Mobilde Sınırsız İnternet...

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle SelamınAleyküm arkadaşlar...

Ben telefonuma hat alıcam ancak sizlere bir sorum olucak.

Herkez gibi benim içinde mobilde internet önemli, hele benim için çok önemli ancak hangi hatta ne kampanya varmış bilmem, uğraşmam öle şeylerle.

Bi kampanya oluyo mesela 20 MB internet paketi aldın, 20 MB bitince düşük hızda sınırsız internet oluyo.

Bizim Sülalenin geneli Turkcell kullanıyo :) Bende bu yüzden Turkcell almak istiyorum ancak Turkcell'de böle bi kampanya varmı? böle bi kampanyanın Avea'da olduğunu biliyorum yanılmıyorsam Turkcell'de varmı?

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

karavali

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aynı durum benim içinde geçerli :D up :D
onun aynısından bende istiyom :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
sınırsız hızı düşmeyen internet paketi bulamazsınız :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kızma kardeşim ilk mesajındaki 20MB mevzusundan onu çıkardım ben. :)

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Öncelikle SelamınAleyküm arkadaşlar...

Ben telefonuma hat alıcam ancak sizlere bir sorum olucak.

Herkez gibi benim içinde mobilde internet önemli, hele benim için çok önemli ancak hangi hatta ne kampanya varmış bilmem, uğraşmam öle şeylerle.

Bi kampanya oluyo mesela 20 MB internet paketi aldın, 20 MB bitince düşük hızda sınırsız internet oluyo.

Bizim Sülalenin geneli Turkcell kullanıyo :) Bende bu yüzden Turkcell almak istiyorum ancak Turkcell'de böle bi kampanya varmı? böle bi kampanyanın Avea'da olduğunu biliyorum yanılmıyorsam Turkcell'de varmı?

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
var 1 gb var 25 tl 1 gb dolunca 96 kbs kullanıon.
bende pasaport kaydı yapdırım 30 tl e 42 mbt turbo alacam
​​SINIRSIZ internet paketlerinde paket aşımı yoktur. Adil kullanım kotası dolduğunda başka internet paketiniz yoksa internet erişim hızınız 96 kbps'a indirilir ve paket aşım ücreti yansıtılmaz.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/internet/cepteninternet/hazirkart/SINIRSIZ-1GB.aspx
[TABLE="class: custom-price-table turkcell-rteTable-default, width: 555"]
[TR="class: turkcell-rteTableOddRow-default, bgcolor: transparent"]
[TH="class: turkcell-rteTableFirstCol-default, bgcolor: transparent, colspan: 1"]​SINIRSIZ 1GB[/TH]
[TD="class: turkcell-rteTableOddCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​7.2 Mbps’a kadar[/TD]
[TD="class: turkcell-rteTableEvenCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​Aylık[/TD]
[TD="class: turkcell-rteTableOddCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​25 TL[/TD]
[TD="class: turkcell-rteTableEvenCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​SINIRSIZ1GB --> 2222[/TD]
[/TR]
[TR="class: turkcell-rteTableEvenRow-default, bgcolor: transparent"]
[TH="class: turkcell-rteTableFirstCol-default, bgcolor: transparent, colspan: 1"]​SINIRSIZ TURBO 1GB​[/TH]
[TD="class: turkcell-rteTableOddCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​43.2 Mbps’a kadar[/TD]
[TD="class: turkcell-rteTableEvenCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​Aylık[/TD]
[TD="class: turkcell-rteTableOddCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​30 TL[/TD]
[TD="class: turkcell-rteTableEvenCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​TURBO1GB --> 2222​[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
var 1 gb var 25 tl 1 gb dolunca 96 kbs kullanıon.
bende pasaport kaydı yapdırım 30 tl e 42 mbt turbo alacam
​​SINIRSIZ internet paketlerinde paket aşımı yoktur. Adil kullanım kotası dolduğunda başka internet paketiniz yoksa internet erişim hızınız 96 kbps'a indirilir ve paket aşım ücreti yansıtılmaz.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/internet/cepteninternet/hazirkart/SINIRSIZ-1GB.aspx
[TH="class: turkcell-rteTableFirstCol-default, bgcolor: transparent"]​SINIRSIZ 1GB[/TH]
[TD="class: turkcell-rteTableOddCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​7.2 Mbps’a kadar[/TD]
[TD="class: turkcell-rteTableOddCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​25 TL[/TD]
[TD="class: turkcell-rteTableEvenCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​SINIRSIZ1GB --> 2222[/TD]
[/TR]
[TH="class: turkcell-rteTableFirstCol-default, bgcolor: transparent"]​SINIRSIZ TURBO 1GB​[/TH]
[TD="class: turkcell-rteTableOddCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​43.2 Mbps’a kadar[/TD]
[TD="class: turkcell-rteTableOddCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​30 TL[/TD]
[TD="class: turkcell-rteTableEvenCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​TURBO1GB --> 2222​[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eyw. kardeşim işte beklediğim yorum. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kızma kardeşim ilk mesajındaki 20MB mevzusundan onu çıkardım ben. :)

Yok kardeşim estağfurullah ne kızması söledim ne sormak istediğimi sadece :)

Aylık ne kadar kullanımın olur? 500 Mb-1 gb ??

Yanlış anladın sende :) ama sorunu cevaplıyayım ben internette çok aktif kalabilirim. Filmde izlerim.

[MENTION=216045]ChevChelios[/MENTION], [MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION], [MENTION=259770]zozeidon[/MENTION]

Arkadaşlar peki 96 kbps çokmu yavaş olur :) ?

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Eyw. kardeşim işte beklediğim yorum. :)

Yok kardeşim estağfurullah ne kızması söledim ne sormak istediğimi sadece :)

Yanlış anladın sende :) ama sorunu cevaplıyayım ben internette çok aktif kalabilirim. Filmde izlerim.

@ChevChelios, @__kadıköyRAP__, @zozeidon

Arkadaşlar peki 96 kbps çokmu yavaş olur :) ?
walla bende bilmiyorum :D denicem

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yanlış anlamadım :D

Eğer kullanım miktarın fazla ise;

[TR="class: turkcell-rteTableHeaderRow-default, bgcolor: transparent"]
[TH="class: turkcell-rteTableHeaderFirstCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​​Paket[/TH]
[TH="class: turkcell-rteTableHeaderOddCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​Hız[/TH]
[TH="class: turkcell-rteTableHeaderEvenCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​Süre[/TH]
[TH="class: turkcell-rteTableHeaderOddCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​Fiyat[/TH]
[TH="class: turkcell-rteTableHeaderEvenCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​Nasıl Alırım?[/TH]
[/TR]
[TH="class: turkcell-rteTableFirstCol-default, bgcolor: transparent"]Sınırsız 4GB[/TH]
[TD="class: turkcell-rteTableOddCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​40 TL[/TD]
[TD="class: turkcell-rteTableEvenCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​SINIRSIZ4GB--> 2222[/TD]
[/TR]
[TH="class: turkcell-rteTableFirstCol-default, bgcolor: #F4F4F4"]​Sınırsız TURBO 4B[/TH]
[TD="class: turkcell-rteTableOddCol-default, bgcolor: #F4F4F4, align: center"]​43.2 Mbps’a kadar[/TD]
[TD="class: turkcell-rteTableEvenCol-default, bgcolor: #F4F4F4, align: center"]​Aylık[/TD]
[TD="class: turkcell-rteTableOddCol-default, bgcolor: #F4F4F4, align: center"]​45 TL[/TD]
[TD="class: turkcell-rteTableEvenCol-default, bgcolor: #F4F4F4, align: center"]​4GBTURBO--> 2222​[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yukarıdaki paketi de kullanabilirsin. 4 gb sonra hızın 96 kpbs'ye indirilir. :)

ve evet 96 kpbs kullanmak işkencedir :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
96Kbps demek saniyede max 12KB indirmek demek. Surf için yeterli gibi gözükse de bol resimli sayfalarda geç açılma olur video falan da izlenmez.

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yanlış anlamadım :D

Eğer kullanım miktarın fazla ise;

[TR="class: turkcell-rteTableHeaderRow-default, bgcolor: transparent"]
[TH="class: turkcell-rteTableHeaderFirstCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​​Paket[/TH]
[TH="class: turkcell-rteTableHeaderOddCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​Hız[/TH]
[TH="class: turkcell-rteTableHeaderEvenCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​Süre[/TH]
[TH="class: turkcell-rteTableHeaderOddCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​Fiyat[/TH]
[TH="class: turkcell-rteTableHeaderEvenCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​Nasıl Alırım?[/TH]
[/TR]
[TH="class: turkcell-rteTableFirstCol-default, bgcolor: transparent"]Sınırsız 4GB[/TH]
[TD="class: turkcell-rteTableOddCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​40 TL[/TD]
[TD="class: turkcell-rteTableEvenCol-default, bgcolor: transparent, align: center"]​SINIRSIZ4GB--> 2222[/TD]
[/TR]
[TH="class: turkcell-rteTableFirstCol-default, bgcolor: #F4F4F4"]​Sınırsız TURBO 4B[/TH]
[TD="class: turkcell-rteTableOddCol-default, bgcolor: #F4F4F4, align: center"]​43.2 Mbps’a kadar[/TD]
[TD="class: turkcell-rteTableEvenCol-default, bgcolor: #F4F4F4, align: center"]​Aylık[/TD]
[TD="class: turkcell-rteTableOddCol-default, bgcolor: #F4F4F4, align: center"]​45 TL[/TD]
[TD="class: turkcell-rteTableEvenCol-default, bgcolor: #F4F4F4, align: center"]​4GBTURBO--> 2222​[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yukarıdaki paketi de kullanabilirsin. 4 gb sonra hızın 96 kpbs'ye indirilir. :)

ve evet 96 kpbs kullanmak işkencedir :)

Peki mesela ben 40 TL'ye Sınırsız 4GB İnt. paketi aldım diyelim.
4GB Hemen bitermi? Mesela 2 saatlik bir film izledim ne kadar doldururum kotayı?

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Filmin kalitesine göre değişir 500mb'den 3-4gb'a kadar çıkabilir.

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5/8*1024=640 saniyede 640 bayt :D

Ben bu int. hızıyla binbir zorlukla aldığım Xperia S'imi duvarlara vururum int. paketi almam daha iyi :(

@__kadıköyRAP__ [MENTION=259770]zozeidon[/MENTION]

Arkadaşlar siz ikiniz bana çok yardımcı oldunuz saolun hakkınızı helal edin :)

Birde şöyle bi soru sorayım sizlere :)

Aldığımız int. paketi bitip düşük hızda sınırsız olan int. paketlerinin içinde en yüksek hızı hangisi veriyor? Mesela 3 TL'ye Turkcell paket bitince 5 kbps veriyor :)

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bu paketleri alıyorsanız opera mini kullanın

ExJin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adil kullanımın menşei de Türk maalesef fakat artık adil kullanımlı dahi sınırsız vermiyorlar diye söylemişti bi telefoncu arkadaş. Ama ara sıra yine böyle kampanyalar yapılıyormuş, takip etmeye fayda var.

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adil kullanımın menşei de Türk maalesef fakat artık adil kullanımlı dahi sınırsız vermiyorlar diye söylemişti bi telefoncu arkadaş. Ama ara sıra yine böyle kampanyalar yapılıyormuş, takip etmeye fayda var.

Çok haklısın :( Peki sence hangisinin internet paketi daha uygun? Vodafone - Avea - Turkcell Ve Favorim BİMCell :) hangisi sence daha uygun?

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Helal olsun :)
AKN'den sonra 96 kpbs'den daha yüksek hız verenine henüz rastlamadım.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ben bu int. hızıyla binbir zorlukla aldığım Xperia S'imi duvarlara vururum int. paketi almam daha iyi :(

@__kadıköyRAP__ @zozeidon

Arkadaşlar siz ikiniz bana çok yardımcı oldunuz saolun hakkınızı helal edin :)

Birde şöyle bi soru sorayım sizlere :)

Aldığımız int. paketi bitip düşük hızda sınırsız olan int. paketlerinin içinde en yüksek hızı hangisi veriyor? Mesela 3 TL'ye Turkcell paket bitince 5 kbps veriyor :)

Çok bilgim yoktur ama geneli 96kbps'ye düşer, hatta hepsi böyledir %99.

ExJin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok haklısın :( Peki sence hangisinin internet paketi daha uygun? Vodafone - Avea - Turkcell Ve Favorim BİMCell :) hangisi sence daha uygun?

Biyolojik ve fizyolojik olarak Avea insanda sinir ve bunun gibi şeyler yapmasıyla meşhurdur,
Turkcell ise kalitesiyle birlikte faturasıyla ünlüdür,
Vodafone ise ikisi arası orta yollu iş götürür, bu sebeple tercihim orta şekerli yolda ilerlemektir :)

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Peki mesela ben 40 TL'ye Sınırsız 4GB İnt. paketi aldım diyelim.
4GB Hemen bitermi? Mesela 2 saatlik bir film izledim ne kadar doldururum kotayı?
aylık 45 tl güzel fiyat :) bunu görmemiştim. ilk 1 gb lık alcam . yetmezse bunu alırım

Biyolojik ve fizyolojik olarak Avea insanda sinir ve bunun gibi şeyler yapmasıyla meşhurdur,
Turkcell ise kalitesiyle birlikte faturasıyla ünlüdür,
Vodafone ise ikisi arası orta yollu iş götürür, bu sebeple tercihim orta şekerli yolda ilerlemektir :)
vodofonda hangi paket ikullanıyorsun?

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
45 lira o internete para verilir mi ya bence gidin adsl alın soygun bu resmen