Thimblerig 3D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kadima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Ne kadar dikkatli olduğunuzu ölçebileceğiniz oldukça sürükleyici bir oyun olan Thimblerig 3D, sizi çok eğlendirecek!

Öncelikle beyaz top ortadaki bardağın altına konularak gizleniyor ve bardaklar yer değiştirmeye başlıyor. Amacınız ise bardaklar durduğu zaman topun hangisinin altında olduğunu doğru tahmin etmek.

Her aşamadan sonra daha da hızlanan bu harika oyun, dikkatinizi dağıtıp hata yapmanız için elinden geleni yapıyor!

_zExigyJOdPAMSp0qR9tfORuUezMdU701WmGUYAcnm9pnK0nmkKmcpN7DRZnxeoeQ_hS

Rffn4OEp0ZKi4ed8Fb1kwY9r6t9QmN-339HK3QXL6cpUEWd3qP8UWZEN8Sh6_wW52Q

Google Play üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
böyle oyunları ​nereden buluyon allah aşkına :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bişey sorasım geldi eğer forumda şu zamana kadar paylaşan kimse yoksa tüm cihazlara birden kapsamlı kolay root ve unroot programı biliyorum paylaşmak ta isterim :)

UnlockRoot u kastediyorsan kimse paylaşmadı :) tabiki paylaşabilirsin :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
sanırım konuyu açtım ama o kadar kapsamlı bir konu olmadı maalesef keşke sen açsaydın programdan haberin bile vardı :)

o program hep geriden geliyor o yüzden sevmiyorum :) ayrıca konun idare eder ama keşke resimlerle filan süsleseydin veya telefonların driverlarını paylaşsaydın daha iyi olurdu :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Az önce dersten ayırdım gözlerimi daldım foruma sonra bu konuya şimdi dikkat ölçüyor ya bu program ben tırt çıkarım şuan da :)

İlk denemede Round 10

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
o program hep geriden geliyor o yüzden sevmiyorum :) ayrıca konun idare eder ama keşke resimlerle filan süsleseydin veya telefonların driverlarını paylaşsaydın daha iyi olurdu :)
işte bunun için konuyu senin açmanı istedim ya ben pek becerikli değilim yada istekli değilim diyelim :)

Az önce dersten ayırdım gözlerimi daldım foruma sonra bu konuya şimdi dikkat ölçüyor ya bu program ben tırt çıkarım şuan da :)

İlk denemede Round 10
ne okuyon hocam üniversite mi lise mi beni kimse 1 hafta boyu ders çalıştıramaz mesela :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
ne okuyon hocam üniversite mi lise mi beni kimse 1 hafta boyu ders çalıştıramaz mesela :)
üstad açık öğretim okuyorum işletme mecbur çalışıyorsun vallahi ben sayısalcı biriyim rakamlarla aram iyi olmasına rağmen birde bunu okumak istedim ve okuyorum olaya yabancı olduğumdan dersler zaman alıyor ezber bilgi çünkü çoğunluk yasalar şartlar ıvır zıvır :D