp her saniyede ne konuşuluyor takip et.

İlgilenmek istersen buradan nasıl kullanıldığına bir göz atabilirsin.
http://divxplanet.com/docs/swshop/index.htm