Web siteleri istatistikleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ESlNTl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ESlNTl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhabalar arkadaşlar ben sitelerin istatistiklerini öğrenebileceğim en sağlam en iyi site varmı yani günde kaç kişi giriyor ne kadar tıklanılıyor herşeyini öğrenmek istiyorum bir tane buldum chorome eklentisi olarak kullanıyorum website.informer.com ayrıca http://www.alexa.com var sizin bana tavsiyeniz ya da en iyi site hangisi yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler.

cesurtarih

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tabiki google analytics ayrıca site güvenliği ve ziyaretçi takibi için www.cloudflare.com/ sitesini kullan site dns lerini www.cloudflare.com/ nin vereceği dns adreslerine yönlendir bu sayede siten hiç bir zaman of line olmaz incele bunun dışındaki eklenti ve sistemler siteni kasar yavaşlatır

ESlNTl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tabiki google analytics ayrıca site güvenliği ve ziyaretçi takibi için www.cloudflare.com/ sitesini kullan site dns lerini www.cloudflare.com/ nin vereceği dns adreslerine yönlendir bu sayede siten hiç bir zaman of line olmaz incele bunun dışındaki eklenti ve sistemler siteni kasar yavaşlatır

kardeşim benim sitem yok ben sadece gunde en cok hangi sitelere giriliyor hangi bölümde yani haber bölümünde en çok girilen site neresi türkiyede veya dunyada bunları gösterecek bir site arıyorum veya program bilmem anlatabildimmi?

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
google trend de siteleri vermiyor ki. Veriyor da benmi bilmiyorum acaba