221BSHERLOCK
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 23
Bu hiç çalışmıyor..
PC versiyonu var mı ?
Videoyu çok kere izledim, ben de video'dan keyif aldım baya![]()
Yaa şu Facebook ta her halta beğen linkine basan insanlara uyuz oluyorum bilinçsice basıyorlar.. Küfretseler onuda beğenecekler..Bu insanlarla aynı ortamda bulunmaktan hiç hazzetmiyorum ama işte haber siteleri ve bi çok paylaşımdan haberdar olabilmede bu sosyal paylaşım sitelerinden geçiyor.. Yoksa bi avuç geri zekalı topluluğu..
Çözümü biliyorsunuz bence![]()
Neymiş o çözüm? Facebook, artık onu istemesekte onsuz olmaz gibi bir şey oldu.![]()
Çözüm hesabı dondurmak falan değil, direk hesabı silmek. Silme konularında iyiyimdir![]()
Sileriz silmesinede düzgün paylaşımlarda var..
Sildirteceksiniz şimdi bana..Sadece orada mı?![]()
Sildirteceksiniz şimdi bana..![]()
Muhteşem yüzyıla ayar diye haber başlığı atan gazeteciyi yerden yere vuruyordum ayar verdim bi güzelceLaaaağğğğn geçen diziyi yerden yere vuran sen değil miydin ?bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
![]()
Bu sigara gibi yılların verdiği bi şey var birden bire bırakılmıyor.. Zamanla işaallah..Sil! Sil! Sil! Sil! Sil!
![]()
Ali Facebook hesabımda Brezilyalı bi kaç kişi var onlarda tanıdık olduğu için yoksa Face hesabımda Brezilyalı yok..Murat Brezilyalıları bırakıp da hesabı kapatmaz.![]()
Face'de kulaklık fan saydası kurdum beğen Alnair dünya çapında tanınacaksınSil! Sil! Sil! Sil! Sil!
![]()
Sil! Sil! Sil! Sil! Sil!
![]()
@re13el Sen benim Face hesabında var mısın??..Silince sana vereceği artı ve eksileri gör önce, sonra karar ver.![]()
Bu sigara gibi yılların verdiği bi şey var birden bire bırakılmıyor.. Zamanla işaallah..
Face'de kulaklık fan sayfası kurdum beğen Alnair dünya çapında tanınacaksın![]()
![]()
Ama ciddi ciddi düşünüyorum bütün sosyal ağlardan kendimi, kurtaracam..Bile bile zarar diyorsun... Peki.![]()
Ama ciddi ciddi düşünüyorum bütün sosyal ağlardan kendimi, kurtaracam..
ay silme ya. İlkokul arkadaşın seni özler sonra
![]()
Ama ciddi ciddi düşünüyorum bütün sosyal ağlardan kendimi, kurtaracam..