adrasa
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 37
Yastayım hiç sorma ansızın diziden çıktı gitti adamım :/![]()
Mamafi başka adam bulmak lazım sana

Yastayım hiç sorma ansızın diziden çıktı gitti adamım :/![]()
ortada incir çekirdeğinin hacmine katkı sağlayacak bir muhabbet yoksa, çay durumu çok iyi toparlıyor. koyu ve içten bir muhabbet varmış havası sağlıyor. zamanla da bağımlılık yapıyor. hepsi zihnimizin bir kandırmacası![]()
ortada incir çekirdeğinin hacmine katkı sağlayacak bir muhabbet yoksa, çay durumu çok iyi toparlıyor. koyu ve içten bir muhabbet varmış havası sağlıyor. zamanla da bağımlılık yapıyor. hepsi zihnimizin bir kandırmacası![]()
Kafan karıştı da ondan değil mi?![]()
Çay iyidir, bol muhabbetli ortamda ise süperdir ya hu!![]()
Çaymı yapıyo bütün bunlarıMaşallah yav
![]()
Genlerimizde var bizim ailecek pek sevmeyiz, tadı hoşuma gitmiyor. Arkadaşlarla bir yerde iken mesela onlar çay içer ben kafama göre![]()
aslında biz yapıyoruz hepsini. çay sadece masum bir araç. diğeri de sigara. sigara kardeşliğini duymadın mı?![]()
Sorma Emre yaa çay sigarasız küsüyooo![]()
Çay candır..
Burada sigara dersem, reelde babam, sanalda @Alnair Alsad yer başımın etini.
Sigara pis!![]()
zaten ben de küssünler istiyorum ama aralarındaki bağ çok güçlü. neyse ki ben aralarına bir kara kedi soktum. nargile![]()
bi benmi sevmiyom şu nargileyi ...
Süper karışık içsen seversin Ablaaa![]()
Pffff slk şey![]()
Naber Pınar![]()
Ben kırmızı et sevmem.![]()
b12 vitamini eksikliği sonuçlarına hazır ol o halde![]()
b12 vitamini eksikliği sonuçlarına hazır ol o halde
genel bir durum heralde. seven bir kıza rastlamadım daha.![]()
Harika.
[video=youtube;5KrAohurTMk]http://www.youtube.com/watch?v=5KrAohurTMk&feature=my_liked_videos&list=L L8NxyRNiAz9FL9pz5cTIDNQ[/video]
Zamanında oynayıp bitirmiştim. Keyifli bir oyundu![]()
1 saattir Turbobit link Genaretor veya premium şifre arıyorumKafam allak bullak oldu bulamadım gitti bee
![]()